Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 08 фев 2018 13:50

Букарев нямаше думата,цялата власт е в Роси :idea:
Спас си направи сам селекцията :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2018 13:51

Срас да не вземе да ме опровергае и да трябва да му изписвам правилно името? :o

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 фев 2018 13:53

Спас тия директори ги сменя като носни кърпи :)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 08 фев 2018 13:58

Много е странно и назначението и уволнението му на Букарев и най-вече остава впечатление, че Спас няма ни най-малка идея какво прави...

Иначе причината за оставката според мен е, че не успя да затвори трансферите, на Спас му се е наложило той да се занимава с това и в един момент си е задал въпроса за какво му е Букарев, ама този въпрос трябваше да си го зададе преди да го назначи, защото сега пак става за смях.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 08 фев 2018 13:58

metodito написа:Някой знае ли нещо защо се маха Буки? Бахмаааму, кво става в тоя клуб?

Нали не смятате, че Буки няма достойнство? Видя, че не го бръснат за сл...а и най-нормалното нещо е да се махне. Хайде сега, в ръководството на "Левски", няма нито един от "така наречените" ЛЕГЕНДИ ! Доста хора ще се напият от радост. А "честито" и да влезе булката !
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 фев 2018 14:07

Той па Букарев щото беше една легенда, ум да му зайде на човек.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 фев 2018 14:13

modor написа:Сега пак ще трябва да го гледаме във всички коментарни студия :lol:

Дано Владо Манчев не напусне Литекс до СП, че ще живее във БНТ един месец тоя пъпеш :x :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 фев 2018 14:18

Спас Русев ще се окаже най-добрият футболист на планетата. Така финтира Боримиров и Букарев, че и Меси ще му завиди.

Ако е вярно, че между Букарев и Роси има неразбирателство - прав му път! Роси е много по-важен!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 08 фев 2018 14:19

Малко е съмнително точно преди старта на полусезона, може и за комисионни да става дума...доста се говори за това, Спас може да го е зясякъл в някоя сделка?!?!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 фев 2018 14:23

nikoko написа:Много е странно и назначението и уволнението му на Букарев и най-вече остава впечатление, че Спас няма ни най-малка идея какво прави...

Иначе причината за оставката според мен е, че не успя да затвори трансферите, на Спас му се е наложило той да се занимава с това и в един момент си е задал въпроса за какво му е Букарев, ама този въпрос трябваше да си го зададе преди да го назначи, защото сега пак става за смях.

Спас според мен нищо не разбира от футбол. Поне аз с такова убеждение оставам. Дори терминологията и футболния жаргон са му чужди и като отговаря на въпросите, звучи сякаш е много навън от нещата. Като един директор на предприятия, който няма и помен от работния процес долу, но е съвсем наясно кое е печелившо и кое не. Според мен е пълен лаик и гледа на управлението на клуба като бизнес, в което няма нищо лошо. Даже напротив. Нагледахме се на всякакви "футболни хора" да се упражняват върху гърба на Левски, най-вече от към управление. Така, че Спас, като пълен лаик и бизнесмен може да има по-трезвен поглед над нещата.
Според мен Спас пак е "аусорсвал" работа на хора извън клуба. :) Демек е търсел мнения от външни хора (може би Наско?). Като добавим и това, че Роси има пълната спортно-техническа власт (самия Букарев каза, че Роси има последната дума при трансферите), може да излезе, че се е почувствал "ненужен". А самия Асен ми се струва като доста обидчив човек, който винаги се опитва ехидно и закчливо да отговаря на журналистите, да не е капо. Няма да се изненадам ако имало различия между него и италианеца относно някои футболисти. Примерно Мапуку и Рошу. Нещо каза и малкия Ривалдо, май че е избор на Роси и "имали надежди да разгърне потенциала си".
Вероятно няма да чуем нищо от клуба, което е съвсем правилен подход. Спас така или иначе не обича да говори. Най-много Краси да каже, "че са имали ралзичия в концепцията за развитието на клуба си и господин Букарев е почувствал, че това ще попречи на бъдещата им работа и е решил да се оттегли, за да не си пречат взаимно". Това ако са си стиснали ръцета наистина да поддържат таква теза.

Върни се в “Левски”