Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Най-забавния спор... Кой е по-голям и истински левскар! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
Aми много ясно, колега, какво да пишат ?Elliah написа:Само не знам... ако вземем купата и/или влезем в групи на лига Европа, какво ще говорите. Щото много плюене, много нещо...
Ще пишат - "Ехааа, радваме се, че не познахме".

На практика критикарската позиция е винаги печеливша.
Много по-трудно е човек да е оптимист и да гледа ведро, после върви се оправдавай.
Пък имам чувството че повечето критикари ще изпитат някаква извратена радост, ако Роси се провали.
Само и само да излезнат прави.
- delqnski47
- Контакти:
koisa написа:Най-забавния спор... Кой е по-голям и истински левскар!
Аз.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Балкански Орел
- Контакти:
Ударих две ракии, ама имам чувството, че можем да станем шампиони още този сезон.Осем-девет точки не са кой знае какво.Всички нови ми се струват много надъхани (без онова чорбарче, дето май го взехме само за българска бройка).
Levski & Lazio
- popokutepetel
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Aми много ясно, колега, какво да пишат ?Elliah написа:Само не знам... ако вземем купата и/или влезем в групи на лига Европа, какво ще говорите. Щото много плюене, много нещо...
Ще пишат - "Ехааа, радваме се, че не познахме".![]()
На практика критикарската позиция е винаги печеливша.
Много по-трудно е човек да е оптимист и да гледа ведро, после върви се оправдавай.
Пък имам чувството че повечето критикари ще изпитат някаква извратена радост, ако Роси се провали.
Ще, ще. Всеки оптимизъм си има граници

Групи на ЛЕ само мечтател може да очаква сериозно

Друг въпрос и то доста по-реалистичен е какво ще пишете оптимистите след евентуално отпадане за купата, пет загуби от ГМО-то и безславно отпадане ако отбора изобщо стигне до ЕКТ още в първия кръг. Че като гледам какви тройки отнасяме от футболни джуджета това изобщо няма да е изненада. Да не говорим, че ако отпаднем за купата и ГМО-то не я вземе, а я вземе примерно Славия може и ЕКТ да ги гледаме по-телевизора ако Роси затвърди представянето си срещу отборите от топ 6 и напролет.
- metodito
- Контакти:
popokutepetel написа:
Ще, ще. Всеки оптимизъм си има граници. Да кажем оптимистично купата е на кантар.
Групи на ЛЕ само мечтател може да очаква сериозноСтигане до плейоф реално би бил колосален успех, а за успех може да се счита стигането до трети кръг.
Друг въпрос и то доста по-реалистичен е какво ще пишете оптимистите след евентуално отпадане за купата, пет загуби от ГМО-то и безславно отпадане ако отбора изобщо стигне до ЕКТ още в първия кръг. Че като гледам какви тройки отнасяме от футболни джуджета това изобщо няма да е изненада. Да не говорим, че ако отпаднем за купата и ГМО-то не я вземе, а я вземе примерно Славия може и ЕКТ да ги гледаме по-телевизора ако Роси затвърди представянето си срещу отборите от топ 6 и напролет.
Аз не съм от оптимистите точно... или всъщност съм. Де да знам... Но, искаш ли да хванем бас, че с Литекс ще имаме положителен баланс? Купата... аз не знам защо се говори толкова тази купа. Два хикса с Литекс, дузпи и аут. Два хикса: 1-1, като домакини, 0-0 като гости и аут. На финала 0-0, Митрев се контузва или БФС се намесва и аут. Това е турнир! Отделно от това, тези мачове се провеждат на националния. Дай да играем на Герена срещу урода да видим кой кого?
С Лудогорец бфс няма да ни позволи да си вземем мачовете, тъпи ли сте, какви сте? В началото на първото полувреме в София, дузпа и нарисуван червен картон не ни свириха. В София! Ако се мъчим срещу Локо Пд, "Ботев", Верея и Берое на Герена, ок. Какви европи, какви пет лева в такъв случай говорим???
Казах, замислете се за това, че Срас подкрепя Боби, който изпрати поръчкови съдии на последния мач в София срещу Разград (легитимирайки Херо. Кой знае накъде щяха да се развият нещата, ако още в средата на първото полувреме бяхме останали с човек повече?), закри Литекс, отне ни точки и вкара урода в А група. И Срас е доволен от Боби! Помислете над това?
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Пък имам чувството че повечето критикари ще изпитат някаква извратена радост, ако Роси се провали.
Няма такива, човек. Тези, които критикуват тук не са "по-малко" левскари. Тая тъпотия верно трябва да спре. И тук, и офлайн. Позволих си да се изкажа критично към по-крайно критикуващите, но не бях прав. Аз си имам мнение, те си имат мнение. Всички тук обичат еднакво "Левски". И различните мнения трябва да се приемат. Най-тъпото ще е да станем като онея. Де несъгласните с общата позиция биват горени на клада и обиждани. Левскарите са просто от друго тесто замесени. Не се подвеждайте по тях. Там се опитват да легитимират урода и да оправдаят смъртта на клуба си. Плюя в пазвата си, но съм убеден, че при нас такова не може да се случи.
- Балкански Орел
- Контакти:
Балкански Орел написа:Шампиони сме !
Наистина ли си мислиш, че можем да станем шампиони с тази игра?!

Левски - Лудогорец 0:0
Верея - Левски 2:0
Ботев Пд - Левски 2:1
Берое - Левски 0:0
Левски - Микре-София 2:2
Лудогорец - Левски 2:0
Левски - Верея 1:0
И ето каква е статистиката срещу отборите от топ 6... 1 победа с гол в 90 мин., 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4:8.
Как ще станем шампиони нямам представа.

- modor
- Контакти:
Ръководството на Левски ще стартира утре финалните преговори за новите договори с трима от футболистите, които бяха основни за тима през първия дял от първенството, пише „Меридиан мач“. Става дума за двамата капитани Божидар Митрев и Роман Прохазка, както и Васил Панайотов. Контрактите на тримата изтичат в края на сезона, а все още не са подновени. Реално всеки един клуб може да води разговори с тях от началото на януари. Тримата вече имат някаква яснота за параметрите около новите договори, но финалните разговори ще стартират във вторник.
Според запознати Прохазка и Митрев няма да имат някакви значими корекция по заплатите си, а такава ще е необходима за Панайотов. От „Герена“ разкриха, че той взима най-малко пари от основните футболисти. Разликата между неговата заплата и тази на Жорди Гомес е стряскаща, тук дори не говорим за Габриел Обертан.
Ръководството на Левски все още не е взело крайно решение за нападателя Антонио Вутов. Припомняме, че юношата на клуба към днешна дата е под наем от Удинезе. В един момент „сините“ искаха да откупят изцяло правата на играча, но се заговори за сумата от 200 000 евро, която италианците биха поискали за нападателя, а това тогава отказа Левски. Очаква се през следващите месеци „сините“ да решат окончателно какво ще прави с Вутов, като има солидна вероятност юношата да напусне „Герена“ след края на сезона.
Според запознати Прохазка и Митрев няма да имат някакви значими корекция по заплатите си, а такава ще е необходима за Панайотов. От „Герена“ разкриха, че той взима най-малко пари от основните футболисти. Разликата между неговата заплата и тази на Жорди Гомес е стряскаща, тук дори не говорим за Габриел Обертан.
Ръководството на Левски все още не е взело крайно решение за нападателя Антонио Вутов. Припомняме, че юношата на клуба към днешна дата е под наем от Удинезе. В един момент „сините“ искаха да откупят изцяло правата на играча, но се заговори за сумата от 200 000 евро, която италианците биха поискали за нападателя, а това тогава отказа Левски. Очаква се през следващите месеци „сините“ да решат окончателно какво ще прави с Вутов, като има солидна вероятност юношата да напусне „Герена“ след края на сезона.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.