Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Аз гледам представянето на терена, не по статистики и анализи на псевдо журналя. :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
soilwork написа:Трагедия....мисля че Керкез ще изкара максимум до петия кръг. Очаквам в първия кръг Ботев да ни лупнат
Щом ти си рекъл, сме шампиони :mrgreen:
Не се научихте, че контролите са без никакво значение -никакво
Никога не бих отделил вниманието си на контрола
Аз съм на "Маймунарника" има парти, ръгам си бирички и си свиркам. Гледам и новата ни козирка при залез слънце. Едно готино и безценно! 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тая подготовка впрочем ще е доста полезна за някои хора да осъзнаят, че ЦСКА трябва да започва с 11 чужденци ако иска да се цели в нещо повече от 5то място. Гилов и Теодор са може би двете изключения.
Закономерен резултат, все пак играха два равностойни отбора, завършили на петото място в първенствата си.
Въобще не смятам че контролите са без значение, даже напротив.
Гледах и двете и съм много притеснен от това което виждам, въобще не визирам резултатите.
В изминалия сезон губихме въздушните единоборства, сега губим всяко ама наистина всяко..
Под преса изпадаме в паника, ако не се лъжа успяхме да извадим топката само веднъж и я предадохме поне 7-8 пъти.
В предни позиции си е същата мъка, почвам сериозно да се съмнявам в толкова изтъкваната класа на Питас, не се сещам за случай при който да му се е наложило да задържи топката или да се надиграе със защитник и да не я е загубил.
Класата на Делова изпъква толкова отчетливо над останалите че чак е притеснително...
Гледах и двете и съм много притеснен от това което виждам, въобще не визирам резултатите.
В изминалия сезон губихме въздушните единоборства, сега губим всяко ама наистина всяко..
Под преса изпадаме в паника, ако не се лъжа успяхме да извадим топката само веднъж и я предадохме поне 7-8 пъти.
В предни позиции си е същата мъка, почвам сериозно да се съмнявам в толкова изтъкваната класа на Питас, не се сещам за случай при който да му се е наложило да задържи топката или да се надиграе със защитник и да не я е загубил.
Класата на Делова изпъква толкова отчетливо над останалите че чак е притеснително...
MASTER_COOL написа:soilwork написа:Трагедия....мисля че Керкез ще изкара максимум до петия кръг. Очаквам в първия кръг Ботев да ни лупнат
Аз съм на "Маймунарника" има парти, ръгам си бирички и си свиркам. Гледам и новата ни козирка при залез слънце. Едно готино и безценно! 8-)
Аве, и ти си прав, но все пак и играта се гледа дори и да е контрола! Някой и друг гол да вкарат нашите за самочувствие! Днес две дузпи ни свириха, но няма кой да вкара гол! Втората дузпа беше изпусната от играч със заплата от под 3000 евро! Но първата изпусната дузпа бе на играч, подписващ се за 75 хил. евро! Между другото, той все още няма гол в контролите! Да се надяваме, че ги пази головете за официалните мачове!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
На Питас заплатата му расте с по 5 хилки след всеки твой пост. Продължавай да счетоводстваш, това е най-важното.
CSKA 78 написа:MASTER_COOL написа:soilwork написа:Трагедия....мисля че Керкез ще изкара максимум до петия кръг. Очаквам в първия кръг Ботев да ни лупнат
Аве, и ти си прав, но все пак и играта се гледа дори и да е контрола! Някой и друг гол да вкарат нашите за самочувствие! Днес две дузпи ни свириха, но няма кой да вкара гол! Втората дузпа беше изпусната от играч със заплата от под 3000 евро! Но първата изпусната дузпа бе на играч, подписващ се за 75 хил. евро! Между другото, той все още няма гол в контролите! Да се надяваме, че ги пази головете за официалните мачове!
Стига с тези глупости за заплатите айде малко се поинтересувай преди да си пишеш ей така...
38к е заплатата на Питас
Янис Зику написа:На Питас заплатата му расте с по 5 хилки след всеки твой пост. Продължавай да счетоводстваш, това е най-важното.
Не, толкова си е от...зимата! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Янис Зику написа:Аз гледам представянето на терена, не по статистики и анализи на псевдо журналя. :)
Не мога да споря при такива неоспорими аргументи, когато става въпрос за нападател!
Да се надяваме тогава, че и Питас няма да играе по същия начин като Исека, и евентуално някои ще са доволни от играта му!