Kris_men2000 написа:konvoec написа:Kris_men2000 написа:Сега за да не се тюхкате на 12-ти къде е Гари ще ви кажа ,че Гари вече е продаден на домуса но пари няма да видим.Защо ли,защото мустака дължи много пари на Домуса и Гари е част от заема.Вутов също е продаден за да закърпи Помака поне малко положението и да направи няколко трансфера.А лятото ЛЕВСКИ кучета го яли.До тогава Помака няма да го има в Левски.Новите собственици да му мислят.Така стоят нещата.това го знам от човек който работи в отбора и всеки ден си пие кафето с началниците.А гелосания толкова е затънал и набутал Левски в заеми,че някой ден нищо чудно и да чуем новината че се е гръмнал или избягал в чужбина.
Леле, аз ако бях журналист, задължително щях да вземам информация от тебе. Прошепни на спортал и лайвспорт![]()
Не искам да се заяждам, но ми звучи малко така.......................
Какво става приятел.Започна ли да ми вярваш.Ще става и по-лошо когато продадем и Гаджев а не вземем нито един свестен играч.ЛЕВСКИ просто е пред тотална разруха.Познай кой е виновен за това положение.Един джокер.Със сигурност и сериозно не е Батков.Търси другаде.
Знаем го кой е , спокойно . Май е обявен за престъпник в 10 държавици сред които и нашата