angelco77 написа:Нямам нищо против ЦСКА,напротив,желая ви да се оправите,но да стане по законен път.Плащате си задълженията и така.И не,не е наказание според мен-не получиш ли лиценз,отиваш в А окръжна.Такъв е законът.
При ново АД вярно няма плащания,ама има нов ЦСКА-без история!
Кой е трупал дълговете на ЦСКА? Кой докара отбора до фалит? Отговори на тези въпроси! Тези хора трябва да плащат, не фалиралото дружество! Проблема е в законите в тая скапана държава, и аз искам да те взема тебе, да тегля кредити на твое име, да духна с парите, и после ти да се управяш! Навит ли си? Много морални станахте всички, много морално лицемерни! Левскарите дето държавата ги субсидира 26 години в разрез със всички закони ми реват за законност! Литекс е частно дружество и ÓÓ може да прави каквото си иска с него! Ако сте против излезте и протестирайте, борете се, както ние се борихме с Митал, ТИТАН и Томов! Ако найстина искахте справедливост, щяхте да се съпричастни във войната на червените фенове срещу Томов ТИТАН, които източваха клуба години на ред! Справедливо ли е някой да източи милиони от едно АД, и после Адто да плаща на държавата??? Защо държавата не си потъри парите от хората източили АДто?? От вашата "справедливост" прозира ненавист! Жалки сте!