honda написа:Да кажем ,че знам по собствени канали![]()
а сега едно лекичко потвърждение за това ,което съм написал
https://www.sportal.bg/news.php?news=787198
Аха, за теб тест означава "даване на показания". Ясно.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
honda написа:Да кажем ,че знам по собствени канали![]()
а сега едно лекичко потвърждение за това ,което съм написал
https://www.sportal.bg/news.php?news=787198
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Ако махнат ЦСКА– София от ППЛ и вкарат ЦСКА 1948, тва ше е смях до смеха.![]()
![]()
hydetoshi написа:Момчета,мен ме е гнус!Аз бях до тук с българския футбол! Сбогом!
LOKOMAN написа:Викате, нормално е червените да бият морето насред Варна, ама е съмнително зелените да бият морето насред Разград. Логиката е железна.
Mitata написа:LOKOMAN написа:Викате, нормално е червените да бият морето насред Варна, ама е съмнително зелените да бият морето насред Разград. Логиката е железна.
Проспал си момента, че ЧМ излезе без половината си титуляри. Затова ръководството на ЦСКА пише, че на Армията имаше драма, а в Разград измама.
honda написа:Момчета ,не искам да се заяждам. Но нека да погледнем реално ,като си свалим сините, червени,оранжеви,жълти или зелени очила и да си признаем честно . Кой отбор заслужава най-много да стане шампион.
ЦСКА -София - ами в кой от мачовете с Лудогорец, Левски , Ботев или Черно Море показа че е по-добър и заслужава да стане шампион. Разбирам феновете на ЦСКА-София ,но бих им напомнил ,че ЧМ победи на два пъти Лудогорец и взе срещу Лудогорец 6т , а вие 3т. Не знам колко от феновете на ЦСКА-софия са гледали мача между Лудогорец и ЧМ, но за мен през първото полувреме моряците играха доста добре и само калитковско спасяване на Пл.Илиев спаси Лудогорец от повторно изравняване. В кой от мачовете с Ботев и с Левски , ЦСКА-София показа че е по-добър?
Това че до последния кръг имаше някаква интрига се дължи на издънки на Лудогорец ,а не на качествата на съперниците му. Между другото това го бях предвидил преди началото на сезона.
Реално може да се каже ,че Лудогорец в шампионатен мач беше надигран само в двата мача с ЧМ , и вторите полувремена на мачовете в Разград с Левски( на Герена си ни биха без проблеми) и вторите полувремена на мачовете им с Берое в Стара Загора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта