football.total написа:Пичове не искам да ви се меся много, радвайте си се на свободния Ботев итн. Не съм фен на този отбор но както и да е. Само да ви питам нещичко- оттук нататък какво? Четох за нови АД-та, фалити, В-група итн. Всичко е в сферата на вероятностите.
ОК правите си нов отбор ли, АД ли каквото си искате АМА КОЙ ГО ИЗДЪРЖА? С кого сте говорили досега? Имате ли готови кандидати за президенти итн. Ако си мислите че един Бареков ще ви издържа отбора жестоко се лъжете. Аз лично издържам един отбор в една от А-окръжните ни групи. Става дума за обикновен селски отбор, със селски стадион, без школа, без автобус, без треньори, без лагери, без подготовка, без премии, без заплати итн. Просто 22 момчета които им се играе футбол и дори в момента сме на 1-во място в класирането. Тоест поне момчетата ми са кадърни. Та бюджета на този селския отбор на сезон ми е около 20.000 лева. Та сметнете сие вие какъв е бюджета на един отбор от ранга на вашия Ботев и кой ще го плаща? Или искате просто да си имате един селски отбор в долните дивизии, а пък бил и той свободен.
Не защитавам нито Салерно, нито Христолов нито никой. Нито се заяждам. Просто питам КАКЪВ ПЛАН ИМАТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО...
Вместо да питаш, вземи първо да прочетеш относно плана.Там е обяснено подробно, какво ще се прави, а що се отнася до хората с парите ти не се притеснявай за това.Ботев е Ботев и винаги ще се намерят хора, които обичат и са готови да дават пари за отбора.Единствената пречка досега беше Скункса и доколкото четох в един вестник, не знам дали е вярно, но последните плащания на стадиона ни за тока и водата били от фенове от Лаута.Ако е така много жалко за тях, защото няма да могат повече да помагат на своя най-голям фен-Скункса. СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ.
П.С. Искам да кажа и на "доброжелателите" на Ботев, които се застъпват за Салерно, че ще ги огрее, когато цъфнат налъмите