Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 10 фев 2018 23:28

Готови са!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 фев 2018 23:51

Определено ще се намесим в битката за титлата.Сигурен съм.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 фев 2018 00:15

Serafim написа:За съжаление много нелоши играчи си заминаха така, без да са правили качествена подготовка и да е са минали едни минимум 6-7 месеца за адаптация. Като прибавиш, че често поне половината колектив е бил нов... Иначе и една част от треньорите ни не бяха слаби, за нашите стандарти. Просто се работеше в една постоянна несигурност. От собственика, през директорите, към треньора, а от там към играчите. И никой нямаше доверие на никого. И да се гонят резултати с лека ръка се сменяха и едните, и другите. Тепърва ще видим дали такова доверие и спокойствие за работа има.

И ние като фенове имаме немалка вина за това, което казваш
Немалко играчи бяха изгонени поради натиск от наша страна. Дали негри, чорбари или просто недолюбвани, но и ние на много не дадохме шанс. Последно Пацо Тигъра си спомням. Жалко ако и с Божката Митрев се случи същото. Може да не е Буфон, но не е лош вратар. На фона на Дриша лигата си е направо класа.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 фев 2018 07:58

От тия слаби отбори в контролите не може да добием реална представа за състоянието на отбора.Кабрал играе добре,но трябва да подава повече,Нашименто ще играе вместо Панайотов.Срещу затворени отбори пак ще играем трудно,проблемите с нападението не са решени срещу Ботев ще се види има ли разлика от есента!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 фев 2018 10:25

До 3-4 мача ще се разбере накъде сме тръгнали... :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 фев 2018 11:50

Приятен мач срещу много слаб отбор.Добри неща се видяха но.....Дано успеят да вземат купата.Първенството то е ясно...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 фев 2018 11:54

Пацо Тигъра беше вещо ръководен и трениран от "треньори" като дипломираният инженер от ТУ-Габрово Г.Иванов,недоразумението Николай Костов,Илиян Илиев,който не знаеше къде беше попаднал, Николай Митов-Келнера и за финал Топузаков. Не че нещо,ама от горе споменатите да се съберат заедно единственото за което са годни е да носят куфарите на Делио Роси.

Да оставим факта настрани,но почти цял сезон беше резерва ако не ме лъже паметта на един Блажевич,а имаше и много колебания в играта, така че далеч не съм сигурен,че е бил любимец и едва ли не "железен". Въобще вратар на Левски не е лесен пост, при положение,че винаги сме давали национални състезатели от висока класа!Божката Митрев,колко пъти беше любен и зачеркван от нас? До миналата зима,когато се върна при нас и при това беше дълго време резерва на Любенов и Кръстев!!! Фактически,колкото и смешно да звучи,прословутият плейоф срещу Верея беше катарзис за него,както и за отбора като цяло.

Цялостна равносметка ми е трудно да направя.Но е факт,че този сезон съм повече от оптимистично настроен,най-вече заради факта,че най-сетне си намерихме треньор с главно Т,който освен на тактика, работи и много с младите,както сам той подчерта, а и се вижда от факта,че капитана на младежкият национален Ивайло Найденов,Мартин Петков, Стаси Иванов,както и утвърдилият се вече Иван Горанов, са вече част от отбора.Много ми е интересно къде са сега разни кокали,топчовци,митовци,овчеглавци и пияници-"легенди",които освен да чакат първата издънка за да имат материал да критикуват,няма да ги чуеш и видиш никъде?

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KrR7whRm-s0[/youtube][/center]

В началото на сезона,след като Роси пое отбора направи учебна игра именно срещу "Героя".Загубихме катастрофално с 1-3 насред "Герена".Същите тези футболисти с малки изключения прегазиха бойкият тим от Сливница на ходом с 5 гола и изпуснаха поне още 5.Ривалдиньо си мисля,че ако Роси лично го е искал както се и пише,ще иска да го подготви на 110% и ще разчита на него през пролетта,струва ми се,че това ще е най-строго пазеното ни оръжие.Но е факт,че вече имаме изпълнители както за 4-4-2,така и за 4-3-3.За мен си заслужава да се пробва и т.нар. "ромб" на Моуриньо 4-1-2-1-2 с Жорди(Панайотов или Рошу) като дефанзивен,Паулиньо десен външен,Жерсон Кабрал ляв, Обертан(Насшименто) централен атакуващ халф и на върха Буш-Ривалдиньо(Вутов) примерно.Това ще бъде върха на атакуващата схема и празненство за нас феновете.Много ми се иска да видя Левски с 2 нападатели напред - Буш,който си е типичен страйкър(лек,скоростен нападател) и Ривалдиньо(типичен таран тип Чакарака-ликов).

Надявам се другата седмица срещу Ботев(Пловдив) на които имаме да си връщаме, да се съберем повече хора и да създадем неповторима,фанатична атмосфера,характерна за най-добрите години на ПФК Левски(София).Часът и мястото на срещата са известни.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2018 14:05

Чета сега пресконференцията на Валтер Мадзари преди мача им с Удинезе. Забележете колко ерудирани са и журналистите им. А и той колко внимателно обяснява и какво говори. Няма нищо общо с едни англичани например. Треньорската им школа е наистина много, много качествена.

https://translate.google.bg/translate?s ... edit-text=

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 11 фев 2018 14:37

eelche написа:Много ми се иска да видя Левски с 2 нападатели напред - Буш,който си е типичен страйкър(лек,скоростен нападател) и Ривалдиньо(типичен таран тип Чакарака-ликов).

Виждам, че имаш добра информираност и подготовка по тактически постройки(не го пиша с ирония, а тъкмо напротив, радвам се) и в голямата си част споделям размишленията ти.
С едно, обаче, не мога да се съглася!
Не знам как виждаш Буш лек и скоростен. Може би, защото гледам мачовете на Левски в widescreen(16:9) :lol: , но Буш ми е твърде тромав, тежък и се ръга в противнците вместо да ги надиграва. Понякога номера минава без фаул и се открива да стреля.
А там вече е за диагноза. Слаби и немощни удари на "вътрешен". Който е играл футбол знае, че играчи, които стрелят предимно на "вътрешен" го правят, защото знаят, че нямат силен/плътен/топовен шут. Така, че не разбирам и как може да е страйкър. Страйкър идва от strike на английски и означава бия/удрям. Буш е всичко друго, но не и стрелец!
Съжалявам, че ще го кажа, но това момче си е "изпяло песента". И то не само в Левски, а изобщо. Вчерашният мач го доказа за пореден път, въпреки, че вкара гол.
Последна промяна от Michael_Buble на 11 фев 2018 15:28, променено общо 1 път.

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 11 фев 2018 15:23

Браво за проведената зимна подготовка от сеньор Роси. Смятам, за всички е ясно че ще бъдем отново познатия хегемон в България! Зелени и червени ще ни дишат прахта, ако този отбор продължава да се развива в правината посока под вещото ръководство на италианския спец. Г-н Русев ни подкова с отлични нови попълнения и трябва да си подкрепяме отбора и собственика вместо да дюдюкаме както често се случва напоследък
Сърце, душа....... за Левски София

Върни се в “Левски”