Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот pomiqrat » 03 сеп 2022 14:48

Colonelcassad написа:
ivan56 написа:Па ти си "рубладжия", който застава на страната агресор, кво "различно мнение" кви пет лева.

О, я стига! Вие си раздавайте фалшива емпатия от дивана, аз ще се въздържа, но и в двата случая помощта за Украйна е нула.

Ако си мислите, че с разпространението на фейкове от дивана реално помагате на Украйна, кой съм аз да ви троша хатъра. Вервайте си!

Да се чуди човек защо не упреквате агресора Зеленски, който беше струпал сили да напада и прочиства Донбас в явно противоречие и нарушение на Минск 2 и която е една от главните причини Путин да нахлуе. И това Макрон го потвърждава в онзи телефонен разговор от 20 февруари. А, знам, животът на тези "колорадски бръмбари" е без значение, западната пропаганда щеше да прикрие кланетата, защото така им е изгодно.

На ничия страна не заставам, тази война не е моя. Мнението ми за войната в Украйна е, че Украйна още през април трябваше да се съгласи на пълна автономия за Донбас, признаване Крим за руски и военен неутралитет. Тези региони Украйна и без това отдавна ги изгуби. И вече щяхме да сме забравили за войната, но тъй като киевският клоун е просто една подвластна марионетка на САЩ, тази агония продължава и въвлича цяла Европа в криза.

Кланетата по време на Априлското въстание са напълно оправдани. Българите са терористи, които опитват да нарушат териториалната цялост на Османската империя.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 сеп 2022 15:08

Борбата за свобода и независимост на руското население в Донбас е справедлива и демократична също като тази на албанците в Косово. Щом може за Косово, може и за Донбас.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 сеп 2022 15:23

pomiqrat написа:
Colonelcassad написа:
ivan56 написа:Па ти си "рубладжия", който застава на страната агресор, кво "различно мнение" кви пет лева.

О, я стига! Вие си раздавайте фалшива емпатия от дивана, аз ще се въздържа, но и в двата случая помощта за Украйна е нула.

Ако си мислите, че с разпространението на фейкове от дивана реално помагате на Украйна, кой съм аз да ви троша хатъра. Вервайте си!

Да се чуди човек защо не упреквате агресора Зеленски, който беше струпал сили да напада и прочиства Донбас в явно противоречие и нарушение на Минск 2 и която е една от главните причини Путин да нахлуе. И това Макрон го потвърждава в онзи телефонен разговор от 20 февруари. А, знам, животът на тези "колорадски бръмбари" е без значение, западната пропаганда щеше да прикрие кланетата, защото така им е изгодно.

На ничия страна не заставам, тази война не е моя. Мнението ми за войната в Украйна е, че Украйна още през април трябваше да се съгласи на пълна автономия за Донбас, признаване Крим за руски и военен неутралитет. Тези региони Украйна и без това отдавна ги изгуби. И вече щяхме да сме забравили за войната, но тъй като киевският клоун е просто една подвластна марионетка на САЩ, тази агония продължава и въвлича цяла Европа в криза.

Кланетата по време на Априлското въстание са напълно оправдани. Българите са терористи, които опитват да нарушат териториалната цялост на Османската империя.

Това последното най новия ти фейк ли е... Ако не се бъзикаш си тотал щета..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 03 сеп 2022 16:01

https://www.youtube.com/channel/UCwWArP ... iXg/videos

Отваряте и гледате, който и да е клип. Срещу фактите трудно се спори, не че не се опитват, но самите те се усещат, че стават за смях.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 03 сеп 2022 16:09

ReBorn1982 написа:Борбата за свобода и независимост на руското население в Донбас е справедлива и демократична също като тази на албанците в Косово. Щом може за Косово, може и за Донбас.

В този ред на мисли, любима опорка на умнокрасивите е, че ако сега се съгласим на териториални отстъпки в полза на Русия, това ще доведе до опасен прецедент в бъдеще. И като им напомниш, че този прецедент вече е създаден от САЩ с Косово, умнокрасивите продобиват състояние на препикано мушкато и започват да мигат на парцали.

Capitan5Puyol

Мнениеот Capitan5Puyol » 03 сеп 2022 19:05

Изображение
Орките отстъпват по целият фронт в Херсонска област. Потвърдено от техни източници.
Последно освободени населени места - Любомировка, Архангелске, Костромка и Петровка !

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 03 сеп 2022 19:43

Capitan5Puyol написа:Орките отстъпват по целият фронт в Херсонска област. Потвърдено от техни източници.
Последно освободени населени места - Любомировка, Архангелске, Костромка и Петровка !

По-скоро гледаме повторение на "Иловайския котел", най-срамната и позорна украинска загуба по време на гражданската война в Украйна. Голямата херсонска "контраофанзива" на укрите, водена от Пан Зеленски, по стара украинска традиция се превръща в котел и ще надмине "Иловайския котел" по загуби. "Орките" умишлено отстъпват, за да вкарат колкото се може повече укри в котела. За съжаление, урокът не е научен и укрите ще изпаднат в същата позорна, срамна и смъртоносна ситуация като в битката за Иловайск през 2014 год.

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 03 сеп 2022 21:03

Съветските концлагери са най-хуманни.

Meanwhile on Russian state TV: the latest propaganda assignment seems to be "Everything is better in Russia." Propagandists are taking turns giving examples. Without a hint of irony, host Vladimir Solovyov explained why Soviet Gulags were better than German concentration camps.

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 6417160192

“Dehumanization, denial of our right to be ourselves. This is the main difference between us and them”

Was this you in July comparing the genocide of Ukrainians to deworming a cat?

Изображение
Изображение
Изображение

More genocidal rhetoric on Russian state TV: hosts and pundits repeatedly assert that Ukraine no longer exists, Ukrainians who refuse to see themselves as Russians and fight back against the invasion are described as Nazis and compared to insects (bugs, worms). Here's an example:

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 36711169#m

Capitan5Puyol

Мнениеот Capitan5Puyol » 03 сеп 2022 23:49

Тоя идиот соловьов скоро ще ходи на концерт на Кобзон. :)

Изображение
Междувременно - Побоят над орките в Херсонска област продължават с пълна сила. :)

Capitan5Puyol

Мнениеот Capitan5Puyol » 04 сеп 2022 00:22

https://twitter.com/worldonalert/status ... RPUvw&s=19
Херсон, превзета руска позиция, изоставено оръжие и трупове (18+) и преминащи украински танкове.
Прави впечатление че навсякъде са пръснати изразходени ракети от ПТРК, май от "Фагот" или "Корнет".

Върни се в “Свободна зона”