Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Съмнявам се, че ще излъчват на живо каквито и да е официални мачове. Никой клуб не го прави, а договорите с телевизиите са железни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Няма шанс да дават ШЛ.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Вече офицЯлно- среднат възраст на отбора ще падене от лятото. След Капитана и Алонсо обяви пред всички края на кариерата си.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Много баровско го обяви Алонсо
Както с право някой беше отбелязал - отказа се така, както играе - без излишно напрежение и с класа
Виждам го като добър треньор в бъдеще ...

Леевски, оле

- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Вече офицЯлно- среднат възраст на отбора ще падене от лятото. След Капитана и Алонсо обяви пред всички края на кариерата си.
Капитана имаше и сили и класа да си изпълни договора , а решението на Алонсо позакъсня с около 4 годинки

Както и да е , пожелавам им още 3 трофея , като прощален подарък

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Neron
- Контакти:
Какъв е шанса от лятото Мартинес да си играе на позицията, а централните защитници да са ни Боатенг и Хумелс? Според мен ще е най-удачно да играем 4 2 3 1 с дефанзивни Мартинес и Видал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Neron написа:Какъв е шанса от лятото Мартинес да си играе на позицията, а централните защитници да са ни Боатенг и Хумелс? Според мен ще е най-удачно да играем 4 2 3 1 с дефанзивни Мартинес и Видал.
Зависи от трансферите ... входящи и изходящи .
При 4-3-2-1 с Маринес и Видал , един измежду Мюлер и Алкантара трябва да седи на пейката . Без дори да слагам в сметките Санчес , Кимих и Руди . От друга страна ... Хумелс , Боатенг и от лятото Бадщубер , Зюле и Бенатия . Стават 5 централни защитника ... 4 ако приемем че Бенатия е сигурен напускащ . И четиримата останали са по-добри защитници от Мартинес . Проблема е , че за тази схема са нужни адекватни заместници на Рибери и Робен.
Анчелоти се опита да налага 4-3-3 в началото , но се отказа заради липса на подходящи изпълнители в средата на терена . Тук е нужен играч от типа на Пирло или Кроос . Такъв в Байерн , в момента няма .Ако предположим че се вземе от лятото , тогава един измежду Видал и Алкантара става излишен , а Мюлер ще трябва отново да се отиде на крилото .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Лично аз съм любопитен да видя отбора в следния състав:
Бовария 2017/2018: Нойер - Кимих, Хумелс, Боата, Алаба - Мартинес, Тиаго - Робен, Мюлер, Рибери - Левака.
Относно състава съм убеден в 2 неща. 1. Никога няма да видя тези, така подредени. 2. Че Анчелоти разбира футбола повече от мен.
П.п. Шибнах Кимих ДБ, оти не е по- слаб от Рафиня, а требе до 2 години да е твърд титуляр. Т.е. визионер съм
Бовария 2017/2018: Нойер - Кимих, Хумелс, Боата, Алаба - Мартинес, Тиаго - Робен, Мюлер, Рибери - Левака.
Относно състава съм убеден в 2 неща. 1. Никога няма да видя тези, така подредени. 2. Че Анчелоти разбира футбола повече от мен.
П.п. Шибнах Кимих ДБ, оти не е по- слаб от Рафиня, а требе до 2 години да е твърд титуляр. Т.е. визионер съм

Тиаго? 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Тиаго?
Точно си прочел