Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Всекидневна около Левски.....
Тонев каза, че на 10-ти януари ще внесе повече яснота относно промените в структурата на клуба, кой-кой ще е, ще говори за селекцията, за школата и т.н. Нищо такова не се случи. Което говори само за едно- агонията продължава в пълна сила...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
zlobul написа:olfix написа:Между другото днес е 10 ти,послушно си изчакахме да дойде датата,но никой не се е появил да внесе някаква яснота.Защо ми намирисва на излъганите камилчета?
Е как бе братле , новината излезе още снощи . Иво Тонев вече не е в управителния съвет на локомотив софия и официално пое ръководен пост (не се знае още какъв точно ) при нас .
Някой очаквал ли е друга новина)) ?
Абе и ти си много прав!!!

-Къде е новия спонсор, защо още няма подписан договор?
-Какъв точно е Тонев в Левски?
-Батков ще пречи ли само на новите хора или ще се отдръпне в сянка докато е на Герена?
-Ще има ли нови собственици на Герена и кои точно са тези хора?
-Какво става с новите попълнения?
-Има ли СТОП забрана за играчите гледани от Гонзо и Костов от Тонев?
-Има ли изобщо пари на Герена в момента?
-Чакат ли се пари от продажба на играчи за да се вземат нови?
- Кои хора стоят зад назначаването на Тонев в Левски!!!
-ТАКА ЛИ ЗА НАПРЕД ЩЕ СЕ КРИЕ ВСИЧКО В ПЪЛНА ТЪМНИНА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, ТОВА ЛИ ЩЕ Е НОВОТО ЕВРОПЕЙСКО ПОВЕДЕНИЕ НА ГЕРЕНА?
Абе много въпроси ама никой не смее да ги задава май?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Абе едва ли на Томислав не му стиска да ги зададе,но ще слушаме днешния гонг с голям интерес.Дано само не са късопаметни някои хора...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lk3ajsKW40U[/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Както биха казали от ВТБ.........паживьом........увидем.
А Батков......Ей Богу......ДАЙ БОЖЕ

А Батков......Ей Богу......ДАЙ БОЖЕ

- santiliana
знаете ли какво означава в превод абревиатурата "ВТБ"?
"ВЪН ТОДОР БАТКОВ" !
Ех, да можеше по-скоро да стане факт...
"ВЪН ТОДОР БАТКОВ" !
Ех, да можеше по-скоро да стане факт...

- blue avalanche
- Контакти:
В блокадния Ленинград толкова не са чакали победата,колкото вие да видите гърба на Батков...
”Трагедията на живота е не,че свършва толкова скоро,а че чакаме толкова дълго,за да го започнем.”-Уилям Джеймс
”Трагедията на живота е не,че свършва толкова скоро,а че чакаме толкова дълго,за да го започнем.”-Уилям Джеймс
- milen.hristov
- Контакти:
nevenka написа:никога не съм мислил,че съвестни хора Левскари могат да изпишат толкова помия спрямо един човек,който е дал много за този клуб.
Злобул,санти-уважавам вашите коментари и критики,но в последните седмици вие направо се уляхте.
За де не се чудите аз съм zlatan-за това ви знам мненията,вчера ме наказаха за неправилно дишане,нооооооооооооооо карай.
Да сравним две много важни неща:времената в които Мъри и Насо поеха Левски и Гонзо когато го пое.
За едните пари трансфери финанси-много,ама адски много-за другия свободни агенти.
Нима Мъри нямаше сгрешени трансфери-обаче когато той ни остави на 16 точки зад Чорбата нищо.
Не искам да ви давам акъл,но ВИ МОЛЯ НАМАЛЕТЕ ГРОЗНИТЕ ЕПИТЕТИ СПРЯМО ГОНЗО.
Аз също подкрепям много неща казани от вас,но с епитетите спрямо Гонзо никога няма да ви подкрепя.
Гонзо е дал за Левски толкова колкото всичките в този форум цял живот да го живеем няма да можем да дадем.
дА ЗНАМ Гонзо много е и взел осбено от времето на Мишата.
С какви пари са разполагали Стоилов и Сираков, я виж каква селекция напрвиха и на какви играчи заложиха през през първите си два сезона и колко пари се дадоха за тях.За следващият сезон парите за селкция си ги бяха изработили ссами
Кой трансфер на СС бяха сгрешени, и ни осваха на 16 точки след 2 успешни сезона
milen.hristov написа:nevenka написа:никога не съм мислил,че съвестни хора Левскари могат да изпишат толкова помия спрямо един човек,който е дал много за този клуб.
Злобул,санти-уважавам вашите коментари и критики,но в последните седмици вие направо се уляхте.
За де не се чудите аз съм zlatan-за това ви знам мненията,вчера ме наказаха за неправилно дишане,нооооооооооооооо карай.
Да сравним две много важни неща:времената в които Мъри и Насо поеха Левски и Гонзо когато го пое.
За едните пари трансфери финанси-много,ама адски много-за другия свободни агенти.
Нима Мъри нямаше сгрешени трансфери-обаче когато той ни остави на 16 точки зад Чорбата нищо.
Не искам да ви давам акъл,но ВИ МОЛЯ НАМАЛЕТЕ ГРОЗНИТЕ ЕПИТЕТИ СПРЯМО ГОНЗО.
Аз също подкрепям много неща казани от вас,но с епитетите спрямо Гонзо никога няма да ви подкрепя.
Гонзо е дал за Левски толкова колкото всичките в този форум цял живот да го живеем няма да можем да дадем.
дА ЗНАМ Гонзо много е и взел осбено от времето на Мишата.
С какви пари са разполагали Стоилов и Сираков, я виж каква селекция напрвиха и на какви играчи заложиха през през първите си два сезона и колко пари се дадоха за тях.За следващият сезон парите за селкция си ги бяха изработили ссами
Кой трансфер на СС бяха сгрешени, и ни осваха на 16 точки след 2 успешни сезона
НАЙ-УСПЕШНАТА СЕЛЕКЦИЯ В ИСТОРИЯТА НА ЛЕВСКИ :
1 Георги Петков (вратар)-имащ настоящ постоянен договорс клуба.
2 Елин Топузаков (централен защитник)-имащ настоящ постоянен договорс клуба.
3 Игор Томашич (ЦЗ)-беше платена някаква мижава цена , но възможно е и да бъркам .
4 Живко Миланов -юноша на клуба
5 Станислав Ангелов (ДЕФ.ХАЛФ))-нарочен за гонене от предния треньорски щаб , но върнат от СС
6 Лусио Вагнер(ЛБ)-върнат в клуба от Черно море
7 Ричард Еромоигбе (ДХ)-върнат в клуба от Черно море
8 Даниел Боримиров(ДХ) -завърнал се от Германия свободен агент 34 годишен
9 Седрик Бардон(халф)-свободен агент
10 Димитър Телкийски (ДЕСЕН ВЪНШЕН ХАЛФ)-имащ постоянен договор с клуба
11 Христо Йовов (ЛЯВ ВЪНШЕН)-самооткупил се от ловеч
12 Валери Домовчийски-юноша на клуба
13 Емил Ангелов- свободен агент след дългите панаири с Дражев (черноморец)
14 Милан Коприваров -завърнал се от родопа
15 Николай Димитров-юнояа на клуба
16 Мирослав Иванов- зкупен за някаква мижава сумичка
17 Ники Михайлов -юноша на клуба
18 Асен Букарев - имащ постоянен договор с клуба
19 Веселин Минев - не си спомням точно , имаше някакви драми около преминаването му , но със сигурност не са дадени стотици евра .
20 Борислав Стойчев -закупен от хасково за не повече от 30 ст (в кръга на шегата)
21 Лъчезар Балтанов-юноша на клуба
22 Хмариан -дошъл от "ромители " по някаква програма на Елена Йончева
23 Божидар Митрев -трети вратар и юноша на клуба
24 Екондайо Джейоба -контузен през цялото време .Помирисал терен чак пролетта
25 Георги Сърмов -закупен след края на сезона
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !