ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот Siegfried » 24 фев 2010 03:00

Alternative написа:
Siegfried написа:Темите , както и мисълта , са мой идеи . Аз пиша стихове и повести . ;)

Аз пък съм Антъни Хопкинс ;)

[offtopic]Предлагам да спрем със спора,разбираш,че няма нищо общо с темата[/offtopic]

Аз за разлика от теб не говоря глупости . Наистина пиша стихове и повести .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 24 фев 2010 03:03

Siegfried написа:
Alternative написа:
Siegfried написа:Темите , както и мисълта , са мой идеи . Аз пиша стихове и повести . ;)

[offtopic]Предлагам да спрем със спора,разбираш,че няма нищо общо с темата[/offtopic]

Добре бе пич-пиши си. Кой ти пречи. И темата наистина не е кой кво прави в свободното си време

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 фев 2010 03:04

Siegfried написа:
Alternative написа:

С нищо не си го доказал."Ботевлиите" доста поетично звучи. :lol:
Точка на спора,че хората във форума ще се сърдят!
Изображение
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 24 фев 2010 03:35

Ако има хора, които вярват на салерно ще им кажа само няколко факта от последните събития без да намесвам предишните му неспирни лъжи. Излъга фенове и журналисти на летището, като отказа да се срешне с тях и говори. На футболистите им беше забранено да говорят, може би да не изкажат някой от всичките лъжи, но въпреки това успях да разговарям с някои от тях и споделиха, че не са вземали пари и не са подписвали договори, но вече веднъж разбрали с какви мушеници си имат работа няма да подпишат докато не получат пари, следователно няма да подпишат, защото салерно=христолов нямат пари. Искам да кажа на тези, които много питат как ще се издържаме и как ще продължим? Ние ботевистите си знаем не е нужно да издаваме всичко имаме план и си го следваме. Някой беше претиснен за мненията в нюза и 24ч и аз като ги погледнах се учудих, но това са писания на едни и същи буфери, спокойно, никой не иска вече христолов=салерно. РАЗБЕРЕТЕ ХРИСТОЛОВ = САЛЕРНО!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 24 фев 2010 03:52

Пичове не искам да ви се меся много, радвайте си се на свободния Ботев итн. Не съм фен на този отбор но както и да е. Само да ви питам нещичко- оттук нататък какво? Четох за нови АД-та, фалити, В-група итн. Всичко е в сферата на вероятностите.
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка, без премии, без заплати итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.
Не защитавам нито Салерно, нито Христолов нито никой. Нито се заяждам. Просто питам КАКЪВ ПЛАН ИМАТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО...
Последна промяна от football.total на 24 фев 2010 04:09, променено общо 1 път.

ziro
Контакти:

Мнениеот ziro » 24 фев 2010 03:56

football.total написа:Пичове не искам да ви се меся много, радвайте си се на свободния Ботев итн. Не съм фен на този отбор но както и да е. Само да ви питам нещичко- оттук нататък какво? Четох за нови АД-та, фалити, В-група итн. Всичко е в сферата на вероятностите.
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.
Не защитавам нито Салерно, нито Христолов нито никой. Нито се заяждам. Просто питам КАКЪВ ПЛАН ИМАТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО...

Това е най смисленото мнение в тази тема!
Няма по лошо от това фенове да си затрият собствения си отбор!
П.С. Искренно се надявам това да не стане!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 24 фев 2010 06:03

football.total написа:Пичове не искам да ви се меся много, радвайте си се на свободния Ботев итн. Не съм фен на този отбор но както и да е. Само да ви питам нещичко- оттук нататък какво? Четох за нови АД-та, фалити, В-група итн. Всичко е в сферата на вероятностите.
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка, без премии, без заплати итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.

Вместо да питаш, вземи първо да прочетеш относно плана.Там е обяснено подробно, какво ще се прави, а що се отнася до хората с парите ти не се притеснявай за това.Ботев е Ботев и винаги ще се намерят хора, които обичат и са готови да дават пари за отбора.Единствената пречка досега беше Скункса и доколкото четох в един вестник, не знам дали е вярно, но последните плащания на стадиона ни за тока и водата били от фенове от Лаута.Ако е така много жалко за тях, защото няма да могат повече да помагат на своя най-голям фен-Скункса. СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ.

П.С. Искам да кажа и на "доброжелателите" на Ботев, които се застъпват за Салерно, че ще ги огрее, когато цъфнат налъмите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 24 фев 2010 06:44

ziro написа:
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.

Това е най смисленото мнение в тази тема!
Няма по лошо от това фенове да си затрият собствения си отбор!
П.С. Искренно се надявам това да не стане!

Ще кажа на такива като вас, че СВОБОДАТА е най-ценното на тази земя. За тази свобода загива патронът на отбора. Тази свобода се опитваме да отстояваме след десети ноември 1989. Да, тя носи много горчивина и изисква много лишения, но е безценна и не може да се купи с Мастър кард или Виза.
Може на стогодишнината на отбора да не сме шампиони или дори в А група, но ще сме горди, че ще сме ПЪРВИТЕ победили изродените правила в българския футбол. ... който пък е отражение на цялата ни действителност.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 24 фев 2010 06:53

Едно голямо браво на всички истински фенове на ,,Ботев''... С това видио което гледам тук ме карате да се чувствам горд ,че съм БЪЛГАРИН.....УСПЕХ....

Само ,,Черно море''

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 24 фев 2010 06:53

TristaNNN написа:
sir George написа:Писна ми от тези интриганти с по 5 коментара!Тази вечер ли се регистрирахте?!"Ботев до гроб,ама само ако е е А група??????"Явно или сте слепи или имате нужда от психиатър!Как пък не ви писна да ви правят на маймуни!!!ВСЯКА ГОДИНА СМЕ ХИТЪТ НА СЕЗОНА!Това да ви е познато!А да ви е познато няколко сезона да се играе с едни и същи екипи!Грешка последният полусесон бяхме с 3 марки екипировка!!Цял свят разбра,че Митю е постевено лице,само вие не!!РАЗБЕРЕТЕ!!!БОТЕВ НЯМА БЪДЕЩЕ СЪС СЕЛСКИЯ И РАЗНИ НЕГОВИ СПЪТНИЦИ!БОТЕВ ИМА БЪДЕЩЕ С ФЕНОВЕТЕ!АКО НЕ БЯХМЕ НИЕ,ВЕЧЕ ДА Е И БЕЗ НАСТОЯЩЕ,А САМО МИНАЛО СВЪРШЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре де, Господин фен..като се разпадне клуба ти ли ще плащаш заплати на играчи, треньори...ти ли ще сипваш нафта на рейса за гостуванията? Дори и да почне от окръжните..пак има някакви разходи нали? Кой ще ги плаща? Ами стадиона - нали и той ще иска поддръжка. :?:

Защо трябва да се повтарят едни и същи неща?!Ако ни отнемат лиценза или ни изхвърлят от А група,отборът се изпраща 2 нива надолу,т.е. В група!!!А сега заплати плащани ли са?!!Юношите ли си сипваха нафта за да тренират и да играят контроли?!Май част от феновете имат автобус,а къде е клубния?!ЩЯХА ДА НИ НАПРАВЯТ РЕАЛ МАДРИД НА БАЛКАНИТЕ!!!!!!!! хахахахааха
В библията пише:"Блаженни са вярващите!",аз бих добавил в нашият случай-ЗАБЛУДЕНИ са вярващите или по-скоро МАЗОХИСТИ!

Върни се в “Ботев”