Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 06 фев 2018 12:10

Изображение

Потребителски аватар
okoto
Контакти:

Мнениеот okoto » 06 фев 2018 12:19

blue avalanche написа:
okoto написа:
levskarcheto96 написа:
blue avalanche написа:Времето на Прохазка изтече. И това е суровата истина. Словакът върви по надолнището от доста време насам.
Ако не преподпише - имаме Рошу, Панайотов, Белмонт, Гомес, Обертан, Насименто...
Всички те са по-добри от него в момента.

Точно ментето Белмонт и застарелият Гомес не са по-добра опция от него. Обертан и той с последните си игри... Мисля, че Прохазка все още може да ни е полезен, затова трябва да му удължат договора.

Точно тези ментета Белмонт, Гомес и Обертан не могат да заменят Прохазка! Прохазка е един от малкото чужденци в нашето първенство, които говорят български език и то перфектно! Смея да твърдя, че дори може да говори много по-добре от много българи! Само заради това е достоен за уважение, а и е сърцат играч! На Прохазка трябва да му бъде удължен договора!

Не става въпрос за "уважение" или "неуважение". Удължаване на договор трябва да се заслужи с игра. А не с говорене на български. Роси, като не говори български, да го изритаме ли?
Петрович на български ли говореше?
С играта си през този сезон Роман не показва, че има място в отбора. А отборът е НАД всеки футболист.
Той и Раул заслужава уважение, но го освободиха от Реал и отиде да рита в Шалке. Същото и за Касияс. Няма място за сантименти.

Може ли да ми кажеш с какво са по-добри Белмонт, Гомес и Обертан? Някакви голове ли са вкарали за Левски и какво са допринесли за отбора ?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 фев 2018 12:55

metodito написа:Ще видите, че сме на прав път. Селекцията бих я определил като успешна с единствения пропуск (според мен) вземането на Аймен и махането на Митко. Имаме вече повече опции в атака, имаме разиграващ халф, нещо, с което Габи и Вутов не се справиха. Дойде чаканият от всички ляв бек. Сега остават два малки детайли: Панайот и Прохи да преподпишат, с което селекцията ще приключи (на теория и двамата могат да се врътнат и да влязат в преговори с друг клуб).

По отношение на Купата: ще играем срещу цялата мощ на БФС. Всички видяхме какво се случи на мача ни с Разград в София. Това си беше престъпление и огромна обида. Да ни заколят в Разград, иди-дойди, но в София...

По отношение на първенството очаквам всички отбори в първата шестица да покажат нещо малко от малко, което прилича на футбол. Представяте ли си да завършим първенството без допуснат гол на "Георги Аспарухов"? Това ще е уникално! Титлата? На теория все още сме в играта, но за мен е по-важно да видя завръщането на непримиримия дух на "Левски" и на всеки гол да отговаряме с два. Не помня, Игли Таре май беше, който подчерта, че отборите на Роси са винаги много добре подковани физически. Видя се през есента в много мачове как търсим трайно присъствие в чуждото наказателно и играем и след 70-тата минута (нямаше го онзи вкарвач, който да вземе топката, да пробие и да вкара). Дано продължим! Само че и да вкарваме. Това много ни липсваше. Очаквам също и Гомес да покаже истинското си лице. 32 си е сериозна възраст и затова нерядко му прощавам някои неща.

Само "Левски"! На есен сме в групите на Лига Европа. Помнете какво ви казвам!

с повечето неща съм съгласен. Гледам и аз да съм оптимист. Ама това за сериозната възраст на 32 ми е малко в повече, за това отправям забележка - Роналдо, Кристиано е на 33! 32 все още е не е възраст във футбола, заради която да се прощават разни работи ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 фев 2018 12:57

Паулиньо изглежда точно като човека в атака, с който не разполагахме през есента - някой който като хване топката, да се осмели да тръгне напред, да излъже съперник и стреля. Вместо да се дупи на защитниците (Черната сила) или да се спъва в краката си (Буш).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 фев 2018 13:02

helic написа:с повечето неща съм съгласен. Гледам и аз да съм оптимист. Ама това за сериозната възраст на 32 ми е малко в повече, за това отправям забележка - Роналдо, Кристиано е на 33! 32 все още е не е възраст във футбола, заради която да се прощават разни работи ;)

Е, той не е Кристиано Роналдо... Ще видим как ще е на пролет. При идването си каза, че иска време да влезе в час. Той прави това, което правеше Джери - връзка между защитата и халфовете. Не знам в Англия на каква позиция е играл.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 фев 2018 13:03

metodito написа:Паулиньо изглежда точно като човека в атака, с който не разполагахме през есента - някой който като хване топката, да се осмели да тръгне напред, да излъже съперник и стреля. Вместо да се дупи на защитниците (Черната сила) или да се спъва в краката си (Буш).

и аз на това се надявам. Само се моля да не е и типичния бразилец тип "лаком за гол", т.е. да не е и в другата крайност и "подай" да му е дума непонятна или неприятна :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 фев 2018 13:34

Що се разделихте с Мапуку? :roll: Не ви следя,извинявайте.Стана ми любопитно.Тоя не ви ли беше един от силните?Не беше ли по добре да разкарате Буш,примерно?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 фев 2018 13:40

delqnski47 написа:Що се разделихте с Мапуку? :roll: Не ви следя,извинявайте.Стана ми любопитно.Тоя не ви ли беше един от силните?Не беше ли по добре да разкарате Буш,примерно?

дай 500К в евро и ти го разкарваме веднага :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 фев 2018 13:41

delqnski47 написа:Що се разделихте с Мапуку? :roll: Не ви следя,извинявайте.Стана ми любопитно.Тоя не ви ли беше един от силните?Не беше ли по добре да разкарате Буш,примерно?

Не му се играе в България. А и още не е подписал в дръпнатите. Има голяма вероятност да се прибере :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 фев 2018 13:48

Според мен има нещо около Мапуков, което не знаем и не е станало достояние на футболната общественост, за щастие. Я лигавщини на тренировките, я нещо друго от този род. Не съм любител на конспирациите, но вчерашното изказване на Роси и тонът му по повод разните там Мапукови публикации из мрежите ме навеждат на тази мисъл... С годините съм се убедил, че като цяло черните, с някои изключения, а и доста от латинковците, имат проблеми с дисциплината, уважението и приказките. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”