Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 04 фев 2018 10:06

Аз за Роси лоша дума не съм казал и изчаквам да видя какви ги е свършил на подготовката преди да го коментирам.
Обаче ми е много смешно когато видя индивиди плюли по Люпко, дефанзивната му игра и през цялото време когато отбора беше първи, сега да държат сметка на останалите и да ги наричат плювачи и мрънкачи! :lol: С какви очи го правят, само те си знаят.
Някои се скъсаха да оплюват Мъри, Сираков и т.н. все хора дали много на клуба, а бранят с телата си Спас и Роси, които все още с нищо не са се доказали. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2018 11:12

Има нещо такова...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 04 фев 2018 12:12

Люпко Петрович беше най-големият специалист, който можеше да помогне на "Левски" по онова време и резултатите го доказаха. Собствениците и ръководството трябваше фелацио да му правят, ако трябва, за да го задържат в името на отбора, а не да пригласят на някои фенове и постоянно да саботират работата му. За съжаление още тогава беше на сериозна възраст и вече няма как да е дългосрочна опция.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 фев 2018 12:43

Стига сте се джанкали за глупости! Само Левски!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 фев 2018 13:45

На мен ми направи впечатление на тренировка отиграванията и пасове и удари.Настроението и техничните изпълнения.Това неминуемо ще се предаде и във официалните мачове.Левски ще е много по раздвижен и техничен отбор след месец два.В краина сметка заиграе ли красив футбол публиката ще се върне.А има ли публика играчите ще играят по много по силен и всеодаен начин.Друго си е ри пропуск или отиграване публиката да въздъхне ЕЕЕиииии и после да ръкопляска....друго си е да има дюдюкания и подмятания.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 фев 2018 14:33

Браво, модоре!
ЛЕВСКИ е не само идея, отдаденост, но и страдание...
Който иска конформизъм, да яде свински кренвирши.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 04 фев 2018 18:08

18 номер играл в контролата срещу Санкт Гален трябва НЕЗАБАВНО ДА ПОЛУЧИ СТАТУТ НА ТВЪРД ТИТУЛЯР В СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ!
Последна промяна от eelche на 04 фев 2018 18:08, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 04 фев 2018 18:08

Ей богу, недоумявам до кога ще се делим на "за" и "против" Левски е любимия ни славен футболен тим и нашата мисия е да го върнем там, където му е мястото - НА ФУТБОЛНИЯ ТРОН ! Убеден съм, че напролет ще видим вече почерка на именития специалист от Апенините и победите ще започнат да се множат, взехме научени футболисти, подготовката беше изцяло под негова диктовка на време и място, така че от нас се иска безрезервна подкрепа и присъствие на стадионите.
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 фев 2018 19:08

mikichan написа:
Sstefanov написа:
mikichan написа:
popokutepetel написа:
damyanov1963 написа:задължително на всеки мач на стадиона, че да гледаш красотата и невероятните футболни качества които показва отбора. Тъкмо стотината много търпеливи и разбиращи фенове ще може да си общувате спокойно и необезпокоявано от никой. Все пак трябва да се вижда, че Левски има няколко фена повече от Славия или Витоша :lol: :lol: :lol: :lol:

Аман от такива "левскари"!

Седи си вкъщи, гледай си мачовете по ТВ и бъди готов да хейтиш по форумите, можеш и от Лудогорец да станеш, ако искаш.

Всичко, което ни се случи през последните има-няма 10 години, си го заслужаваме с такава публика!

Поредният велик фен. Абе пич, искаш ли да се хванем на бас, че не можеш да ми стъпиш на малкият пръст по бройка мачове. А при това не винаги съм вижял в София. Я питай как претопиха феновете на Славия, точно с апатията и примирението убиха публиката им. Същото се случва и при нас, докато хора като теб говорят глупости, Хората казват какво не им харесва в отбора и че не харесват бавният, тромав и средняшки стил на Роси. Русев ми напомня на Гигов и как е.. майката на Локото. И ти ли си от хората на Владо и корумпираното НКП?

Ми айде да се хванем, да видим кой, на кого на малкия пръст ще стъпи? Значи начинът е да си лаем по форумите и интернет и да не се ходи на мач? Нещо да съм казал за треньора, за играта на отбора? Неслучайно не цитирах и цялото мнение.

Първи по форумите и фейсбук да се храни, ама на Герена по 1000 човека на мач. Ами елате на стадиона и го правете това бе, недоволствайте там... Иначе като има евромач, мач с ГМО-то или Лудогорец - стадионът пълен. Да, явно аз съм човек, който говори глупости, че му се иска да вижда поне наполовина пълен Герена един път през седмица... Добрите хора, великите и верни фенове - сте вие, кой по-специалист, кой по-не, мрънкащи по интернет и седят 90 минути пред телевизора само, за да недоволстват после.

Нищо общо нямам с престъпно-наркоманската клика ;) Последният ми мач, в който бях в Б беше през 2010г. И какво пречи А и В да са пълни? Пречи явно, че левскари има само, когато отбора бие или има някакъв възлов мач.

Понеже всички сте специалисти тука и сте добри хора, ще взема да си кажа и аз мнението за треньора и футболът, който практикува отборът. И на мен много неща не ми харесват, но ми омръзна всеки полусзеон да се сменят треньори,ръководства и играчи. Предпочитам да му се даде шанс поне още 1 година и ако няма никаква промяна от сегашната, тогава да се търси нов човек.

Тука поне 80% през първият сезон на Мъри, сте си плюели по същия начин, както сега. Доволни и са левскари само, когато им изнася. Пак казвам, аман от такива левскари!

Я пак за пълния стадион. Тази година на мачовете с Каузата и ГПО-то беше пълен, но що не погледнеш миналата в последните мачове. Сега беше пълен защото имаше очаквания. Ще си говорим пак колко ще е пълен на мачовете за първенството с ГМО-то и Каузата ако безславно излетим от турнира за купата след безславни загуби от същото ГМО.
А между другото вече все по-рядко си ги причинявам да ги гледам и по телевизора по обясними причини. На стадиона не съм стъпвал откакто собственик стана корпулентното Прасе и подставените му лица и това няма да се промени независимо дали отбора бие или пада. Въпрос на принципи. Когато пишман-феновете като теб започнат да вадят плакатите "Вън Шиши и Спас от Левски" тогава ще стъпя пак.
А иначе точно от философи като тебе, ама в розово ЦСКА умре. Продължавай в същия дух, че и с Левски да стане същото.

mikichan
Контакти:

Мнениеот mikichan » 04 фев 2018 19:52

popokutepetel написа:
mikichan написа:
Sstefanov написа:
mikichan написа:
popokutepetel написа:
damyanov1963 написа:задължително на всеки мач на стадиона, че да гледаш красотата и невероятните футболни качества които показва отбора. Тъкмо стотината много търпеливи и разбиращи фенове ще може да си общувате спокойно и необезпокоявано от никой. Все пак трябва да се вижда, че Левски има няколко фена повече от Славия или Витоша :lol: :lol: :lol: :lol:

Аман от такива "левскари"!

Седи си вкъщи, гледай си мачовете по ТВ и бъди готов да хейтиш по форумите, можеш и от Лудогорец да станеш, ако искаш.

Всичко, което ни се случи през последните има-няма 10 години, си го заслужаваме с такава публика!

Поредният велик фен. Абе пич, искаш ли да се хванем на бас, че не можеш да ми стъпиш на малкият пръст по бройка мачове. А при това не винаги съм вижял в София. Я питай как претопиха феновете на Славия, точно с апатията и примирението убиха публиката им. Същото се случва и при нас, докато хора като теб говорят глупости, Хората казват какво не им харесва в отбора и че не харесват бавният, тромав и средняшки стил на Роси. Русев ми напомня на Гигов и как е.. майката на Локото. И ти ли си от хората на Владо и корумпираното НКП?

Ми айде да се хванем, да видим кой, на кого на малкия пръст ще стъпи? Значи начинът е да си лаем по форумите и интернет и да не се ходи на мач? Нещо да съм казал за треньора, за играта на отбора? Неслучайно не цитирах и цялото мнение.

Първи по форумите и фейсбук да се храни, ама на Герена по 1000 човека на мач. Ами елате на стадиона и го правете това бе, недоволствайте там... Иначе като има евромач, мач с ГМО-то или Лудогорец - стадионът пълен. Да, явно аз съм човек, който говори глупости, че му се иска да вижда поне наполовина пълен Герена един път през седмица... Добрите хора, великите и верни фенове - сте вие, кой по-специалист, кой по-не, мрънкащи по интернет и седят 90 минути пред телевизора само, за да недоволстват после.

Нищо общо нямам с престъпно-наркоманската клика ;) Последният ми мач, в който бях в Б беше през 2010г. И какво пречи А и В да са пълни? Пречи явно, че левскари има само, когато отбора бие или има някакъв възлов мач.

Понеже всички сте специалисти тука и сте добри хора, ще взема да си кажа и аз мнението за треньора и футболът, който практикува отборът. И на мен много неща не ми харесват, но ми омръзна всеки полусзеон да се сменят треньори,ръководства и играчи. Предпочитам да му се даде шанс поне още 1 година и ако няма никаква промяна от сегашната, тогава да се търси нов човек.

Тука поне 80% през първият сезон на Мъри, сте си плюели по същия начин, както сега. Доволни и са левскари само, когато им изнася. Пак казвам, аман от такива левскари!

Я пак за пълния стадион. Тази година на мачовете с Каузата и ГПО-то беше пълен, но що не погледнеш миналата в последните мачове. Сега беше пълен защото имаше очаквания. Ще си говорим пак колко ще е пълен на мачовете за първенството с ГМО-то и Каузата ако безславно излетим от турнира за купата след безславни загуби от същото ГМО.
А между другото вече все по-рядко си ги причинявам да ги гледам и по телевизора по обясними причини. На стадиона не съм стъпвал откакто собственик стана корпулентното Прасе и подставените му лица и това няма да се промени независимо дали отбора бие или пада. Въпрос на принципи. Когато пишман-феновете като теб започнат да вадят плакатите "Вън Шиши и Спас от Левски" тогава ще стъпя пак.
А иначе точно от философи като тебе, ама в розово ЦСКА умре. Продължавай в същия дух, че и с Левски да стане същото.

Само така давай, храни, не ходи на мачове, ти си истински левскар!

Продължавай в същия дух!

Ако вземе пък, че тоя отбор другото лято направи нещо в Европа (за твое съжаление), заповядай на един мач да се снимаш и да се изтъкнеш в социалните мрежи какъв велик левскар си!

Лека вечер
Последна промяна от mikichan на 04 фев 2018 21:49, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”