Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот alexdb » 04 яну 2018 19:51

damyanov1963 написа:За съжаление, този път всичко в статията е верно и не виждам как на Роси ще му остане време да го опровергае. А ние май си заравяме главите в пясъка, за да се правим, че всичко е наред.
Дано не съм прав!

Виж Роси е професионален треньор. Да очакваш, че ще е като потомствен левскар е несериозно. Няма как да гори в отбора. Но това не е причина да си върши работата добре и професионално. Вили Вуцов ли предпочиташ? Той ще реве и подскача непрекъснато.
А от това което се вижда самите договорки с ръководството са такива - Роси посочва на кои постове му трябват футболисти и какви качества се изискват от тях. Останалото е грижа на Букарев и скаутите, а вероятно последна дума ще има собственика. В някое от интервютата още октомври или началото на ноември каза, че е дал списък на кои постове и футболисти с какви качества му трябват. Ако е така значи той неговата работа си я е свършил. Какво ще направят вече другите предстои да видим. Ама не се заблуждавай, че Левски и България са някакво примамливо място за по-класни футболисти.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2018 20:27

Ами не знам и аз вече какво да мисля. Времето тече, а още нямаме окомплектован състав. Дано някой пак не забърква поредната каша.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 яну 2018 21:35

Егати списъка.........Трябва ми нападател висок...играещ супер със глава....два еднакво силни крака за удари от далечно разтояние....Да умее да изгражда атаката..да вижда комбинациите във 2-3 хода напред...да е млад и стабилен като човек.Не е лошо да изпълнява добре и наказателни удари....
Това някак си не става. Не е ли редно тои да огледа 10-15 човека и да си избере.Поне не е казал такъв вариант.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2018 21:44

И на мен ми се струва несериозно един треньор да си седи, като бей в харем, другите да му водят ханъмите, а той само да пляска с ръце и да казва - И тая не става!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2018 22:27

Вълчан написа:Егати списъка.........Трябва ми нападател висок...играещ супер със глава....два еднакво силни крака за удари от далечно разтояние....Да умее да изгражда атаката..да вижда комбинациите във 2-3 хода напред...да е млад и стабилен като човек.Не е лошо да изпълнява добре и наказателни удари....
Това някак си не става. Не е ли редно тои да огледа 10-15 човека и да си избере.Поне не е казал такъв вариант.

Не, той казва, че иска тежък нападател или лек, примерно, с още някакви подробности какъв да бъде по-точно, а те му водят няколко, каквито са им били по джоба. Ама няма да стане, той да си води хора, които Букарев не ги е чувал. Това вече и в Англия го няма, поне в големите отбори. Той и да иска, не може, щото тия, които познава от Италия, не са по джоба на Левски, та си е техен проблем разни скаути, технически директори и прочие хора, които взимат пари от клуба, да му доведат нещо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 яну 2018 22:46

Имат още 10-12 дни да се вземат играчи... След това вече ще е късно и цяла пролет ще слушаме оправдания!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 яну 2018 23:13

Вълчан написа:Егати списъка.........Трябва ми нападател висок...играещ супер със глава....два еднакво силни крака за удари от далечно разтояние....Да умее да изгражда атаката..да вижда комбинациите във 2-3 хода напред...да е млад и стабилен като човек.Не е лошо да изпълнява добре и наказателни удари....

Нито един, уважаващ себе си треньор, не ходи да "оглежда". Камо ли пък да се рови в youtube. За това си има скаути.
Освен, ако не е треньор на ПСЖ, например, и просто казва:"Искам Неймар и Мбапе." ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2018 23:27

Градите мнение на една спекулация. Значи... сега, аз не мога да потвърдя или отрека инфото на Топспорт, но вие можете ли? Чували ли сте за фалшивите новини. Те имат едно доста доста по-тривиално име: лъжи, но благодарение на Интернет, може да достигнат до много хора. А една лъжа повторена 100 пъти... Политиците го използват, например: "Корупция? Каква корупция, това са фалшиви новини?", но го използват и в друг смисъл, обратния: "Ние няма да разрушим Пирин. Това са фалшиви новини". Да бе, все едно не видяхме какво стана с черноморието. От вас зависи на какво ще вярвате. Поначало това се нарича социален инженеринг. Ако имате съмнение относно Роси или негативно мнение, си казваш: "Знаех си, италианска парцуца, тоя за чеп за зеле не става! Вън!". Спечели ли са ви. Ако знаете, че на този клуб му трябва спокойствие си казвате: "А, фейк нюз!". И да е вяно инфото на Топспорт, разсъждавате логично.
И никой от двата отбора обаче не може да каже със сигурност какво е. Влизат ти в главата. От вас, от всеки от нас зависи. Големи хора сте, сметнете две и две и вие преценете. "Левски" е шанс той отново да бъде забелязан. Отиваме в Европа. За него това е голям шанс! Наистина ли вярвате, че така ще си подритва хляба? Казах ви. Ако нещо има, идва от Срас.

...Оф, ко съм написал вчера. Как да е, хора. Ей ги моите пет ст'инки. Роси, според мен трябва да остане не до лято, а може би и целия следващ сезон, не защото ще ни направи шампиони, ще влезем в ШЛ, ще вземем Лига Европа, ще направим требъл... пфффф... Не мисля. Просто на този клуб и на този отбор в момента му трябва спокойствие. Стабилност показваме ли? Аз мисля, че да. (Били сме хиксили. И? Падаме ли?) Иска ми се това да продължи. Въобще не ме е еня за какво правили Литекс, Разград, Черно море, Курдоконаре. Който иска да си ги гледа, да им се радва, да им завижда. Нали? На пролет е нужно да стане едно нещо, с което всички атаки ще секнат. Публиката да се върне и аз мисля, че бавно-бавно ще стане. Нека стигнем едно постоянно ниво и да го задържим един цял сезон. След това ще го мислим.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 яну 2018 12:12

Хващате се за всичко, което прочетете. Особено тази тъпа статия от Топспорт, в която се оптиват да държат сметка на Роси, че бил далече от Левски. Че то целия отбор се събира на 7ми януари, какво очакват да прави Роси в София, при условие, че следващия офиц. мач е след месец и половина? Да иснпекетира съблекалнята и тревното покритие? Хванаха се всички като удавници за това, че не бил отговарял на имейлите на Букарев. Ебати тъпата новина.
Колкото до трансферите - аз мисля, че се работи много правилно. Роси е дал списък по постове и характеристики на играчите, Букарев (или който и да е друг от клуба) отива, наблюдава, набелязва. От там Роси се запознава с неговите качества, а в идеални условия - играча идва на проби, трньора го вижда на живо и преценява дали става или не. Помните ли онзи бразилец, дето дойде за две седмици? Вие си мислите, че Роси е казал, че иска един висок и рус за нападател, един черен и здрав за опорен халф и един по-бърз от Горанов за ляв бек и толкова, каквото му доведат, това ще е.
Единствения проблем, естествено е времето. Обаче трябва да е ясно, че Левски не е приоритет за играчи, като онзи швед от Малмьо. Левски е алтернатива, сред многото. За такива, като Обертан, чиито кариери са стремглаво надолу, е идеален отбор. Също и за застаряващи, като Гомес. За стрелеца от Секунда съща, защото и да иде в Примера, ще се бори за оцеляване. Обаче пък той има дебела цена. Ако продадат Мапуку ще има пари за него.
В подкрепа на твърдението ми и очакването, че ще има играчи на проби по време на лагера в Малта, е трансфера на Белаид. Дори той тренира известно време с отбора, преди да подпише. По времето на Гонзо и общо-взето всеки един треньор от последните години Аимен щеше директно да подпише, без да кара пробен период.

Честно, имам чувството, че повечето хора (вкл. фенове и "легенди") искат драма около Левски, вместо отбора да се стабилизира и да започне да функционира като европейски такъв и в един момент се дразнят, след като се появи човек, които явно не обича да драматизира и да пада на нивото на всички и да дава зелена светлина за хулене по рефери, формати, противника, президена на БФС, президентите на другите клубове и тн., a просто иска да си върши работата, доколкото може и доколкото условията позволяват.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 яну 2018 14:47

Белаид, не знам спомняте ли си, но се справи като дефанзивен полузащитник по-добре. Брат му беше май на тая позиция?

Върни се в “Левски”