Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 01:09

AnalBreaker написа:Не разбирам само Барса как не са те потърсили за адвокат на клуба след като толкова "умело" и "сръчно" защитаваш клубните интереси. Такива таланти трябва да се забелязват.

Явно чакат да се дипломирам, все пак още съм студент и нямам адвокатски права! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 22 юли 2011 09:02

В условията на кръгова отбрана , старшина-школник MF продължава защитата на FCB , търпейки тежки загуби и предизвиквайки само присмех.Гол, бос от към знания, въоръжен само с беззаветната си вяра в Сандро Р. и Рер Г., геройски посреща атаките с голи гърдички и безцелно разиграване на топката в стил тик-так...

[center]Изображение[/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юли 2011 11:28

Слуховете се оказват истина. Тибо Куртоа е в Мадрид за прегледи и подписване на
договор с Атл. М. Играчът ще бъде преотстъпен от Челси, като дори по-възможният
вариант е наема да е за 2г. а не за 1, но това все още не e сигурно . Вртарите в
Атл. М. стават 3-ма и все младоци: Хоел (21г.), Асенхо(22г.) и Куртоа(19г.).
Асенхо колкото пъти съм го гледал да играе за Атлети и Малага не ми е харесвал,
много несигурен вратар а го гласяха за проекто национал преди 2/3г.
Последна промяна от Pichichi на 22 юли 2011 12:59, променено общо 1 път.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 22 юли 2011 11:29

megan fox написа:
Awesome написа:Намъкването на тениска на Барселона пред ТВ камери, позирането пред снимка на Сеск в тренировъчната база на Арсенал и показването й в интернет /като "невинна" шегичка, разбира се.../, десетки неуместни коментари от цялата каталунска паплач по адрес на Арсенал и Фабрегас, офертички от 26 милиона са всичко друго, но не и нормално поведение. Дразните, разберете го, нагли сте! И да иска да си ходи трябва да ви го дадем за без пари ли - на кой свят живееш? Интересите на клуба стоят над всичко! Арсенал не ви дължи нищо!!!

"Офертички"?! Как го каза сякаш 26 милиона евро са някви жълти стотинки! А ако си чак толкова богат... дай някой друг милион назаем да започна бизнес, после ти го връщам, че и с лихва. ;)

А колкото до намъкването на тениска пред камерите, такова нещо не съм гледал, това не означава, че не се е случило, но понеже не съм го гледал искам да попитам: Как реагира на това нещо Сеск?

А колкото до коментарите... както казах всеки има право свободно да изразява мнението си! Играчите ни не са обидили никого, просто изразяват мнението си, че Сеск е добре дошъл при нас (мнение, което за твоя изненада, аз също не споделям, аз също искам Сеск да си остане в Арсенал, но кой съм аз, че да е важно моето мнение по въпроса)

Ако получите оферта за Шави за 30 милиона как ще реагираш, м? Че не са жълти стотинки и трябва да го продадете ли? Да, сигурно :lol:
Фабрегас е един от най-добрите играчи в света на своя пост, ключов за Арсенал, с дългосрочен договор и трябва да ви го подарим за 26 млн?
Но Сеск иска само в Барса и сега сме длъжни да ви търпим цирковете и вие много умело се възползвате от ситуацията - браво!

Пак циркове с намъкването на тениската - Пике му я навлича зад гърба, Рейна още малко и ще го удуши, докато с Пуйол му я слагат - за какво беше целия този ЦИРК? Фарс-Фарса!

"Cesc is excited about coming back here and I'd like that," the keeper said at the launch of his official website.

Alves: Fabregas should force through Barca move like I did

Carles Puyol : Fabregas Will Be Playing With Us Soon!

Pique: Fabregas will join Barça

Barcelona's Xavi: Fabregas is suffering at Arsenal

+ десетки още "свободни мнения".
Само че бъркате свободата със слободията. "Сеск страда, Сеск е нещастен, Сеск трябва да напусне Арсенал, Сеск трябва да дойде при нас!"
Вие какви сте - адвокати и секретари на Фабрегас ли, че ще говорите от негово име и той какво иска! Откога футболистите ви работят и по трансферната политика на клуба - да не съчетават няколко длъжности, не знам. Да си затварят големите усти и да спрат с подхвърлянето на тънки забележки, защото на всеки му писна от мърморенето им!

Хмм, думата "цирк" се повтаря - явно има защо.

И за какво Арсенал ви позволи да тренирате на тренировъчната база - да си правим снимчици с Фабрегас и да ги качим в интернет [offtopic]Изображение[/offtopic] И това е само шегичка като с навличането на тениската, нали? Хайде да отделят няколко милиона от заплатите си и да го взимат, като толкова са се загрижили за него.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юли 2011 11:39

Понеже не съм си казал мнението по спора за Фабрегас . Според мен Арсенал са в пълното си право да искат цена около 40 млн. Е/паунда все тая . Аз дори не виждам на кой на мястото ще играе Фабрегас в Барселона - имат Шави,Иниеста и страхотни резерви - Кейта и Алкантра .
За мен Кейта е уникален футболист , не мрънка че е резерва а когато го пуснат и на която и да е позиция винаги е от най-добре представилите се играчи , много го харесвам как играе .

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 14:13

Pichichi написа:Понеже не съм си казал мнението по спора за Фабрегас . Според мен Арсенал са в пълното си право да искат цена около 40 млн. Е/паунда все тая . Аз дори не виждам на кой на мястото ще играе Фабрегас в Барселона - имат Шави,Иниеста и страхотни резерви - Кейта и Алкантра .
За мен Кейта е уникален футболист , не мрънка че е резерва а когато го пуснат и на която и да е позиция винаги е от най-добре представилите се играчи , много го харесвам как играе .

Е точно поради тази причина не го искам Сеск в отбора ни. Няма сми да му хабим таланта, след като е ясно, че когато Шави и Иниеста са здрави те ще са на терена. Имаме си и Тиаго, така че няма сми от този трансфер, но ръководството на отбора си го е поставило като фикс идея! Защо? Не мога да кажа!

С едно съм съгласен с феновете на Арсенал... тази цялата истерия, която се създава около Фабрегас наистина е ужасно досадна и отегчителна!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 14:16

gunnersbg написа:На клипа се вижда много добре как Фабрегас въобще не иска да му сложат фланелката . В крайна сметка ако е добровлно от негова страна, щеще да е нужно само един играч да му я сложи,дори да му я подаде, защо трябваше да са двама и то да я слагат насила. После и Рейна го притиска за да не може да я махне. Много ясно се вижда,как Фабрегас се опитва да я вдигне през главата си. Селска история .
А за Санчес. Мен Удинезе не ме интересуват, те ако искат и за пет милиона да ви го дадат.

Всъщност клипа не е докрая и изобщо не се вижда много ясно такова нещо! Със същата убеденост, с която ти твърдиш, че Сеск е искал да свали фланелката, аз мога да твърдя, че е искал да си я намести и да си изкара ръцете през ръкавите! Да, Рейна го притиска, но той не е играч на Барса, че да държи нарочно Сеск да не би да свали фланелката. А какво иска или не иска Фабрегас само той си знае! Аз си признавам, че не съм медиум и не мога да чета мисли, ти да не би да можеш?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 юли 2011 14:19

Казвал съм го много пъти, на Барса, Фабрегас на този етап не и е нужен. По-добре да играе година-две в Арсенал, от една страна Фабрегас ще си играе редовно в топ първенство и ШЛ, в един от най-силните европейски отбори, от друга страна ще се види дали Тиаго е готов за заместник на Шави. В момента, на Барса им трябва ляв бек предвид слуховете за продажба на Максуел и алтернатива на Валдес. Пинто дори и за вратар, си е на сериозна възраст. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юли 2011 14:41

Madridist написа:Казвал съм го много пъти, на Барса, Фабрегас на този етап не и е нужен. По-добре да играе година-две в Арсенал, от една страна Фабрегас ще си играе редовно в топ първенство и ШЛ, в един от най-силните европейски отбори, от друга страна ще се види дали Тиаго е готов за заместник на Шави. В момента, на Барса им трябва ляв бек предвид слуховете за продажба на Максуел и алтернатива на Валдес. Пинто дори и за вратар, си е на сериозна възраст. 8-)

ако става на въпрос Барса си имат перфектните 11 така че никой не им трябва , но не може цял сезон да се изкара с 11 играча , да не дава господ някой да се контузи !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юли 2011 15:41

[center]Санчес: Мечтата ми да играя за Барса се сбъдна[/center] 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”