ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

run1973
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 16:22

RedSkin написа:Леле, как ми кипна от такива утайки, които ще подкрепят това ГМО, и да го припознаят за ЦСКА. Казвам ви, вашето IQ е под 70, на черното казвате бяло... Пълни тъпанари. Ще се видите след 2-3 кръга колко сте смешни и жалки.

Няма да липсваш на никой ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:23

vaskonti написа:То понеже не ви е казано хиляда пъти.
Изпуснати всякакви срокове за какво ли не, промяна на наредби със задна дата, заобикаляне на закони и правила с цел избягване на санкции и плащания. Разбира се, тия неща касаят пряко БФС, докато за вас няма проблем - всичко ще ви се пише в графа Литекс и това е. Не, че ви пука, все пак 10 титли не са шега работа.

А сега ако ми кажеш и че БФС никога не се е държало по подобен начин и спрямо други клубове, пък и срещу нашия любим включително...
БФС не е нито синьо, нито червено. Ако клони към някакъв цвят в момента, то е по-скоро зелен.
Но преди всичко: БФС е анти-българско !
И хич не съм щастлив от което...ама всички си траем и мрънкаме само :evil:
Последна промяна от RockSeeker на 29 юни 2016 16:23, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 29 юни 2016 16:23

Tommi написа:
KAT90 написа:Никой ли не вижда, че ВБ НЕ иска да се занимава с ЦСКА! Всичките му действия са просто КОНТРАдействия.Колко пъти имаше възможност да поеме клуба?Много! Колко пъти не го направи? Много! Винаги действа в последния момент и то с нещо, което му гарантира провал.Явно, че е че нарочно го прави.Просто иска да пречи и да бави нещата.Защо, само той си знае.Колко трябва да си прост, за да не ги виждаш тези неща.

Без да защитавам никого, нека да кажем какви са фактите. Божков се отказа от проекта си за нов клуб, когато ГГ обяви, че се захваща с автентичния ЦСКА. Божков изрази намерения за оздравяване, когато ГГ започна да се насочва към Литекс. Не виждам с какво пречи. Обаче ако погледнем от другата страна, може да се види как беше подадена молба за бърз фалит, за да не може някой да предложи оздравителен план за автентичния ЦСКА. И други подобни действия. ;)

С последното си действие това показа.Имаше достатъчно време да внесе ОП, но не той го направи в последния момент и то с разтегнат хоризонт.Спокойно може да внесе нормален ОП, с което да се противопостави на ГГ.Да спечели доверието на феновете, но и това не го направи.Прави нещата с този и онзи.Вчера казах, че един от големите кредитори се е изсмял на този план.35% на дребни парчета??? Коментарът му беше, че това е подигравка и по-добре без него, отколкото с него.Да не говорим, че кредитната експозиция се увеличава, ако се приеме този план.Като отвориш погасителната вноска ще видиш 27 000 000лв. задължение към НАП и това е задължение, което трябва да се плати, а дали ще прави предсрочни, само може да се гадае и не е гаранция, но 27млн. си седят там.С това си действие, ЦСКА още повече изпада в несигурност и дългове.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 16:25

crvena.zvezda написа:Аз не знам,тия хора ,Армейци, не разбраха ли ,че този план 30 годишен или 15 годишен или колокото и да е там ,е един затвор без решетки и прави клуба зависим и то на 100%, от тоя дето оздравява!Една негова прищявка или някаква лична неудача и ...всичко заминава!Ако целта е да мижитираме или да вететираме 15-30 години -не мерси,нямаше нужда :!: ;)

Преименуваният Литекс не зависи ли от един човек и от една лична прищявка или неудача? :) При един Ботев, който беше в прекрасно финансово състояние, нещата не се ли объркаха за броени дни, след проблем на собственика им в друг бизнес? Няма нищо сигурно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 29 юни 2016 16:25

Altarf написа:
RedSkin написа:Леле, как ми кипна от такива утайки, които ще подкрепят това ГМО, и да го припознаят за ЦСКА. Казвам ви, вашето IQ е под 70, на черното казвате бяло... Пълни тъпанари. Ще се видите след 2-3 кръга колко сте смешни и жалки.

Я ми кажи кои фенски организации са против Гриша Ганчев.

Да не мислиш, че всички от всяка една фенска организация, всичките и членове са на 100% за това, което става в момента? Това, че ние не пишем, не означава, че сме 100 човека. Вие си се кефите, тука за титли, купи, стадиони, ЕКТ, бой над говедата и си се самонавивате, че това е правилно и така трябва да стане. ВИЕ СТЕ СЛЕПЦИ, и искате да сте със силните на деня. Е драги господа, ЦСКА в момента не е в най-доброто си положение, откакто съществува, но вие не сте достойни да сте от ЦСКА, щом вече подкрепяте литекс, докато истинския ЦСКА съществува.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:25

snakebite написа:Чувствам се погнусен от това че живея в такава безаконова държава ! :shock:
Погазиха се маса закони, наредби и наредбийки за да влезе този субект !
Разбира се и наш Киро има доста голяма вина заради ТВ интереса и приходите...

Честито влизане на ЛИСКА в А група !
Трябва да се признае че Гришата е тарикат от класа !

Като си толкова погнусен - що не пискаш как твоето изродче е в А група. Айду у лево! Те такива са ни "моралистите" в България...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Левски спаси ЦСКА!

Мнениеот DANS » 29 юни 2016 16:26

"Умните" фенове на ФеКа "Левски" припознаха преименувания Литекс за ЦСКА! Факт! :lol:

Докато този отбор не придобие МАРКАТА, историята и титлите на ЦСКА, за какво "вечно дерби" говорите "другари"?!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 16:26

Tommi написа:
crvena.zvezda написа:Аз не знам,тия хора ,Армейци, не разбраха ли ,че този план 30 годишен или 15 годишен или колокото и да е там ,е един затвор без решетки и прави клуба зависим и то на 100%, от тоя дето оздравява!Една негова прищявка или някаква лична неудача и ...всичко заминава!Ако целта е да мижитираме или да вететираме 15-30 години -не мерси,нямаше нужда :!: ;)

Преименуваният Литекс не зависи ли от един човек и от една лична прищявка или неудача? :) При един Ботев, който беше в прекрасно финансово състояние, нещата не се ли объркаха за броени дни, след проблем на собственика им в друг бизнес? Няма нищо сигурно.

За Литекс-моля в другата тема,ако има такъв отбор :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 16:27

:roll:

Както виждаш - "ние" не "ви" обиждаме с "курви" и други подобни цветисти думички...
Но на мене не ми пречиш - плюй си на воля...

п.с. Само внимавай как се изразяваш в "Сектора" - щото сте останали около 30 такива умници...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Amstel
Контакти:

Спортни новини и политика

Мнениеот Amstel » 29 юни 2016 16:27

БФС днес публикува новина - списъка с професионални футболни клубове съcтезаващи се в най-силната група за този сезон. Текстът на БФС е безпристрастен.

5 мин, по-късно всички спортни медии изкопираха новината и я публикуваха. Отделих 10 мин за да прегледам в над 10 медии, как е представен най-интересният участник в лигата. Не мога да ви дам линкове, но всеки може да си ги намери. Но мога да ви кажа, че в повечето случаи още в заглавията си пишеше "ЦСКА-София на Ганчев" или "новия ЦСКА". Обаче на други места пише само "ЦСКА". Коректно ли е? Случайно ли е? Част от пропаганда за припознаване ли е? Евтин трик за спечелване на клик ли е?

Което и да е за мен е обидно към интелекта на читателя.

Върни се в “Архив”