ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот кан72 » 24 фев 2010 00:57

Утре цирка да си заминава!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 24 фев 2010 00:57

днеска се получи добре . поздравления на всички бултрас днес ! тези който сега се жалват "абе намерили сме си собственик сега какво сме искали " трябваше да дойдат да киснат 3 часа на летището и да научават по новините че отбора им се е криел като мишки из терминалите ,да не говорим за абсурдната ситуация в Брестник кадето около 100 полицая бяха барикадирали хотелчето . това ли е Ботев ? отбор фантом ? не това е отбора на някви италиански п***** сол та*** на митко селското п***** . да си ходят в италия . е** съм им майката .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Мнениеот Ангел » 24 фев 2010 00:57

Alternative написа:Наистина,предлагам да спрете с обидите.Имайте уважение към всяко мнение!

Напълно съм съгласен. Само не разбирам тези, които подкрепят пришълците всъщост на каква база го правят.
Знаят ли кой е дебелия?
С какви финанси разполага?
Защо се кри до сега, а не излезе като мъж преди 1 месец за да са наясно всички какво се случва?
Как смята за 3 дена да изчисти задължения трупани в продължение на десетилетие?
Как ще успеят футболистите да се адаптират за 3 дена към терена и климата в България при положение, че половината сигурно не са знаели къде е тя на глобуса?
Що за професионално отношение е това? Дали в Италия така протича подготовката на отборите?

Сигурно още 1000 въпроса мога да измисля, на които отговорът е повече от ясен, ако човек си напрегне малко мозъка и помисли, а не да вярва на всичко излязло в медиите.
Единствния ми апел е да мислим малко повече и да не търпим да ни разиграват, защото именно тази търпимост и дори по-скоро примиренчество ни докара до 5 века робство, като нация, а нас като фенове на Ботев ни донесе 10 години срам, който не трябва да позволим да продължава.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 фев 2010 01:00

самият факт,че откакто се чу за новия Ботев се появи салерно, говори ,че това беше последния кос.бр на тези който го направиха.айде лека нощ
пп:селски,а на теб сега ти почват безсънните нощи?

angel_9789
Контакти:

Мнениеот angel_9789 » 24 фев 2010 01:02

Не мога да повярвам колко заблудени и наивни хора има!!! Искам да ви попитам ВАС тези които си мислите, че се е случило най-лошото с БОТЕВ, как може да вярате на този измамник??? Нали миналата седмица селския вече нямаше нищо общо с БОТЕВ и той бил собственика, нали щеше да покаже документи като дойде в България, щял да даде 50% на феновете... ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ! И дойде и какво??? Утре щял да подписва сделката!!! СМЯХ!!! Дори овцеосеменителя трябваше да чака 2 месеца докато стане собственик на Локо. И до къде мислите щяхме да стигнем с този отбор?????? С дузина футболисти пълни анонимници които се познават от седмица, без никаква подготовка, с треньор от 6 дивизия на Италия. Помислете трезво и реално щяха да ни бият като тъпани кой където ни хване! Хубаво ли ще ви е тогава? Пак ли ще искате Салерно? Нима мислите, че с тези футболисти може да се спасим от изпадане? Или е по-добре в Б отколкото във В? Дааа сигурно си го мислите, а мислите ли, че италянците ще останат да играят в Б? Нееее, не вярвам, ще се случи това което се случи тази вечер с разликата, че сме загубили 6 месеца! Защо вярвате на дебелия, та той няма пари да плати глобите в БФС, сам каза, че не е човека с парите, за какво говорим изобщо? Ако беше искрен и честен в намеренията си имаше достатъчно време да направи сделка със селю, да дойде по-рано в България да представи документите, да представи футболистите, а той ми идва и какво?... пак празни приказки на които се наслушахме 6 месеца! СТИГА ВЕЧЕ, СЪБУДЕТЕ СЕ И ВИЖТЕ ИСТИНАТА!!! Знам, че боли и е тежко на всички ни, че ще трябва да играем със селки отборчета, да извървим един много тежък и труден път, но това е единствения начин да имаме СВОБОДЕН БОТЕВ!!! НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ!!!
Изображение
SINCE 1912

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Мнениеот valyo1912 » 24 фев 2010 01:05

Shadow_ написа:
botev_1912 написа:
doctora_1912 написа:Поне да бяхте избрали някои по-умни момчета да разговарят със Солерно... не тия тъпанари дето знаят 2 думи на англииски ,3 на италиански и се правят на голяма работа без да дават думата на италиянеца ;) :oops: :oops:

Че защо? Един път да ми хареса на Велизар изказването и някой да го поругае!

Този човек наистина е ГОСПОДИН НИКОЙ - опомнете се бе хора, дори и google не знае нищо за него!

Аз го намерих бе - http://www.facebook.com/people/Francesc ... 1475255306
Ама тука е доста по-слаб :lol: :lol: :lol:

тази снимка може да е от абитюрентската му веЧер :) :) :)
От кой отбор си?

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 24 фев 2010 01:05

БРАВО! Едно голямо Б Р А В О ! И да, може би във "В" група, но поне с достойнство! Всичко започва отначало и можем да го направим така, както е било и преди! От всичко прочетено до тук единствено две изречения ме трогнаха с тяхната актуалност!

Бог да пази Ботев! По-добре една мечта, отколкото една лъжа!!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 24 фев 2010 01:07

@angel_9789. абе то след днес мисля че няма толкова заблудени хора .... ако има все още някой да вярва на тея жабари трябва да е чисто луд
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

angel_9789
Контакти:

Мнениеот angel_9789 » 24 фев 2010 01:10

SHYNE написа:@angel_9789. абе то след днес мисля че няма толкова заблудени хора .... ако има все още някой да вярва на тея жабари трябва да е чисто луд

Прочети малко коментарите в нюза и П24 и просто ще ахнеш! :o
Изображение
SINCE 1912

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 24 фев 2010 01:14

Да си тръгва тоя дебел тумор докато е време. Аман от такива "спасители"! СВОБОДЕН БОТЕВ!!!

Върни се в “Ботев”