Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот BadBoy » 27 дек 2011 00:41

Във втора дивизия е лесно ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 дек 2011 10:15

Във втора дивизия е лесно

Нямаш ли си отбор, който да коментираш?!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 дек 2011 14:58

Бившият защитник на Левски Давид Бистрон е дал положителна допинг проба след мача от Шампионската лига на настоящия му отбор Виктория Пилзен срещу БАТЕ Борисов през ноември, съобщава БТА.

От чешкия клуб уточниха, че положителният тест няма да повлияе на резултата от мача, който Виктория спечели с 1:0 и спечели право да продължи евроучастието си в турнира Лига Европа.

"За щастие тази допинг проба няма отношение към резултатите на терена. Наказание за клуба може да последва единствено, ако има употреба на забранени вещества от четирима или петима играчи", каза говорителят на Виктория Павел Пилар.

Давид Бистрон, 29-годишен, има две титли в Чехия с Баник Острава и Виктория, съответно през 2004 и 2011 година. Защитникът стана шампион и с Левски през 2009 година.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 дек 2011 10:07

Ричи се връща, но не в Левски, пише "Меридиан Мач":

Нигериецът Ричард Еромоигбе, който бе част от Дрийм тийм, класирал Левски на четвъртфинал за Купата на УЕФА и в групите на Шампионската лига, ще се завърне в България. Ричи обаче няма да подсили „сините", а ще започне подготовка с Берое.

В основата на сделката е Станимир Стоилов. Мъри е съдействал на треньора на Берое Илиан Илиев да убеди халфа да започне подготовка със старозагорци. 27-годишният африканец идва от кипърския Алки. Той премина в този клуб, след като Стоилов напусна Анортозис, където за известно време работеха заедно.

Еромоигбе бе продаден от Левски на руския Химки за 1 милион долара преди четири години. След като не успя да се утвърди в руската Висша лига, Ричи се върна в родината си да рита за местния Уори Улвс, информира „Меридиан Мач”.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 дек 2011 12:03

Ако това е истина ,Берое може да са улучили в десятката. Разбира се ,не се знае в какво състояние е Ричи ,но си е класа за България.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 дек 2011 14:38

Саид Ибраимов пое Етър
Саид Ибраимов е новият старши треньор на Етър, съобщиха от ръководството на великотърновския клуб. Споразумението между него и шефовете на клуба бе постигнато снощи и на 9 януари Ибраимов извежда „виолетовите” за първа тренировка, пише официалният сайт на Етър.

Саид Ибраимов е роден на 14 октомври 1970 г. в Хаджидимово и е юноша на Пирин (Благоевград). Той има дълга кариера като футболист в А група с отборите на Монтана, Шумен, ЦСКА, Литекс, Нефтохимик и Левски.

Като треньор Саид Ибраимов бе заедно с Цанко Цветанов в екипа на Станимир Стоилов първо в Левски, а после и в Литекс, като изпълняваше и ролята на скаут за двата клуба.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=244439

Саид е млад специалист, но има опит на скамейката. Дано само собствениците този сезон са решили да качат Етър в А група. Според мен не футболистите, а именно Гърдев и компания бяха виновниците за фиаското в края на миналият сезон.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 яну 2012 11:38

Една от най-силните фигури на Левски в близкото минало Николай Илиев сподели мнението си, че последните мачове, които е гледал на отбора са го накарали да се почувства сериозно загрижен и разочарован за състоянието. Той смята, че под ръководството на Георги Иванов, клубът е регистрирал едно от най-слабите си представяния през последните няколко десетилетия.

"Отдавна не бях виждал толкова безличен Левски. В отбора трябва бъдат взети минимум 3-4 нови попълнеия. Самите футболисти трябва да разберат, че са в Левски. Те не осъзнват какво представлява този клуб. Не знам защо се получава така, но отборът губи мачовете си, а играчите не се раздават. На Николай Косто му е нужно време, той не може да оправи нещата с магическа пръчка.", призна Илиев пред Тема Спорт.

"Не може да се дебнат само свободни агенти или хора, на които им изтичат договорите. Да, добре е да се ползва и това предимство, но не трябва да се разчита само на такива трансфери. Левски трябва да има добре развита скаутска мрежа от много хора, които постоянно да ходят и да гледат набелязани играчи. Определен футболист трябва да се набюдава поне от двама специалисти, защото на единия може да му хареса, но на другия да му направи лошо впечатление. Не знам как подбират играчите си в Левски, но за мен това е най-правилният начин."

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 яну 2012 11:40

Легендарният защитник на Левски Николай Илиев сподели мнението си относно бившия силен човек в ръководството на отбора Георги Иванов, за който в момента все още не е ясно дали ще остане на Герена.

"Не смятам, че в България има човек, който може да съчетае двете длъжности - треньор и спортен директор. Това е много трудна задача. Задълженията са различни, отнема много време само да се справиш с подготовката на играчите. Далеч сме от Манчестър Юнайтед и сър Алекс Фъргюсън. Той е доказал, че може да се справям с толкова отговорности, а да не забравяме, че около него има много голям екип от добри професионалисти, които му помагат да си върши работата по-добре. За Георги Иванов мога да кажа, че той винаги се раздава", коментира Илиев.

"Името Николай Илиев не може да се използва като параван. Ако искат да работим заедно трябва да ме потърсят, а не обратното. Нека това стане ясно и хората да не си правят грешни изводи, че се натягам да се връщам в Левски. Досега съм имал достатъчно възможности да го направя, но съм преценил, че моментът не е подходящ. Няма начин да отиде и да бъде кукла на конци", призна легендата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2012 12:28

Ники Илиев нещо се е объркал с това изказване. Сър Алекс е понашему "треньор", по ингилизкиму е "мениджър", ама пусти езици ги учат като... Да не говорим, че за много той е даже "мениЖър". :mrgreen:
Структурата на английските клубове да се сравнява с тази на българските, ПО КАКЪВТО И ДА Е КРИТЕРИЙ е все едно да сравняваш структурата и организацията в българската държава и в британската монархия!
Ама ние нали "барабар Петко с мъжете" все...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 яну 2012 12:00

Георги Петков: Познавам новите шефове на „Герена“, ще налеят пари

Оставам в Кипър до лятото, после се връщам в Славия, призна бившият страж на „сините“

Георги Петков е един от най-големите любимци на феновете на Левски. Вратарят има 10 сезона на „Герена“, в известен период дори бе капитан на тима, а миналата зима скандално си тръгна от „Георги Аспарухов“, като продължи кариерата си на Острова на Афродита, където сложи екипа на елитния Еносис Паралимни. "Тема Спорт" потърси бившия страж на "сините" за коментар относно случващото се в клуба от "Подуяне":

- Преди няколко седмици излезе информация, че може да се завърнете в Славия през пролетта. Има ли истина в това твърдение, как се чувствате в Кипър и смятате ли да останете там?
- В Кипър имам договор за още 2 години. Доволен съм от всичко, което ми се представя като условия и начин на подготовка. Винаги бих се върнал в Славия. От този отбор тръгна кариерата ми, там са дали много за мен, така че съм благодарен на „белите“. Вярно е, че водих разговори с Венци Стефанов, но засега смятам да остана в Кипър до лятото. След това най-вероятно ще се завърна в България.

- Имате предвид Славия ли?
- Да. Имах обаждания и от други клубове, но, ако се върна, в „А“ група бих играл единствено за „белите“.

- Следите ли какво се случва в България през последната 1 година?
- Естествено, поддържам контакти с мои приятели. Чуваме се редовно по телефона. Според мен 2011 година не бе добра за българския футбол. Гледам, че Лудогорец се представя добре, върви нагоре. Дано има повече клубове като този от Разград.

Петков не си тръгна по най-добрия начин от "Герена"

- Чувате ли се с ваши приятели от Левски?
- Разбира се. Все пак там съм изкарал 10 години от кариерата си. В Левски са ми най-големите успехи като футболист. На „Герена“ оставих много приятели. С тях се чувам често. Очаквам моите бивши съотборници да пристигнат в Кипър, за да можем да се видим лично и поговорим.

- Предполагам сте запознат с това, което се случва като промени в клуба...?
- Да, наясно съм с всичко, което се случва в клуба. Приятно е, че има нови хора, които взеха управлението. Те ще налеят доста пари в тима. Очаквам в най-скоро време да бъде направена добра селекция, с която да се подсили съставът. Познавам новите шефове на „Герена“. Това са сериозни хора, на които може да се разчита. Няма обаче да казвам конкретни имена. Трябва да имате малко търпение и да изчакате естествения ход на нещата. Само ще ви кажа, че ситуацията на „Герена“ ще се промени коренно, няма да бъде като последните 2-3 години – когато положението бе зле и нещата ставаха трудно.

- Колко мачове на Левски успяхте да гледате, откакто сте в Кипър?
- Успях да гледам почти всички. Изпуснах само 1-2 двубоя, тъй като в същия ден имах ангажименти към Еносис. Годината определено беше трудна за Левски. Нещата можеха да се случат и доста по-добре.

- Говорите, че „промените при „сините“ ще са за добро“. Замисляли ли сте се за завръщане на „Герена“?
- Естествено, че бих искал някой ден да се завърна в Левски. Това е клуб, в който съм си оставил сърцето през тези 10 години. С Левски имах възможност да играя 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА, както и в групите на Шампионската лига. Това са незабравими моменти от живота ми. За да се завърна обаче, трябва да премина през школа за вратари. И това ще стане. В момента обаче мисля, че има още какво да дам на футбола.

- Какво е мнението ви за настоящите вратари на тима – Пламен Илиев, Божидар Митрев и Кирил Акалски?
- Добре е, че им се дава шанс да работят на спокойствие. И тримата имат качества да бъдат на вратата на Левски.

- Засега всички бъдещи проекти в 26-кратния шампион на България се държат в тайна. Какво ще кажете на феновете, които не знаят какво се случва в клуба и се притесняват?
- Да бъдат спокойни. Оттук нататък Левски ще върви само нагоре. Промените, пак казвам, ще са за добро. Положението няма да е като досега. Няма от какво да се притесняват, защото бъдещето на „сините“ е светло.

Върни се в “Левски”