Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 02:17

Транспаранти, псуване ... Даже на Батков се нахвърляха не заради друго, а за да уволни Кокала :mrgreen:
А за Илиян, и аз вече се дразня от това оправдание с напрежението. Все пак тяхна работа е да свалят напрежението от футболистите и да ги накарат да играят като лъвове, а не като котенца. Но все пак съм на мнение, че Илиян при всички положение трябва да си довърши сезона докрай! И ако е провален примерно, ако го уволнят ще има ясна причина. Крайно време е да започнем и ние да действаме по европейски, не може след 3 мача да гоним треньори :mrgreen:
CHELSEA

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 мар 2013 02:30

glarus_ds написа:не може след 3 мача да гоним треньори :mrgreen:
Викаш, не сме ЦСКА, а? :lol:
Макар че идиотски треньорски смени и в Европа правят - Челси е живият пример.
Бих посочила и Палермо, които са феноменални в това отношение. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 15 мар 2013 02:37

Laetitia написа:

Разбира се! Същото важи и за Челси, много се дразня на такива преждевременни треньорски смени :) ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 мар 2013 05:35

Карвальо ли е виновен, че няма партньор в атака? Кой е виновен, че имаме трима дефанзивни халфа и нито един офанзивен такъв? Сигурно Прохазка... А и още нещо! Някой преброи ли топките, които отне Пелето в мача с бургазлии и с Ботев? Въобще говорете с цифри хора, не с непокрити голословия.

Малко офтопик ама да питам. Като говорим за отнети топки, асистенции и т.н., има ли някъде статистика за въпросните? Знам че в 7 дни спорт цитират такива статистики в статиите си, ама откъде ги взимат?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 мар 2013 05:39

evj написа:тук не говорим за вина и лов на вещици ,а за хора които уж много оби4ат ЛЕВСКИ и Херо какъв отбор имаше пролетта на 2011 като беше в 4ужбина и тогава се изписаха хиляди страници как го кани Батков как го кани Гонзо и т.н. и накрая той отиде в 4ерноморец.Хайде да престанем да се самозалъгваме и да гледаме реално на фактите,НАЛИ ВСИ4КИ искахме ИЛИАН4О е сега ще се правим на паля4овци с декларации позиции и други такива .Извода е един когато те покани ЛЕВСКИ или идваш и работиш,или пове4е никога не трябва да се кани въпросния специалист.

Херо си имаше (или има, не съм сигурен) проблеми със здравето и му е по-добре в Бургас от тази гледна точка. Иначе съм сигурен, че би дошъл без проблеми.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 мар 2013 05:43

glarus_ds написа:Транспаранти, псуване ... Даже на Батков се нахвърляха не заради друго, а за да уволни Кокала :mrgreen:
А за Илиян, и аз вече се дразня от това оправдание с напрежението. Все пак тяхна работа е да свалят напрежението от футболистите и да ги накарат да играят като лъвове, а не като котенца. Но все пак съм на мнение, че Илиян при всички положение трябва да си довърши сезона докрай! И ако е провален примерно, ако го уволнят ще има ясна причина. Крайно време е да започнем и ние да действаме по европейски, не може след 3 мача да гоним треньори :mrgreen:

+1

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 15 мар 2013 08:37

glarus_ds написа:Транспаранти, псуване ... Даже на Батков се нахвърляха не заради друго, а за да уволни Кокала :mrgreen:

Това с напрежението е направо върха. Разбирам да го кажеш 1-2 пъти, но те прекалиха. Много ясно, че в Левски ще има напрежение. Особено когато отбора не играе добре и няма постижения. То и затова не би трябвало всеки да играе и работи в такъв отбор, а само силни личности.

В чест на Напрежението, сменям аватара си!!! :mrgreen:

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 15 мар 2013 10:25

RIR написа:

Това с напрежението е направо върха. Разбирам да го кажеш 1-2 пъти, но те прекалиха. Много ясно, че в Левски ще има напрежение. Особено когато отбора не играе добре и няма постижения. То и затова не би трябвало всеки да играе и работи в такъв отбор, а само силни личности.

В чест на Напрежението, сменям аватара си!!! :mrgreen:

Естествено ,че илиев ше е напрегнат.При толкова много о*кване и с това разстройство. :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 15 мар 2013 10:27

Laetitia написа:

Кви три мача бре?Ти да не броиш като един:
"Едно, три,едно ,три."
Щото две не виждал. :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2013 10:55

Петър Курдов:
Призовах да му се даде вот на доверие, но според мен той (б.р. Илиан Илиев) взима взима някои неадекватни решения. Визирам смените, които направи срещу Ботев. Той губеше мача и започна да ги прави едва в края. В определени моменти той просто изключва и не може да вземе правилното решение. Трябваше да потърси промяната много по-рано, защото резултатът беше 2:0 в крайна сметка. А Илиан пусна Силва в самия край. Затова смятам, че бе неадекватен. Той ако си мисли, че някой от футболните среди ще му ги спестява тези неща, по-добре да си стои вкъщи. Тези остри думи, ако бях на негово място, щях да ги приема като положително нещо и бих взел мерки. Но явно той го дава много обиден в някои моменти и това му играе лоша шега. Нека не мисли, че се опитваме да му клатим стола. Нека си вади поуки. Гледах мача с доста футболни величия, сред които бе и Наско Сираков. Всички те бяха на същото мнение.

http://topsport.ibox.bg/interview/id_1804417134
Това е казано преди мача с Литекс.

Върни се в “Архив”