Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Едно време Лукин беше твърд титуляр в румънския национален, играеше супер стабилно и взимаше сериозни пари в Ботев, затова и първи си тръгна... Сега не знам в каква форма е, но явно доста е прегладнял за да опре до нас 

ralka_levskarka написа:Nuke написа:ПОТВРЪДЕНО ЗА LIVESPORT.BG: Кипърски национал ще води атаката на Левски!
http://www.livesport.bg/potvyrdeno-za-l ... 94736.html
А иначе, Минев може и да се справя на левия бек, но е на годинки и има нужда от достойна смяна.
Тоя за 90 мача има 24 гола..
Ти само виж правописа на livesport

- ralka_levskarka
- Контакти:
Nuke написа:ralka_levskarka написа:Nuke написа:ПОТВРЪДЕНО ЗА LIVESPORT.BG: Кипърски национал ще води атаката на Левски!
А иначе, Минев може и да се справя на левия бек, но е на годинки и има нужда от достойна смяна.
Ти само виж правописа на livesport. "Потвръдено", lol.
То при тях все е ПОТВРЪДЕНО, а не се случва точно това

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Nuke написа:ralka_levskarka написа:Nuke написа:ПОТВРЪДЕНО ЗА LIVESPORT.BG: Кипърски национал ще води атаката на Левски!
Ти само виж правописа на livesport. "Потвръдено", lol.
То при тях все е ПОТВРЪДЕНО, а не се случва точно това
Дано и тоя път си останат с потвръждаването.

Баси, доста е трудно да го напише човек така. Ония са някакви гении явно.

- metodito
- Контакти:
Някой от откровено тролещите тук в последните страници ще се извини ли за това, което е писал за спортното ръководство?
Иначе аз съм много доволен, че Данчо не е част от "Левски" вече и за привличането на Бурабия. Нещо не разбрах как си дават така един от най-добрите футболисти, ма нейсе. Много важно е, че Лукин и Бурабия няма да имат нужда от време за "аклиматизация" към странните правила на бг шампионата. Заедно с привличането на Роко Перота, мисля, че това е най-успешния трансферен прозорец от много време насам. От години! Жалко за малкия. Не му дадоха шанс. Никой не му даде шанс. Може би само Сухия. Пожелавам успех на момчето и да докаже, че е бил освободен несправедливо.
Иначе аз съм много доволен, че Данчо не е част от "Левски" вече и за привличането на Бурабия. Нещо не разбрах как си дават така един от най-добрите футболисти, ма нейсе. Много важно е, че Лукин и Бурабия няма да имат нужда от време за "аклиматизация" към странните правила на бг шампионата. Заедно с привличането на Роко Перота, мисля, че това е най-успешния трансферен прозорец от много време насам. От години! Жалко за малкия. Не му дадоха шанс. Никой не му даде шанс. Може би само Сухия. Пожелавам успех на момчето и да докаже, че е бил освободен несправедливо.
metodito написа:Някой от откровено тролещите тук в последните страници ще се извини ли за това, което е писал за спортното ръководство?
Ако имаш мен предвид, нямам такова намерение. За мен Гонзо е простовато момче, което няма нужните качества да бъде спортен директор в Левски. Даже и ШЛ да спечелим, това мнение няма да се промени.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа: Нещо не разбрах как си дават така един от най-добрите футболисти, ма нейсе.
Защото се върна Г.Илиев.

Малко сте го подкарали на нероден Петко.
Последните три дни нищо не съм следил в спортния футболен живот и нас, но доколкото прочитах тук там за сега официално единствено Нар е нов в Левски.
Последните три дни нищо не съм следил в спортния футболен живот и нас, но доколкото прочитах тук там за сега официално единствено Нар е нов в Левски.

PFC Litex написа:Малко сте го подкарали на нероден Петко.
Нали и ние това си пишеме тука бе !

- metodito
- Контакти:
Nuke написа:metodito написа:Някой от откровено тролещите тук в последните страници ще се извини ли за това, което е писал за спортното ръководство?
Ако имаш мен предвид, нямам такова намерение. За мен Гонзо е простовато момче, което няма нужните качества да бъде спортен директор в Левски. Даже и ШЛ да спечелим, това мнение няма да се промени.
[offtopic]Не, колега. Под "тролене" разбирам хуленето във всеки пост без въобще да има някаква нужда от това. Не съм забелязал във всеки пост да го правиш. Че си е просто момче, никой не може да го отрече. Ама мисля, че през годините е показал коректност към "Левски". Ми това, което казваш за ШЛ... само говори, според мен, че не си обективен. Съжалявам, че го казвам. Аз искам оставката на Гонзо поради обективни причини - заради маоумията, сторени през миналата година. Ако ни вкара в ШЛ ще измие срама от миналата година. Вярвам, че Стоев може да ни вкара в групите на Лига Европа. Стоев е все още в "Левски" до голяма степен заради Гонзо. Факт! Така че, ако Стоев ни вкара в ЛЕ, Гонзо ще има също участие в това, така, както Наско има принос за Мъри. Без Наско, Мъри нямаше да е никога бил треньор на "Левски".[/offtopic]
Това обяснява нещата.Защото се върна Г.Илиев.
Този Нар... и мен нещо не ми вдъхва много доверие, ма къв е грозник

Брей, това за Митидис звучи много добре. Дано да е вярно. Движението му по терена изглежда малко като на Аниете.
Последна промяна от metodito на 10 яну 2016 17:09, променено общо 1 път.