Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
От мача с Литекс мога да си извадя един много ясен извод. Определени футболисти умишлено не играха срещу Миньор, умишлено предизвикаха загуба, която ще ни коства сезона...за да сменят треньора.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- mistreated
- Контакти:
Познах точния резултат, голмайстора и начина, по който беше вкаран гола 
Иначе Литекс изнесе доста слаб мач. Очаквах нещо по-добро от тяхна страна. В защита бяха трагедия, особено в центъра й. Янев, Пиргов и Занев донесоха победата.
Както и да е, за нас днес пак беше страхотен ден. А и вече Левски е извън тройката...
П.С. Йовов е любимият ми футболист!

Иначе Литекс изнесе доста слаб мач. Очаквах нещо по-добро от тяхна страна. В защита бяха трагедия, особено в центъра й. Янев, Пиргов и Занев донесоха победата.
Както и да е, за нас днес пак беше страхотен ден. А и вече Левски е извън тройката...
П.С. Йовов е любимият ми футболист!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
То пък една загуба, ако не влезем в Европа.. Пак да идват Търнави и Жилини да серат да Герена. Като направят баш добър отбор - тогава да влизат в Европата!
DMS LEVSKI на 17777
- Valioba
- Контакти:
Йовов и Тасевски отново разочароваха. Толкова ли нямаме юноши на техните позиции? Няма начин да се справят по-зле...
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI
Добър мач на Левски. Гонзо направи само една грешка , че пусна Йовов , които според мен няма вече място в отбора на Левски. Това , което тои извърши( Йовов) не може даже да сътвори един аматьор. Аиде стига компромиси , Йовов в пенсия.
Очаквана загуба.
Поне футболистите на Левски показаха някакво желание за разлика от мача с Миньор..
И аз не харесвам Гонзо като треньор,но какво да направи след като на оня гърбушко са му криви краката и не може да спре една топка и бързо да я подаде?
Или Рамос,който вместо да направи най-лесното и да подаде на един от ТРИМАТА,които чакаха на празна врата,той реши да я подари на вратаря.
Поне футболистите на Левски показаха някакво желание за разлика от мача с Миньор..
И аз не харесвам Гонзо като треньор,но какво да направи след като на оня гърбушко са му криви краката и не може да спре една топка и бързо да я подаде?
Или Рамос,който вместо да направи най-лесното и да подаде на един от ТРИМАТА,които чакаха на празна врата,той реши да я подари на вратаря.
- blue avalanche
- Контакти:
konvoec написа: Яд ме е, че който и да е треньор, Йовов се пуска въпреки това, че е много бавен, не пасва на този стил, както и всяко второ отиграване му е грешка. То няма и смисъл да го псувам, той не е виновен, че иска да помогне, треньорът трябва да го откаже, като просто не го пуска в игра. Все пак не си е направил сам смяната. Толкова пък голям страх в нашите треньори, все едно някой ще ги обвини ако пуснат Вутов, Димов или някой от братята Цоневи. Сякаш който и да е от тях ще е по-слаб от Йовов. Е за това ме е яд най-много, защото все се говори за "път на младите" и този път винаги се пресича. И това е само заради страха на някой си там, не визирам само Гонзо. Евала на Стойчо, че ги пуска младите в ЦСКА,то не че има много опции. но виждате Карачанаков.... Искам за треньор такъв човек, който няма да го е страх да избере правилното, независимо от това кой колко е опитен, кой как ще му реагира и дали ще го уволнят!
1.Йовов е виновен,защото можеше САМ да се откаже!!!
2.Ние имахме такъв треньор!!!Само,че го бойкотираха!!!
- Lakokara4a
- Контакти:
До тук с това първенство. Игубихме титлата още първия полусезон с Гонзо. Сега киртака ни довърши- това е! Имаме и гостуване на Локо ПД. Приключваме курса и честитим титлата на прасетата. С пари (ако изобщо има) не се купува всичко. Особено когато отиват в ръцете на пълни аматьори като Патков и Гонзо. Е... това беше и да ни е честит новия стар треньор, ама си можеше и без него да паднем.
- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:И аз не харесвам Гонзо като треньор,но какво да направи след като на оня гърбушко са му криви краката и не може да спре една топка и бързо да я подаде?
Е,как какво?Да не го пуска на терена!!!
Край....сдадохме титлата, притеснявам се ,за участието ни в Европа...