Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 11 ное 2022 16:43

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.
peliforewer написа:.....
Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.... .

Трябваше да цитираш и останалото от поста ми, той визира точно такива като теб.Защо подмина коментара ми за връзките Ви с политиците и партиите. Аз пиша простотии, а твойте коментари в които всяка втора дума е цип, жуже, припок са класика в литературата, черешката на тортата, как не са те предложили за Нобелова награда по литература.

Пак лъжеш - не използвам жуже или джудже по адрес на господаря ви, не се подигравам с подобни недостатъци на хората като ръст, говорни дефекти, родилни белези и фрактури и др., само Стефко е изключение, понеже неговият мех е получен от свинщина, а не е недъг.
Е, предложи ме ти за награда тогава, готованко такъв.
Аз например направих подобен жест за теб вчера, вярно - в по-малък мащаб, ама явно веднага си писнал на майчицата, понеже бързо го изтриха. А имаше всички шансове да спечелиш приза Припок на 2022, ама, на...

Не съм по доноси и докладвания, но знам, че мой коментар беше изтрит в тема пусната от теб, закълни се , че нямаш нищо общо.За да съм честен, сега се сетих, че веднъж докладвах някакъв коментар , но той беше крайно расистки и нецензурен, не си спомням кой беше автора, не съм гледал и дали са го махнали.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 ное 2022 17:02

peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.
Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.... .

Трябваше да цитираш и останалото от поста ми, той визира точно такива като теб.Защо подмина коментара ми за връзките Ви с политиците и партиите. Аз пиша простотии, а твойте коментари в които всяка втора дума е цип, жуже, припок са класика в литературата, черешката на тортата, как не са те предложили за Нобелова награда по литература.

Пак лъжеш - не използвам жуже или джудже по адрес на господаря ви, не се подигравам с подобни недостатъци на хората като ръст, говорни дефекти, родилни белези и фрактури и др., само Стефко е изключение, понеже неговият мех е получен от свинщина, а не е недъг.
Е, предложи ме ти за награда тогава, готованко такъв.
Аз например направих подобен жест за теб вчера, вярно - в по-малък мащаб, ама явно веднага си писнал на майчицата, понеже бързо го изтриха. А имаше всички шансове да спечелиш приза Припок на 2022, ама, на...

Не съм по доноси и докладвания, но знам, че мой коментар беше изтрит в тема пусната от теб, закълни се , че нямаш нищо общо.За да съм честен, сега се сетих, че веднъж докладвах някакъв коментар , но той беше крайно расистки и нецензурен, не си спомням кой беше автора, не съм гледал и дали са го махнали.

Лъжеш, лъжеш...
Какво съм виновен пък аз, че са ти изтрили коментар в моя тема? Ти си мислиш, че след като аз съм я създал мога да трия хората ли? :))) Разбира се, че нямам нищо общо, теб никога не бих те докладвал, хеле пък в наша тема, щото се забавляваме да те гаврим, ако не си забелязал. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 18:09

BRF написа:
damyanov1963 написа:Ама червената петолъчка си я носите още с гордост на гърдите, даже и като Литекс.

И нека блесне таз звезда червеееееената,символ на победатаааа!
Като цяло деде,омръзнало ми е хората да си оправдават неволите с комунизма!

Искаш да кажеш с вас.
И да, ДЕДЕ съм, така ми викат и внуците.
Пожелавам ти го и на теб!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 18:14

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
krumeto написа:
BRF написа:
peliforewer написа:И като ЦСКА и като ЦСКА София все сме Ви таралеж в гащите и не Ви даваме мира.Този форум тръгна някъде около 2008г. , ако прочетеш коментарите оттогава и сега разлика почти няма.Лошите през годините бяха Лупи, Титаните, пак Лупи и сега Гриша Ганчев, а добрите всички които под строй внасят такса спокойствие в касата на Левски и не си търсят дължимите пари от Левски.Долу-горе и обвинителите сте едни и същи, така, че напразно се хабите.

Има разлика!Преди бяхме комунистическо творение,сега сме припознавачи!При тях също има разлика,бяха вечно вторите,сега второто място е мираж!Иначе те си оставят отборчето на всички власти!

Точно! Вие си знаете, че бяхте комунистическо отроче, но отрочето умря.
Сега вече поне си признавате, че сте припознавачи на Литекс, отрочето на комуниста Кърпачев.

Не бе льольо ,казвам че каквото и да е ще си ни обиждате и ми е все тая по какъв начин!Това с комунистите лично за мен се изтъркали мнооого отдавна,ама ти си знаеш!Подкрепа за отборчетото ти е на всякакви нива,затова радвай му се докато го има и после пак си ставай говедо!

Ама червената петолъчка си я носите още с гордост на гърдите, даже и като Литекс.

Това е история, дали си с петолъчка, звезда, полумесец или лопата има ли значение.Важното е да си човек, да си добронамерен, а не да кълнеш по форумите и злобееш срещу опонента.

Я ми дай цитат кога и кого съм кълнал!
А злобеенето се отнася и за доста ваши фенове.
Но все пак - Да носиш червена петолъчка на гърдите си и да обвиняваш опонента, че е комунист и от ДС, което беше създадено именно от тази петолъчка, говори за раздвоение на личността.
п. п. Поне да я бяхте пребоядисаюи оранжева.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 18:34

BRF написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:
BRF написа:.... Това с комунистите лично за мен се изтъркали мнооого отдавна,ама ти си знаеш!....

Така е. Новото отборче-правоприемник на Литекс няма общо с комунистите, или поне не толкова много, че да е съществено.
ЦСКА-София (София) си е рожба на ГЕРБ.

Ихааааааа,нова опорка!С ВИС2 на гърдите ,борим мафията!

Не е опорка, а факт връз факта.
Колкото до второто, от толкова припощина и вие вече се оплитате в глупостите си.

Какава припощина бе или тогава не си бил от леефски!Чак шествие правихте догато на гърдите ви пише ВИС2 срещу мофията,хахахахаах!Гласувай за Европийско Развитие на България беше агитация на вашата агитка!Ама е по-добре да се правиш на прост,да знеш отдава ти се!

Вие не носихте ли надпис COMCO и той не беше ли на един Боби Бец? Ако бъркам, понеже беше преди доста години, даже мисля и преди 10 ноември, поправи ме, няма да споря.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 ное 2022 19:49

Важното е, че честните и никога с властта и мафията ще са в Дубай на подготовка...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2022 20:23

pomiqrat написа:Важното е, че честните и никога с властта и мафията ще са в Дубай на подготовка...

Имаме приятели, дават ни пари, 2-3-5 милиона.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 20:28

https://www.google.com/search?q=цска+19 ... spv=1&prmd
http://www.budnaera.com/2013-03/2013-07-10_06.html
Както се казва - Крадеца вика - Дръжте крадеца!
Само да чуя още веднъж, че Левски е отбора на ДС!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 20:35

Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2022 20:43

Кога ще покажете снимка на Левскарите с бюста на Сталин?!
Или ще кажете че партията я е забранила?!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”