Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

волфи
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот волфи » 16 юли 2019 00:12

И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража :( .

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юли 2019 00:16

Mitata написа:Другото задължително условие за успехи, е да не се пристъпва към продажба на най-добрите, веднага след като се намери купувач, предлагащ повече, отколкото е инвестирано в определен футболист. Нужно е по-продължително обиграване на постоянен състав.

А пари за издръжка от къде?
Неуспеете ли да стигнете групова фаза на ЛЕ, вероятността поне един от конвертируемите ви играчи ще бъде продаден е много голяма.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юли 2019 00:21

HardWork написа:Трябва спешно да си намерим качествен десен бек

Джарета:
А обмисляте ли привличането на десен бек?

- Не мисля, че имаме нужда от такъв. Очаквам в рамките на седмица Турицов да е готов за игра, а Стойчо Атанасов също е на разположение. Стойчо е агресивен, трудолюбив състезател.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 юли 2019 08:21

draziw написа:
gihuelo написа:
draziw написа:
gihuelo написа:
draziw написа:Какво става с Турицов? Някой знае ли?

Възстановява се.

Нали след контузията се говореше, че до контролите ще е пушка?

В Австрия още куцаше . Според мен поне още месец ще му трябва за да влезе във форма.
За утре нямаме десен бек :) Стойчо е болен от грип.

Как да нямаме :) Жанио Бикел може да играе навсякъде по-добре от Стойчо

Бикел го пробваха ляв бек :) Разбира се не пречи да изпробваме системата "обърнат бек" :) Иначе извън шегата Бодуров като млад играеше от време на време десен бек.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 16 юли 2019 10:51

Митко Митков може да играе И като десен бек. Предполагам, че точно него ще пробват там днес.
Хайл Мусолини

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 16 юли 2019 11:09

волфи написа:И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража :( .

Тая година сме шампиони. С такъв бюджет, такъв треньор и такова отпускане на средства и от рано купуване на чужденците преди сезона от Гришата показва титла.
Аз поне съм убеден.

Киро ако ще надцаква трябва да сложи едно поне 15 милиона отгоре.

Левски са най-лесни, а и след двете победи срещу хамави отбори предполагам широко се е промъкнала заблудата, че и те ще оспорват титлата на Лудогорец.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2019 12:16

Dust написа:
Mitata написа:Другото задължително условие за успехи, е да не се пристъпва към продажба на най-добрите, веднага след като се намери купувач, предлагащ повече, отколкото е инвестирано в определен футболист. Нужно е по-продължително обиграване на постоянен състав.

А пари за издръжка от къде?
Неуспеете ли да стигнете групова фаза на ЛЕ, вероятността поне един от конвертируемите ви играчи ще бъде продаден е много голяма.

Всичките задължения ги местим в дружество "Ние сме ЦСКА" и със спестените пари покриваме издръжката. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 юли 2019 12:18

Изобщо не става дума за задължение, а за това, че упражнението изваждане в един момент стряска и богатите.

Kiselichko
Контакти:

Мнениеот Kiselichko » 16 юли 2019 12:42

Непринуден написа:
волфи написа:И какво става сега - тая година май ние сме основен кандидат за баража :( .

Тая година сме шампиони. С такъв бюджет, такъв треньор и такова отпускане на средства и от рано купуване на чужденците преди сезона от Гришата показва титла.
Аз поне съм убеден.

Левски са най-лесни, а и след двете победи срещу хамави отбори предполагам широко се е промъкнала заблудата, че и те ще оспорват титлата на Лудогорец.

Всяка година говорите така и всяка година не става така. :?
Бръм, бръм, бръмбаааар ... :?

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 16 юли 2019 12:46

Непринуден написа:

Аз поне съм убеден.

Никой не става шампион с такава липса на желание и апатия още в първия кръг.

Върни се в “ЦСКА”