Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Бате Кольо
- Контакти:
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
и двамата сте по средата на истината
,колкото дали се ползват скаутове,аз лично не съм запознат или поне незнам каква е системата,ама не вярвам че една букмейкърска къща ако трябва в програмата си да има 100 мача минимум,в различни държави...да праща 100 човека във всеки край на света,единственното логично е че се подържат няква комуникация или статистика след края на мач от дадена медия която предоставя данните,примерно Хасково-Локо-1:2 кр,14 тъча общо,9 корнера и т.н.

Според теб тогава защо мача на Левски днес беше изваден от големите букмейкърски къщи още преди да е започнал, при положение, че се даваше на живо? Предположения?
Бате Кольо написа:и двамата сте по средата на истината,колкото дали се ползват скаутове,аз лично не съм запознат или поне незнам каква е системата,ама не вярвам че една букмейкърска къща ако трябва в програмата си да има 100 мача минимум,в различни държави...да праща 100 човека във всеки край на света,единственното логично е че се подържат няква комуникация или статистика след края на мач от дадена медия която предоставя данните,примерно Хасково-Локо-1:2 кр,14 тъча общо,9 корнера и т.н.
По принцип ако мача не е телевизионен не се пуска на живо залагане .. А за статистиката след това се използват най - вече официалните сайтове на федерациите . Има доста разминавания там и доста често някой изревава , че например гола не е паднал в 61 мин. , а в 58 . Но тука с Буки да спориш си е равносилно да спориш с радио .
viroglav написа:Бате Кольо написа:и двамата сте по средата на истината,колкото дали се ползват скаутове,аз лично не съм запознат или поне незнам каква е системата,ама не вярвам че една букмейкърска къща ако трябва в програмата си да има 100 мача минимум,в различни държави...да праща 100 човека във всеки край на света,единственното логично е че се подържат няква комуникация или статистика след края на мач от дадена медия която предоставя данните,примерно Хасково-Локо-1:2 кр,14 тъча общо,9 корнера и т.н.
По принцип ако мача не е телевизионен не се пуска на живо залагане .. А за статистиката след това се използват най - вече официалните сайтове на федерациите . Има доста разминавания там и доста често някой изревава , че например гола не е паднал в 61 мин. , а в 58 . Но тука с Буки да спориш си е равносилно да спориш с радио .
ХАХАХАХАХАХА, ако мача не бил телевизионен не се пускал на живо ХАХА. Вчера видях едно мачле - Камбоджа U19 - Индонезия U19 - тоя къде ли са го предавали. И днешния беше телевизионен що не го предаваха?
- Бате Кольо
- Контакти:
Аз нямам да влизам в спора защото съм некомпетентен за тия неща,но предполагам ,че мача е спрян от къщите именно заради тв излъчването,в което може би и е истината,че може да се залага само на мачове които имат тв излъчване,но това е само предположение
Последна промяна от Бате Кольо на 18 авг 2014 00:12, променено общо 1 път.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Вейте ги бе
[offtopic]Който играл Левски играл
[/offtopic]

[offtopic]Който играл Левски играл

- Бате Кольо
- Контакти:
Колкото до viroglav ако си спечелил наистина,едва ли ще дремеш пред монитора,поне на твое място аз отдавна да съм по кръчмите
Бате Кольо написа:Аз нямам да влизам в спора защото съм некомпетентен за тия неща,но предполагам ,че мача е спрян от къщите именно заради тв излъчването,в което може би и е истината,че може да се залага само на мачове които имат тв излъчване,но това е само предположение
Добре бе, не проумявам сериозно ли мислите че само мачове, които имат ТВ излъчване се предлагат на живо, защото Левски имаше такова, ама не се даваше, а пък странно защо ли Марек - Локо сф го имаше. Смисъл не мога да повярвам, че въобще има някой, да го вярва това.
effect написа:Според теб тогава защо мача на Левски днес беше изваден от големите букмейкърски къщи още преди да е започнал, при положение, че се даваше на живо? Предположения?
Не беше изваден преди да е започнал , а някъде на почивката . Мач се вади от тиража , когато има огромни залози за нещо , от което Букито ще загуби много пари и съответно не се приемат залози за такова събитие . На Букито му е все едно дали мача е уреден или не е . Тях ги интересува да не излязат на загуба от такъв мач . Понякога е практика да не се уважават и да не се изплащат печалби от мачове със съмнителни залози и коефициента за такъв мач се прави на единица все едно не си го играл . Това всъщност го има и в съответните им правила за залагания и приемайки да им станеш клиент ти се съгласяваш автоматично с това .
viroglav написа:effect написа:Според теб тогава защо мача на Левски днес беше изваден от големите букмейкърски къщи още преди да е започнал, при положение, че се даваше на живо? Предположения?
Не беше изваден преди да е започнал , а някъде на почивката . Мач се вади от тиража , когато има огромни залози за нещо , от което Букито ще загуби много пари и съответно не се приемат залози за такова събитие . На Букито му е все едно дали мача е уреден или не е . Тях ги интересува да не излязат на загуба от такъв мач . Понякога е практика да не се уважават и да не се изплащат печалби от мачове със съмнителни залози и коефициента за такъв мач се прави на единица все едно не си го играл . Това всъщност го има и в съответните им правила за залагания и приемайки да им станеш клиент ти се съгласяваш автоматично с това .
Само недей да лъжеш ще те помоля, защото имам и доказателство че мача последно се предлагаше 5 мин преди началото му.