професор Томов написа:Как ли не са се сетили да поискат да видят слабостите на ядрените им бойни глави![]()
![]()
Ейййй, глупост след глупост пишеш
Кой-какво да посика ?
В час ли си въобще за какво иде реч, или дрогата нещо ти е силна ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
професор Томов написа:Как ли не са се сетили да поискат да видят слабостите на ядрените им бойни глави![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:Естествено че са се възползвали от ситуацията и едните и другите.
Но това предложение на руснаците, в настоящата политическа обстановка, е абсурдно и е нормално, че са им се изсмяли.
Изсмяли, или насрали (извинявам се за израза, но друг не намирам)?!
Страх ги е, викаш.![]()
Значи, хипотетично, ти си треньор на Реал М. и ти предстои финал за Шампионска Лига срещу Челси.
Баце Моуриньо ти предлага 3 дена преди финала да си направите една учебна игра с титулярите, ще приемеш ли ?![]()
Ама разбира се че ги страх западняците, ама ха, къде отиват срещу най-силните в галактиката... Ама какво пиша, във вселената, как иначе.![]()
Кашчей написа:Следвайки твоят пример, аз разбирам, че предстои световна война. Така ли е?
THE G.A.M.E написа:професор Томов написа:Как ли не са се сетили да поискат да видят слабостите на ядрените им бойни глави![]()
![]()
Кой-какво да посика ?
В час ли си въобще за какво иде реч, или дрогата нещо ти е силна ?
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:Следвайки твоят пример, аз разбирам, че предстои световна война. Така ли е?
Не е задължително да предстои каквато и да било война, просто е логично да откажеш военно сътрудничество
( една бойна тренировка си е точно това ) ... Със страната, която сама твърди, че си и враг.
Предложението на руснаците ( ако наистина е имало такова ) ... Е толкова абсурдно, граничещо с идиотизма, че чак не знам защо въобще го обсъждаме ...
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:Следвайки твоят пример, аз разбирам, че предстои световна война. Така ли е?
Не е задължително да предстои каквато и да било война, просто е логично да откажеш военно сътрудничество
( една бойна тренировка си е точно това ) ... Със страната, която сама твърди, че си и враг.
Предложението на руснаците ( ако наистина е имало такова ) ... Е толкова абсурдно, граничещо с идиотизма, че чак не знам защо въобще го обсъждаме ...
Кашчей написа:професорТомовеСТАНКО написа:БосТанко, пак ли си за**** правенето на пари с твоите професорски схеми, дейба и аристократа, дейба и тариката, мокриш ли котето?
Можеш ли да спреш да ръсиш суров мозък, че ми изцапа монитора отвътре?!?
професор Томов написа:професорТомовеСТАНКО написа:БосТанко, пак ли си за**** правенето на пари с твоите професорски схеми, дейба и аристократа, дейба и тариката, мокриш ли котето?
Нещо ми се виждаш нервен. С какво можем да ти помогнем. Кажи, с дружни усилия и групова терапия ще те излекуваме!
професорТомовеСТАНКО написа:Кашчей написа:професорТомовеСТАНКО написа:БосТанко, пак ли си за**** правенето на пари с твоите професорски схеми, дейба и аристократа, дейба и тариката, мокриш ли котето?
Можеш ли да спреш да ръсиш суров мозък, че ми изцапа монитора отвътре?!?
Ти секретарша ли си му, бе, пеперудке?
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 6 госта