Ще бъдат ли 7, 10, 20 и 25 щастливи числа за отбора на Левски?
Четири от новите попълнения в отбора на "сините" ще се срещнат за първи път с най-запалените фенове в магазина на VIVACOM в THE MALL на бул. “Цариградско шосе” 115 в София.
Ривалдиньо, Паулиньо, Афонсо и Нашименто ще бъдат “на терена” от 19.00 до 20.00 часа на 15-ти февруари, четвъртък, в магазина на VIVACOM в THE MALL в София, за да се срещнат за първи път с привърженици на отбора, да се снимат с тях и да раздават автографи.
Дали 7, 10,20 и 25 ще са щастливи числа за отбора на Левски предстои да видим още на 18-ти февруари в мача срещу Ботев Пловдив, когато стартира футболната пролет за Левски.
Срещата на четиримата с феновете е част от поредица активности на отбора, които включват и специално видео по случай 3-ти март, с което "сините" ще покажат любовта си към играта, публиката и страната.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VO2mbUeyk1I[/youtube]
България има природни богатства,
- ralka_levskarka
- Контакти:
levski4ever86 написа:ralka_levskarka написа:levski4ever86 написа:ralka_levskarka написа:Треньорът си знае за чий му е. Като почнеш да броиш парите за заплати може и да даваш акъл. Ако Панайотов, Прохазка, Вутов и Белмонт, че и Рошу, си тръгнат после ще има нова доза мрънкане, 'щото не знаете какво искате.
Откога човек трябва да бъде собственик на клуба, за да има право на мнение в някакъв си форум?Феновете на Роси ставате все по-нагли в налагането на цензура и скачането върху всеки с различно мислене. Що не поискате форума да бъде прекръстен на "Форум за благодарности към Делио Роси"?
Това не са мнения, а мрънкачество, което не е спирало още след изгонването на МитОФ. Да заповяда следващия. А мрънкачите да цъкнат името Славиша Йоканович, сигурна съм, че го знаят.
Каквото ще да е. Не сте вие хората, които ще казват на останалите какво да пишат. Тук повечето сте като оранжевите фенчета. Цензура до дупка, ми-ми на шефове и треньори и скачане на всеки отцепил се от стадното мислене. Смешна и жалка картинка!
И нека отбием за пореден път въпроса, защото така ви отърва. Сега пък, каквото ще да е. Държат Топчовци, Митовци и Гонзовци с години, защото, видиш ли, били Левскари. Изкопахме дъното с хора, които разрушаваха Левски не с дни или с месеци, а с години. Идва човек, който знае какво е тактика и за 5 месеца искат Байерн Мюнхен и Барселона в едно, ако може и Манчестър Сити в сегашния сезон. Защитата се подобри, видяха се хубави неща в контролите като дълбоката преса, вече вкарваме и от статични положения, ама не пак МРЪН МРЪН. Заслужаваме си всичко, което се случи с клуба. ВСИЧКО!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
modor написа:Да си върнем Митов и момчетата от школата. Махайте ги тия ментета. Къф е тоя Роси?ВЪН
Закривай!
Оставете хората да работят.
[offtopic]Когато един човек пише от няколко профила..... Тогава има цензура.[/offtopic]
Да, нека върнем човека, който беше с отрицателна статистика начело на Левски и Литекс ни почваха с 3:0 до 30- тата минута.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Така е, напълно заслужаваме всичко лошо, което се случи на клуба! Не спряхте, бе...
Давате шанс на разни некадърници, защото били левскари и мъжкари, а не давате такъв на човек, който очевидно разбира играта.
Заслужавате митов да е треньор цял живот.
Не изчакахте нито подготовката, нито селекцията, няма да изчакате и да се сработят.
Да идва митов, да смени отбора и да продължим да си гледаме познатото филмче. Друго не заслужавате.
Давате шанс на разни некадърници, защото били левскари и мъжкари, а не давате такъв на човек, който очевидно разбира играта.
Заслужавате митов да е треньор цял живот.
Не изчакахте нито подготовката, нито селекцията, няма да изчакате и да се сработят.
Да идва митов, да смени отбора и да продължим да си гледаме познатото филмче. Друго не заслужавате.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Поздравление към ръководството за инициираната среща между Роси и ветераните. Браво!
- Странджата
- Контакти:
Феновете на Роси ставате все по-нагли в налагането на цензура и скачането върху всеки с различно мислене. Що не поискате форума да бъде прекръстен на "Форум за благодарности към Делио Роси"?
Цензура би имало, ако се публикуваха само мнения за подкрепа на треньора, а тези, които са против, се триеха. И тук не става дума за подкрепа на Делио Роси, а за подкрепа на клуба. Неведнаж са давани примери с публиките на други отбори, за които името на клуба е всичко, останалото не е важно. Пример има и у нас - да не го посочвам, само ще напомня, че не напразно се изписва старото име, а не новото. И погледнете публиката на Ботев, на Берое, на Пирин - ако щете - отливи и приливи има, на от 15 000 да останат 1500 го няма. Да не говорим, че за юбилея бяхме 30 000, на мачовете с тирето - над 12-13 000. Нима преди тези мачове бяхме сигурни в отбора си, нима не бяхме там, за да го подкрепяме, независимо от това харесва ли ни управата или не. А сега даже не се чака и първия мач даже. Не мога да се съглася, че това подриване на вярата не е предумишлено - иначе би било от глупост и самомнителност ... А няма нищо лошо да се изразява съмнение, несъгласие, но да не се поставя под съмнение подкрепата ....
-
На линияmetodito
- Контакти:
В интерес на истината, levski4ever86 има право: в един друг подфорум различните от "стадото" се анатемосват и обиждат, горят на клада и се късат партийни билети. Всеки има право на мнение и то трябва да се уважава. Аз съм го изразил. С аватара си.
П.С. А и малко наистина някои почвате да приличате на зомбайовци. Аз и други знаем кой е Роси и го виждаме: без допуснат гол на Герена през есенния полусезон! Може и да бъркам, но това е прецедент, нали? Подминавате и това е. Все едно някой си на улицата да ми каже глупак и аз да търча след него и да му се обяснявам, че не съм глупак. Е така, няма ли да съм глупак.
П.С. 2: И още нещо. Ще повторя един друг съфорумник, но някои тук, които търпяха един откровено посредствен треньор(за да не използвам по-остра дума), докарал най-големия срам на "Левски" , закарал го на седмо място в крайното класиране, да се правите такива, де го търпяхте и защитавахте година и половина и да говорите за "некадърници"... И в същото време, не изтърпяхте един полусезон треньор, който ни качи на първо място и би Лудогорец. А тука не ли сте малко лицемери, dagoewa? Айде наистина пък се поспрете и не ги тролете така.
П.С. А и малко наистина някои почвате да приличате на зомбайовци. Аз и други знаем кой е Роси и го виждаме: без допуснат гол на Герена през есенния полусезон! Може и да бъркам, но това е прецедент, нали? Подминавате и това е. Все едно някой си на улицата да ми каже глупак и аз да търча след него и да му се обяснявам, че не съм глупак. Е така, няма ли да съм глупак.
П.С. 2: И още нещо. Ще повторя един друг съфорумник, но някои тук, които търпяха един откровено посредствен треньор(за да не използвам по-остра дума), докарал най-големия срам на "Левски" , закарал го на седмо място в крайното класиране, да се правите такива, де го търпяхте и защитавахте година и половина и да говорите за "некадърници"... И в същото време, не изтърпяхте един полусезон треньор, който ни качи на първо място и би Лудогорец. А тука не ли сте малко лицемери, dagoewa? Айде наистина пък се поспрете и не ги тролете така.
Всеки може да изкаже мнение, друг е въпроса, че 90% от хората тук мрънкат за щяло и нещяло и всеки ход на ръководството за тях е грешен. Първо беше защо няма нови, след тва защо са па толкоз нови. Даваха за пример тирето, които си били направили селекцията навреме, а ето - нема и седмица преди първия им мач и подписват с контузен играч, а днес и с вратар. Но не, те са светлия пример как се работело професионално. Тука се разкриват играчи след има няма и един мач. Митрев беше обявен за най-големия некадърник след баража с Верея. Кръстев от новия Иванков след първата издънка и той беше анатемосан и кой ли още не. Никакво време не се дава на никой. Оня миката ли е къв беше гони играчи след всеки мач. Примери бол. Некъв друг дет даже и по ТВ не гледал Левски и той ръси акъли, ма видиш ли не стъпвал на стадиона щот Пеевски ни бил собственик.
Тва даже на чорбарите им светна, че не е така, ама нашия си измисля причини само и само да има за кво да се мрънка. Лошото е и че хубавите неща не се забелязват и се неглижират. Не видях на нито един да му направи впечатление, че за разлика от много години първо се подписваше с играч и чак тогава биваше продаван, този за чиито заместник е взет. Първо се подписа с Белаид и тогава пуснаха Пиргов. Финализира се трансфера на Мапуку едва когато Ривалдиньо подписа. Опитват се да запазят състава и да надграждат. Имате ли са на идея каква космическа оферта е отказана за Яблонски? Ако на Русев и сие целта им беше да кретаме и да изкарат некой лев от клуба дали нямаше да го пуснат с лека ръка? Айде опитвайте се малко да мислите преди да мрънкате за всяко едно нещо.
- delqnski47
- Контакти:
[offtopic]Пуу,аман от тва тире,бе...
Дейба тирето дейба
[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.