Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 яну 2012 22:18

zlobul написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Не ми се вярва "Картофа" да блъфира за голямата чужда банка. Че ще има такава- ще има, по-важното е как ще се управляват инвестициите.

Аз лично за 2 години от този човек не видях нищо дрого освен изхвърляния и празни и подигравателни приказки към българския народ, та от тази гледна точка мисля с ръка на сърцето си, че тези мистериозни банки са само в болния му мозък. Може би в най-добрия случай ще е еднократен спонсорски транш зарди някоя политическа игра.

аз засега не отхвърлям възможността , новия спонсор да се казва и дилян пеевски . Почти съм сигурен , че ВТБ не са и чували за Левски , но това е само предположение . Ако наистина се водиха някакви преговори по подписване на договор , все някой в русия щеше да "изтропа" новината . Та в този ред на мисли аз допускам ,всичкото това да се окаже една голяма шмекерия .
Някак си не ми се вързваше тара да изскочи и да каже -"вижте , хора на ДПС влизат в Левски " , все пак да не забравяме , че пеевски е съдружник на тара в "стандарт-нюз"

Абе стига с тоя пеевски...за тоя мухата я пусна единствено сайта на Савов-най-големите простотии от там излязоха! И ти повтаряш на чорбарите приказките-турци ще ни вземат. Тоя Пеевски е намерил път към политиката чрез ДПС и те това му стига на него. Всичко при нас се върти около картофа, Сталийски и "корпоративната" банка :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 22:19

santiliana написа:много е минало, малко е останало...Има-няма- 10-ина, 12 дни...И ще се узнае кои са тези толкоз потайни спонсори...

незнам , кой би могъл да е , но ако предположенията ми се окажат верни , то незнам какво ще се прави . Със сигурност това ще минава всякакви граници . Естествено някои журналисти знаят много повече от това което пускат като новини , но знаем нещата как са и при тях т.е. няма голяма разлика между бг-журналист , жрица на любовта и "бакшиш"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 22:20

Sisi 1914 написа:
santiliana написа:много е минало, малко е останало...Има-няма- 10-ина, 12 дни...И ще се узнае кои са тези толкоз потайни спонсори...

Дано на моя Рд да имаме нов спонсор!
:mrgreen:

ако имаме, ще получиш специален подарък ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 12 яну 2012 22:21

Защо Тонев беше притеснен днес на пресконференцията и защо през цялото време повтаряше, че е свикнал да работи под напрежение, че Левски е голямо предизвикателство, че ще прави стадион за чудо и приказ..??? Ако вие сте на негово место, ще ли се мазните на журналисти и фенове с подобен род изказвания, при положение,че всички очакват Левски да има нов генерален спонсор и той е неговият суверен на герена и се очаква да има милиони евро с които да си върши по-добре работата :?: :?: АСАРЕЛ МЕДЕТ 2 стана работата.До края на месеца, г-н Батков ще има честта да ви осведоми за новият спонсор... :? , ми нали той бил човека с последния глас, вся и всьо в клуба, защо "до края на месеца" ,това значи ли,че няма да се купят нови, защото няма пари...това трябва да питате, а не да репликирате инстинктивно, щом е неудобен въпроса,зададен от непривърженик на вашия отбор ;) .Лека
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 яну 2012 22:22

Да се разберем обаче последно, спонсори ли искаме или собственици :roll:
[offtopic]не, че някой го интересува какво искаме ние де :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 яну 2012 22:24

santiliana написа:
Sisi 1914 написа:

Дано на моя Рд да имаме нов спонсор!
:mrgreen:

ако имаме, ще получиш специален подарък ;)

Дано!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 22:25

Я да разведрим малко темата с едно друго предположение- При все повече очертаващ се трансфер на Арс, ще имаме нужда от двама нападатели, нали така?! Мислите ли, че ще съумеем да вземем двама наистина добри атакуващи играчи или ще се задоволим "само" с Гарра-та? (Не случайно питам точно така)
и направил небето синьо!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 яну 2012 22:25

Абе стига с тоя пеевски...за тоя мухата я пусна единствено сайта на Савов-най-големите простотии от там излязоха! И ти повтаряш на чорбарите приказките-турци ще ни вземат. Тоя Пеевски е намерил път към политиката чрез ДПС и те това му стига на него. Всичко при нас се върти около картофа, Сталийски и "корпоративната" банка
=============================================================================================================================================================

Знам само , че е съдружник на тара . Дори незнам кой е сайта на Савов , що се отнася до корпоративна банка ето нещо доста интересно -http://www.glasove.com/v-24-chasa-korporativna-banka-peevski-i-vinprom-peshtera-kupuvat-bulgartabak-15884
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 яну 2012 22:30

BLUE CHAMPIONS написа:

Да се разберем обаче последно, спонсори ли искаме или собственици :roll:
[offtopic]не, че някой го интересува какво искаме ние де :mrgreen:[/offtopic]

това е въпросът... При положение, че се набави необходимата сума за безпроблемно издържане на целия ФК, което включва всичко- и база, и ДЮШ, и персонал, и бъдещите инвестиции както за трансфери, така и за големия ремонт и пр., не е важно кой ще е собственик. Но съм убеден, че тези които ще осигурят всичките тези средства, ще искат (и това е най-логично) да са и собственици. Нали се сещаш, че никой не би тръгнал да прави ремонт на къща, ако не я притежава...
Последна промяна от santiliana на 12 яну 2012 22:32, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 яну 2012 22:31

santiliana написа:Я да разведрим малко темата с едно друго предположение- При все повече очертаващ се трансфер на Арс, ще имаме нужда от двама нападатели, нали така?! Мислите ли, че ще съумеем да вземем двама наистина добри атакуващи играчи или ще се задоволим "само" с Гарра-та? (Не случайно питам точно така)

Фрайбург искат "само" 600хил. само за наем.Ти как мислиш,дали ще вземем Гарата?

Върни се в “Левски”