Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PETZI

Re: Грешката на Ясен Петров!!!

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 09:55

koi4i написа:Аман от смешници, които ходя на Герена веднъж годишно и коментират треньорски решения. Малко ли радост ни донесе Левски през годината? Малко ли е, че с нов отбор имаме 4 точки реален шанс за класиране и за титлата ?????

Писнало ми е от хора, които се задоволяват от малкото и не искат от отбора максимума, на който е способен!!! Ако всички са като тебе нищо няма да се развива и да върви напред. Да разбирам ли, че ти не си искал отбора да победи и не те яд от изпуснатата победа???

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 05 ное 2010 09:56

Действително и аз се убеждавам вече, че проблема ни е в Ясен. С тази селекция, при треньор Г.Василев, щяхме да допускаме двойно по-малко голове. Просто Ясен не умее да ги нарежда, когато трябва да се пази резултата. Не съм се ровил в статистиката, но толкова голове едва ли сме инкасирали друга година. Даже и миналия сезон мисля че по-малко ни вкарваха. Редовно получаваме голове след корнери и фалове. Това е недопустимо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 09:57

1.ДОВОЛЕН СЪМ,защото футболистите на моя ЛЕВСКИ играха на върха на моментните си възможности!Нали това беше лозунга:"Не за точки,а за Левски!"
2.ДОВОЛЕН СЪМ,че бяхме равностойни на един от силните френски отбори!
3.ДОВОЛЕН СЪМ,че както можеше да победим,така можеше и да загубим!Но НЕ ЗАГУБИХМЕ!
4.ДОВОЛЕН СЪМ,че за пореден път бяхме 12-я играч на отбора и че ПОДКРЕПИХМЕ Иво в най-черния ден от неговата кариера!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН,че Йовов беше безобразно слаб(за пореден път)
2.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН,че нашият вратар(нарочно не споменавам име,защото се отнася за всички),отново "проспа" топка,центрирана ВЪВ ВРАТАРСКОТО ПОЛЕ
3.НЕ СЪМ ДОВОЛЕН,не за това,което се случи на Иво,а за това,че ИЗОБЩО беше направена тази смяна!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НО:
-твърдо съм зад Я.Петров
-твърдо съм зад Г.Иванов
И(най-важното)-САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2010 09:58

Грешка на Ясен е, че не взехме победата и сведохме шансовете си за класиране до минимум. Но, заслуга на Гонзо и Ясен е, че изобщо ИМАМЕ някакви шансове за минаване на групите.
Мен ме притеснява друга тяхна грешка. Този малшанс снощи се случава. Проблемът е, че защитата не е мръднала и сантиметър в правилната посока, щом получаваме всеки мач лесни голове. Вчера централната двойка горе-долу ми хареса и може би е лъч надежда, но пък при тази къса резервна скамейка този лъч бързо-бързо угасва. Това са все неща, за които се надявам да се помисли сериозно по време на за щастие изумително-смешно дългата зимна пауза.

П:: Ако треньор беше Георги Василев, щяхме и да бележим двойно по-малко голове...
Последна промяна от gzagorov на 05 ное 2010 09:59, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 ное 2010 09:58

PETZI написа:
koi4i написа:Аман от смешници, които ходя на Герена веднъж годишно и коментират треньорски решения. Малко ли радост ни донесе Левски през годината? Малко ли е, че с нов отбор имаме 4 точки реален шанс за класиране и за титлата ?????

Писнало ми е от хора, които се задоволяват от малкото и не искат от отбора максимума, на който е способен!!! Ако всички са като тебе нищо няма да се развива и да върви напред. Да разбирам ли, че ти не си искал отбора да победи и не те яд от изпуснатата победа???

Моята работа не е да изисквам нещо от когото и да е. Моята работа е да отида в Сектор Б, да подкрепям отбора 90мин. независимо от резултата, а не да критикувам разни треньорски решения. Естествено, че ме е яд за изпуснатата победа, но такава е реалноста и я приемам. В началото на сезона не съм и очаквал дори, че ще влезем в ЛЕ пък камоли да вземем 4 точки и да имаме шанс да се класираме. Левски през този сезон ми донесе много радостни мигове и не съм склонен да критикувам когото и да било.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 10:01

Ако не се беше случило това с Иво,сега тази тема нямаше да я има,нали?Щеше да има друга тема за Ясен!
Иначе,грешката на Ясен е,че продължава да пуска Йовов,който игра безобразно(както срещу Локо Пд,така и срещу Лил).Все едно бяхме с човек по-малко.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 05 ное 2010 10:02

Според мен всичко си е един шибан малшанс.Кво е виновен треньора/защитника,че топката влезна в края на мача.Според мен проблема и болката от изпуснатата победа е просто в късния гол.Напълно ви разбирам кво чувствате,защото го изпитахме на мача с турците.
И все пак добре играхте

PETZI

Мнениеот PETZI » 05 ное 2010 10:03

koi4i написа:
PETZI написа:

Моята работа не е да изисквам нещо от когото и да е. Моята работа е да отида в Сектор Б, да подкрепям отбора 90мин. независимо от резултата, а не да критикувам разни треньорски решения. Естествено, че ме е яд за изпуснатата победа, но такава е реалноста и я приемам. В началото на сезона не съм и очаквал дори, че ще влезем в ЛЕ пък камоли да вземем 4 точки и да имаме шанс да се класираме. Левски през този сезон ми донесе много радостни мигове и не съм склонен да критикувам когото и да било.

Вчера, след краяна мача радостен ли беше или ядосън и тъжен??? Ако си бил радостен няма какво повече да говорим, ако си бил тъжен и ядосан това ти го причини Ясен Петров!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Господи, каква публика! - каза в началото Папен.

Мнениеот blue avalanche » 05 ное 2010 10:03

А тъпото БНТ нито за момент не показа трибуните!Камерата беше "забила поглед" в терена!И в тъпи повторения,продължаващи по 2 минути!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 ное 2010 10:04

ЦСКА-83 написа:Според мен всичко си е един шибан малшанс.Кво е виновен треньора/защитника,че топката влезна в края на мача.Според мен проблема и болката от изпуснатата победа е просто в късния гол.Напълно ви разбирам кво чувствате,защото го изпитахме на мача с турците.
И все пак добре играхте

Айде да върна жеста: И вие добре играхте :)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Архив”