Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

rusev
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот rusev » 23 юли 2019 19:47

kirosko84 написа:Проблемът на ЦСКА далеч не е в треньорските способности на Петрович, нито на Митов, а в твърде големият брой чужденци, комуникацията с който едва ли е на ниво.

И аз съм на това мнение, другото което наистина аз не знам изобщо как ще разбират Петрович, то аз не го разбирам особено като говори

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 23 юли 2019 21:11

delqnski47 написа:
JackPackage написа:Като няма автобуси, Гришата може да уреди микрЕбуси бе :lol: :mrgreen: :mrgreen: ;)

Предвид атаките по ръководството малко трудничко ще стане,но пък им прави чест на уж корумпираните Животни,че изразиха позиция след резила на ''Армията'' :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=oDqHBixrP2Y В това видео на 28:30 секунда, защо миро ( от енималс) се прегръща с лупи ??
Изображение
На тази снимка ''човека'' от ляво на росен, а именно цимбика какво прави до росен ( нали калоян е човек на титан) ?!?!
Изображение Защо тук росен е със стюардска жилетка ?!?!
Защо от както Г.Г е в Борисовата градина Марто (енималс) така се опаричи, че взе кръчмата ''Чорбаджийска среща'' ?!?!?!
Много въпроси, а отговори.... няма !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 23 юли 2019 21:22

rusev написа:
kirosko84 написа:Проблемът на ЦСКА далеч не е в треньорските способности на Петрович, нито на Митов, а в твърде големият брой чужденци, комуникацията с който едва ли е на ниво.

И аз съм на това мнение, другото което наистина аз не знам изобщо как ще разбират Петрович, то аз не го разбирам особено като говори

Стига глупости! Всички чужденци говорят английски или португалски. Имаме преводачи, също по - старите от чужденците разбират малко български. Проблема е, че след НЕМ назначаваме само аматьори за треньори! Любо е тотално провален скандалджия, Митов може да е успешен треньор само в компютърната симулация "Football Manager", а Дедо е приключил курса. Той освен да псува на сръбски футболистите, май друго не може! Преди тях удобните послушковци Ицо Янев и Стамен Белчев. Има само една дума която описва акуратно треньорите водили ни последните години - ПОСРЕДСТВЕНОСТ!
Трябва ни компетентен и образован специалист с модерно виждане за играта. Трябва ни топ кондиционен треньор и лекар които са на ти с най - новите открития в химията. Трябват кадърни физиотерпавти, психолози, и помощник треньори. Големите отбори правят по 2 седмици подготовка годишно и после играчите им са 10 месеца в топ форма, ние след подготовката сме приключили курса.
Играчите ни нямат желание да играят футбол (съдейки по думите на Митов след последния мач)! Това показва ясно колко аматьорски се работа в спортно технически план.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юли 2019 22:50

И кои са тези треньори с описаните качества, които ще дойдат да работят в България?

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 24 юли 2019 02:01

goshev написа:И кои са тези треньори с описаните качества, които ще дойдат да работят в България?

Те идват, но ние бързо ги "разкриваме". Например Йоканович, НЕМ и дори Йорданеску. Проблемът най-вече е, че в България идват хора с такова описание в началото на кариерата им, за да ни ползват като трамплин. Това едно. Второ, нещо може да изглежда добре на теория, но да не работи на практика (Йорданеску). Трето, може да работи добре другаде, но не в нашата среда и нашата лига, или поне не в ЦСКА и Левски при капризни фенове (НЕМ). Първият проблем е най-голям, защото някои от тях успяват да се развият (Йоканович), други не толкова (Йорданеску), за НЕМ предстои да разберем, и ние няма как да знаем какво ще излезе от тях и сме недоверчиви и песимистични като нация по принцип. Може да е нешлифован диамант, но може и просто практически неуспешен теоретик. Нагелсман няма как да дойде сега, но можеше да дойде 2016 примерно преди да поеме мъжкия отбор на Хофенхайм. Познай дали щяхме да му имаме доверие и да го харесаме :)
Люпко е другата крайност. За него знаем, че е велик и добър (поне с балкански грандове), но не знаем дали на тия години е... все още такъв :roll: Люпко е за закърпване на положението, може би за мислене в краткосрочен план- сега да вземем титла, после ще го мислим. Няма развитие, но масата се чувства по-спокойна, защото няма риск какъвто има с младите модерни треньори.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юли 2019 07:01

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:
JackPackage написа:Като няма автобуси, Гришата може да уреди микрЕбуси бе :lol: :mrgreen: :mrgreen: ;)

Предвид атаките по ръководството малко трудничко ще стане,но пък им прави чест на уж корумпираните Животни,че изразиха позиция след резила на ''Армията'' :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=oDqHBixrP2Y В това видео на 28:30 секунда, защо миро ( от енималс) се прегръща с лупи ??
Изображение
На тази снимка ''човека'' от ляво на росен, а именно цимбика какво прави до росен ( нали калоян е човек на титан) ?!?!
Изображение Защо тук росен е със стюардска жилетка ?!?!
Защо от както Г.Г е в Борисовата градина Марто (енималс) така се опаричи, че взе кръчмата ''Чорбаджийска среща'' ?!?!?!
Много въпроси, а отговори.... няма !

Колко мъка има на този свят Господи...
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 24 юли 2019 07:51

Тема за мача с Осиек ?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юли 2019 09:20

Бате, бате, много евтин номер ви врътна вашето ръководство. Бе ясно, че тоя Добри е само параван. Да учи нещо там покрай Петрович, да реди конусите, а дедо да му дава акъл и да му реди състава. Сега изгоря като бушон, а сърбина трудно се задържа някъде повеч еот една година. Сигурен съм, че точно това са говорили с ГГ - да води отбора до зимата или макс до края на сезона, ако е много зле положението и не се намери кандидат. Това е като Гонзо, дето смени Ясен Петров. :lol: Не като качества, а заради това, че бе ясно кой дърпа конците и се меси.
Иначе очаквам, че следващия ви треньор ще е я Стамен Белчев, я Николай Киров...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 юли 2019 11:07

За мен, Дедо може да е треньор на Левски или Литекс, но за ЦСКА, не става! За мен, треньори на ЦСКА, днес, могат да бъдат само Любо Пенев или Стойчо Младенов!
Но, в ЦСКА все още седи едно...ловешко недоразумение - Стойкас Стоилас, който с всички сили си пази мястото и не иска несговорчиви силни личности да поемат ЦСКА! - така съсипа и Ицко Янев...
Та, докато Стойкас е в ЦСКА, отбора все повече ще заприличва на Литекс! И не юридически, а футболно!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 юли 2019 12:07

Браво на Росен за това интервю. Въпросът е, дали е целенасочено и от кого?
https://topsport.bg/cska/rosen-petrov-z ... rvira.html
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”