Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
то това именно е най-голямото зло за Левски като цяло- постоянното отблъскване на младите от заинтересованост към този отбор...Отливът на публика е най-голямото престъпление,което направи Батков спрямо този голям български клуб. И аз съм на мнение, че това е целенасочено, а крайната цел е обезличаването на отбора и превръщането му в посредствен ... Успоредно с това, във всяко едно действие (интервю, коментар или диалог) Батков постоянно насаждаше чувството на омраза спрямо себе си и отъждествявайки се с "отбора на народа", прехвърляше всичките негативи върху Левски и привържениците му...Ние всички бяхме вкарани под общ знаменател, заради простотията и глупостта на този измислен герой и олигофренията на няколко пишман левскари, приели себе си за тартори на синята публика...А в своята цялост, синята публика е съвсем различна от това, което Борат и платените му фенове всячески се опитват да втълпят в представите на обикновените хора...За сега обаче, се справят повече от успешно...За съжаление...
фифи перото написа:Важното е , че Левски е вече на 100.
И въпреки всичко и всички ще го има.Не ми пука за титли, за купи.
Всеки има спадове и възходи.
Притеснява ме, че такив хора отблъскват младите от отбора.
И смятам, че това се прави целенасочено.
Така е.
Титли и купи на фона на трагичното управление, не ме радват.Затова въобще не ми пука, че Славия ни спря за титлата. Затова не ми пука дали ще вземем Купата на България.
Искам да виждам, че се работи правилно в клуба. Че има някаква стратегия за развитие, визия.
- santiliana
Eminem написа:фифи перото написа:Важното е , че Левски е вече на 100.
И въпреки всичко и всички ще го има.Не ми пука за титли, за купи.
Всеки има спадове и възходи.
Притеснява ме, че такив хора отблъскват младите от отбора.
И смятам, че това се прави целенасочено.
Така е.
Титли и купи на фона на трагичното управление, не ме радват.Затова въобще не ми пука, че Славия ни спря за титлата. Затова не ми пука дали ще вземем Купата на България.
Искам да виждам, че се работи правилно в клуба. Че има някаква стратегия за развитие, визия.
това ще го видим, когато Борат го няма...Буквално...Иначе няма шанс да видим нещо градивно в клуба...
santiliana написа:това ще го видим, когато Борат го няма...Буквално...Иначе няма шанс да видим нещо градивно в клуба...
Със сигурност.
Екипът за 100 годишнината е железен!
Борат - инж. Иванов - Сухия !!!
Класика!
На терена Божката все още търси първият си шут в очертанията на вратата, Гаджев каквото там е загубил в центъра на терена, Пелето - членската си карта от пенсионерския клуб, а Пацо Тигъра - космо диска на баба си за да изправи кръста
Честит Юбилей!
ПП: Бижутеръ дали още търси 20 поредни победи .... или се отказа преди 2 седмици?
Класика!
На терена Божката все още търси първият си шут в очертанията на вратата, Гаджев каквото там е загубил в центъра на терена, Пелето - членската си карта от пенсионерския клуб, а Пацо Тигъра - космо диска на баба си за да изправи кръста

Честит Юбилей!
ПП: Бижутеръ дали още търси 20 поредни победи .... или се отказа преди 2 седмици?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Те мачовете бяха повече от 20, ама няма кой да ги сметне. Плейофите 14, три минаха и мачове за купата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Те мачовете бяха повече от 20, ама няма кой да ги сметне. Плейофите 14, три минаха и мачове за купата.
Ралке,
ех тая матура - плейофите са 12 мача (седмият отбор почива)!

- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Не, не, Левски футболисти има, но няма треньор.
лозан николетов ле футболистът бе Рали, та аз сега на 2-3 двулитровки съм повече футболист от него. Тони Здравков пък беше назначен по идея на ултрасите, след како бяха съблекли треньора и изгониха неудобният им директор т.е. те и ти като човек който им се възхищава най-малко можеш да говориш срещу него
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:Не, не, Левски футболисти има, но няма треньор.
лозан николетов ле футболистът бе Рали, та аз сега на 2-3 двулитровки съм повече футболист от него
Спокойно и с него и без него Левски ще играе все по-добре

Red_Neck написа:Екипът за 100 годишнината е железен!
Класика!
Честит Юбилей!
[offtopic]Той вече има 14 победи. И очаквам до утре сутрин да се обади за да обяви 20-та спечелена, ако партиите бридж минат