Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 25 май 2019 11:26

honda написа:Да кажем ,че знам по собствени канали ;)
а сега едно лекичко потвърждение за това ,което съм написал

https://www.sportal.bg/news.php?news=787198

Аха, за теб тест означава "даване на показания". Ясно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2019 11:37

Интересно ми е обаче защо някои подуенци не си гледат баража?! :lol: :lol: Ясно е какво се опитва да направи зализания и неговите платени медии! Морето излизат с юношите при условие, че първенството не е решено?! От това по-голямо навеждане(за да не използвам друга дума) здраве му кажи! Ако първенството беше в цивилизованият свят, този мач щеше да се преиграе! А виновните щяха да са извадени от първенството! Това въобще не е феърплей!
Ама то си има и комисия за феърплея(Комисия Етика и Феърплей), но в БГ тя обслужва делиорманя!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 май 2019 11:40

Ако махнат ЦСКА– София от ППЛ и вкарат ЦСКА 1948, тва ше е смях до смеха. :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 май 2019 11:46

Warped написа:Ако махнат ЦСКА– София от ППЛ и вкарат ЦСКА 1948, тва ше е смях до смеха. :lol: :lol: :lol:

Няма как да се случи, защото вината трябва да бъде доказана. Само с непроверени слухове, разпространявани от изцяло зависими от олигарси медии не става, даже в прогнилата от корупция България.

ЦСКА 1948 няма как да влезнат в ППЛ точно сега, защото са четвърти, т.е. няма да участват в бараж.
Последна промяна от Mitata на 25 май 2019 11:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 25 май 2019 11:47

Публикацията на вратаря на ЧМ говори достатъчно, не е като на някой притеснен от ТИМ, полиграфи, МВР и т.н. Много, много жалко за феновете на ЧМ, че отборът им легна по този долен начин в делиормана, а сега си търсят оправдания и отклоняване на вниманието по още по-долен начин, да не говорим, че и двамата вратари са юноши на този отбор, а за Георги Илиев просто няма какво да се каже и да бъдат употребени толкова долно само, за да се угоди на Гела.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 май 2019 11:49

Момчета ,не искам да се заяждам. Но нека да погледнем реално ,като си свалим сините, червени,оранжеви,жълти или зелени очила и да си признаем честно . Кой отбор заслужава най-много да стане шампион.
ЦСКА -София - ами в кой от мачовете с Лудогорец, Левски , Ботев или Черно Море показа че е по-добър и заслужава да стане шампион. Разбирам феновете на ЦСКА-София ,но бих им напомнил ,че ЧМ победи на два пъти Лудогорец и взе срещу Лудогорец 6т , а вие 3т. Не знам колко от феновете на ЦСКА-софия са гледали мача между Лудогорец и ЧМ, но за мен през първото полувреме моряците играха доста добре и само калитковско спасяване на Пл.Илиев спаси Лудогорец от повторно изравняване. В кой от мачовете с Ботев и с Левски , ЦСКА-София показа че е по-добър?
Това че до последния кръг имаше някаква интрига се дължи на издънки на Лудогорец ,а не на качествата на съперниците му. Между другото това го бях предвидил преди началото на сезона.
Реално може да се каже ,че Лудогорец в шампионатен мач беше надигран само в двата мача с ЧМ , и вторите полувремена на мачовете в Разград с Левски( на Герена си ни биха без проблеми) и вторите полувремена на мачовете им с Берое в Стара Загора.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 май 2019 11:52

hydetoshi написа:Момчета,мен ме е гнус!Аз бях до тук с българския футбол! Сбогом!

А гнус ли те беше,когато си менкахте с оранжевите(тогава, сега червени) купа за титла? А Д. Пенев каза,че това било нормално! Тогава гнус ли те беше?
Последна промяна от GA_ veliki на 25 май 2019 11:53, променено общо 1 път.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 25 май 2019 11:52

LOKOMAN написа:Викате, нормално е червените да бият морето насред Варна, ама е съмнително зелените да бият морето насред Разград. Логиката е железна.

Между "морето" и "юношите на морето" очевидно според теб няма разлика. И също така очевидно не намираш разлика между "съсипания психически" заради финала за Купата отбор на Ботев играещ срещу Разград и надъхания , с блясък в очите отбор на жълтурковците излизащ на Армията.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 25 май 2019 11:53

Mitata написа:
LOKOMAN написа:Викате, нормално е червените да бият морето насред Варна, ама е съмнително зелените да бият морето насред Разград. Логиката е железна.

Проспал си момента, че ЧМ излезе без половината си титуляри. Затова ръководството на ЦСКА пише, че на Армията имаше драма, а в Разград измама.

Интересна ми е логиката. Червените които са на едно ниво със зелените успяват да бият навън един отбор с всичките му титуляри, а има съмнение че зелените няма да могат да бията същия отбор даже ако играе с титулярите у дома си.
Друг е въпросът че изваждането на шест основни играчи е сериозна стъпка от страна на ТИМ и ако са искали да помогнат на Разград имаше поне пет начина това да стане по-елегантно.
По същата логика изваждането на Тодор Неделев помогна на червените да спечелят мача, но се влиза в безкрайните теории на конспирациите.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 май 2019 11:55

honda написа:Момчета ,не искам да се заяждам. Но нека да погледнем реално ,като си свалим сините, червени,оранжеви,жълти или зелени очила и да си признаем честно . Кой отбор заслужава най-много да стане шампион.
ЦСКА -София - ами в кой от мачовете с Лудогорец, Левски , Ботев или Черно Море показа че е по-добър и заслужава да стане шампион. Разбирам феновете на ЦСКА-София ,но бих им напомнил ,че ЧМ победи на два пъти Лудогорец и взе срещу Лудогорец 6т , а вие 3т. Не знам колко от феновете на ЦСКА-софия са гледали мача между Лудогорец и ЧМ, но за мен през първото полувреме моряците играха доста добре и само калитковско спасяване на Пл.Илиев спаси Лудогорец от повторно изравняване. В кой от мачовете с Ботев и с Левски , ЦСКА-София показа че е по-добър?
Това че до последния кръг имаше някаква интрига се дължи на издънки на Лудогорец ,а не на качествата на съперниците му. Между другото това го бях предвидил преди началото на сезона.
Реално може да се каже ,че Лудогорец в шампионатен мач беше надигран само в двата мача с ЧМ , и вторите полувремена на мачовете в Разград с Левски( на Герена си ни биха без проблеми) и вторите полувремена на мачовете им с Берое в Стара Загора.

Не става въпрос за това кой заслужава да е шампион, иде реч за съвсем други неща - продажни медии, корупция в БФС, зависимост на футболния съюз от един единствен Човек. Вчера на терена чужденците футболисти на ЦСКА се подхилкваха при всяко измислено от съдията нарушение срещу ЦСКА и при подминаването на такива в полза на червените. Не е нужно да минат години преди да им стане ясно за каква държава и Футболен съюз иде реч.

Върни се в “ЦСКА”