Левски удря всички в земята с петима милионери
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски
И аз се радвам, че имаме нов мощен спонсор. 3 млн. лева на година са една стабилна сума, която ще получаваме само от ВТБ (да не говорим, че отборите от 5 до 16 място в А група се издържат с по-малко за целия сезон).
RIR написа:onegavon написа:През последните две страници се появиха и по реалистично настроени фенове.Не ви ли направи впечаттление с какво нежелание въобще подхванаха темата за Левски и то защото Диков ги пришпори.Зорлем работа на няколко пъти хората споменаха по молба на премиера демек нямаше как да откажем.Е това какво е ? Цифра не казват срока за една година.
С две думи отбий номер.През оная работа им е, ама няма къде да мърдат.Така прекараха и Митал който не беше виждал топка навремето да вземе ЦСКА.Той не ,че даде нещо, ами остави Лупи сам да се оправя.
Други са хората които ще финансират Левски и са българи .Тука няколко човека знаят, ако искат те да кажат.Тия са само оператор не очаквайте чудеса от тях.
Прав си, обаче в този форум (май във всеки - аз наистина друг не съм срещал различен) хората рядко обсъждат, а по-скоро плюят, радвайки се на обществената трибуна. Аз и затова дълго бях само четящ, защото не ми се забърква, но не издържам едни и същи детински и комплексарски изказвания от всички страни.
Пак казвам, тези само си правят малко PR, 3 млн. лв. (ако са толкова) не са много пари за тях. Ще ги дават 1-2 години, а ако има сериозна промяна, ще е от друго място.
И съм убеден, че когато има подобна история и с друга голяма компания, ще уредят ЦСКА с нея.
Тези просто са искали синичко - сами го казаха.
Темата е за Левски във форума на Левски, не ме интересуват червените какви проблеми имат да си ги обсъждат в техните форуми, какво са дошли тука да плачат колко са зле. Да се оправят както намерят за добре.
- delqnski47
- Контакти:
Жоржиньо написа:delqnski47 написа:Последни места в групи на ЕКТ, безтитлие, извадени джобове, акселродци, гунлаугсонци, карета от Удинезе, звезди на реал, дуци, гърнето, спектакУите, допинг, между народните финали, марката, харизмата... Защо да се лишаваме от такъв цирк, защо да се лишаваме от това посмешище?
Ооо,така е!Дуци и той много ви обича!Често го е показвал в мачовете срещу вас![]()
П.П.Гледам тука усилено коментирате уникалния ви спонсор,който ЩЕ ви ''купува'',ЩЕ налива два трилиона в клуба ви и вие ЩЕ колите и бесите и ЩЕ имате ДЮШ като на Аякс и Барселона и ЩЕ........
И въпреки многото ''ЩЕ-та'' ЦСКА пак се коментира!Това е добре!Значи си вършим добре работата
Хехе ми,че то Левски поостоянно е във вашите уста бе колега,постоянно влизате в нашия форум и пишете какво ви интересуват нещата който стават с нас?
Гледай си в твойта паница
Толкова ли е важен ЦСКА в момента!Нали вече,както казах,имате уникален спонсор,който ще ви ''купува'',ще налива трилиони и т.н. и т.н.!СумАти време имаше спекулации,чакаше се да се обяви,голяма тръпка беше,а сега гледам....2 страници за нас в най-актуалната ви тема!Еми,какво по-хубаво от това!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
Neron написа:Ама той Тонев може да каже каквото иска на руснаците като не им хареса изчакват да изтече годишния договор и си дигат чукалата нали така?
Досега не съм забелязал Тонев да се изхвърля...Предполагам,че всичко,което казва е премислено и обсъдено.
delqnski47 написа:Последни места в групи на ЕКТ, безтитлие, извадени джобове, акселродци, гунлаугсонци, карета от Удинезе, звезди на реал, дуци, гърнето, спектакУите, допинг, между народните финали, марката, харизмата... Защо да се лишаваме от такъв цирк, защо да се лишаваме от това посмешище?
Ооо,така е!Дуци и той много ви обича!Често го е показвал в мачовете срещу вас![]()
П.П.Гледам тука усилено коментирате уникалния ви спонсор,който ЩЕ ви ''купува'',ЩЕ налива два трилиона в клуба ви и вие ЩЕ колите и бесите и ЩЕ имате ДЮШ като на Аякс и Барселона и ЩЕ........
И въпреки многото ''ЩЕ-та'' ЦСКА пак се коментира!Това е добре!Значи си вършим добре работата
И вас Жеваго ЩЕШЕ да ви купува. Митал ЩЕШЕ да ви прави Челси на балканите. Ривалдо ЩЕШЕ да играе при вас. И Диого ЩЕШЕ. И стадион с мол ЩЕШЕ да имате, ама няма. Нямате нищо

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- ralka_levskarka
- Контакти:
rsk написа:delqnski47 написа:Последни места в групи на ЕКТ, безтитлие, извадени джобове, акселродци, гунлаугсонци, карета от Удинезе, звезди на реал, дуци, гърнето, спектакУите, допинг, между народните финали, марката, харизмата... Защо да се лишаваме от такъв цирк, защо да се лишаваме от това посмешище?
И вас Жеваго ЩЕШЕ да ви купува. Митал ЩЕШЕ да ви прави Челси на балканите. Ривалдо ЩЕШЕ да играе при вас. И Диого ЩЕШЕ. И стадион с мол ЩЕШЕ да имате, ама няма. Нямате нищо
това беше грубичко

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Ultras_Levski
- Контакти:
kambata написа:И аз се радвам, че имаме нов мощен спонсор. 3 млн. лева на година са една стабилна сума, която ще получаваме само от ВТБ (да не говорим, че отборите от 5 до 16 място в А група се издържат с по-малко за целия сезон).
+1

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
Досега не съм забелязал Тонев да се изхвърля...Предполагам,че всичко,което казва е премислено и обсъдено.

Тонев много пъти се изхвърли даже , преди това в Локо Сф. още повече се изхвърляше ама бързо забравяте !!!
1. Селекцията ви трябваше да е готова до 31.12.2011 !!!
2. Зезиньо идва !!!
3. Ще чакам 2014-та да дойда на новата Герена за 40 000 човека , напълно нов стадион !!!
- Neron
- Контакти:
blue avalanche написа:Neron написа:Ама той Тонев може да каже каквото иска на руснаците като не им хареса изчакват да изтече годишния договор и си дигат чукалата нали така?
Айде айде без заключения за 2 месеца работа нормално е всеки да почне с обещанията в началото но важното е в края какво ще е.И тая година ако я пишем нулева Тонев и четата още на лято да си събират дърмите и да си ходят я по Локо София я у Пловдив и т.н.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!