Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 03 май 2019 21:55

CaptainBertorelli написа:
шивача написа:Сега чашката на пияното ръководство по преля и е време Сектор Г също да излезе с декларацийка относно ръста и месторождението на някой "хора" :evil:

Чак до ръст не трябва да се стига. Но на едно предупреждение да си разкара селяните му е време. Стойчовци, Трифоновци... Ако не - кой от къде е!

аз предпочитам да страдам, но аз да съм си го избрал, пред това да се мазня на някое джудже и неговите роби.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 май 2019 21:56

Чичо Митко утре реди състава по имена и газим морето, после сечем гората и качваме не бюста му, а самия чичо Митко на ....... Мусала!
;)
Последна промяна от ugly bug на 03 май 2019 22:01, променено общо 2 пъти.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 май 2019 21:56

hydetoshi написа:
miro_rz написа:
hydetoshi написа:Лудогорец дори гол не може да вкара,но ние с нашите простотии твърдо сме решили да им подарим титлата. Накрая да не се окаже,че и ГГ участва в сделката с капарирането.

Аз пак да кажа , че това за капарирането е просто една застраховка за червени и сини в евентуален провал . Виждаш , че се говореше как с Берое и ЧМ са ни били сигурни точки . Ние дефакто сме толкова слаби , че не можем и да ги бием един път . Еми не виждам кой заслужава да е шампион !
[offtopic]Стана 1:0[/offtopic]

Вие не щете да ставате шампиони,ама ние насила ще ви направим. :lol:

[offtopic]Аз искам този сезон само една купа , там където се налива бира и след това излизаш за суперкупата на Европа .
Тук не знам колко се купуват титлите , ама се играе яко тото ![/offtopic]
Изображение

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 май 2019 21:59

шивача написа:
CaptainBertorelli написа:
шивача написа:Сега чашката на пияното ръководство по преля и е време Сектор Г също да излезе с декларацийка относно ръста и месторождението на някой "хора" :evil:

Чак до ръст не трябва да се стига. Но на едно предупреждение да си разкара селяните му е време. Стойчовци, Трифоновци... Ако не - кой от къде е!

аз предпочитам да страдам, но аз да съм си го избрал, пред това да се мазня на някое джудже и неговите роби.

Аз също. Не предлагам мазнене, а конкретно решение на очевиден проблем. Ако ГГ реши да не се съобразява - без мен.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 май 2019 22:01

Cheradonna написа:Добре де мама му стара,може ли да сме такива циркаджии и Любо и ръководството,не може ли каквото имат да си казват да си го кажат на четири очи,това с декларациите и обясненията по медиите е една от най големите простотии които могат да сътворят и едните и другите,аман вече...от простотии!

Можеше,... ама вече е късно.
Ел Любо стреля първи и беше въпрос на време да му отговорят.
Дано всичко приключи дипломатично и не тръгнат да обикалят ТВ студиата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2019 22:16

Тряя върнат Любо.....логиката не говори за друго развитие.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 03 май 2019 22:18

delqnski47 написа:Тряя върнат Любо.....логиката не говори за друго развитие.

Да му се мазнят да му се умилкват свирки да му правят ама да го върнат
Ама след двете обръщения полоДЖението никак не е розАво
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 май 2019 22:19

След тази декларация, няма връщане. Едно е селски заяждания с "Гелосаната мастия", друго е тази декларацийка от днес. Някои хора не усетиха, каква граница минаха...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 май 2019 22:19

Вярваш ли си...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 03 май 2019 22:19

hydetoshi написа:Лудогорец дори гол не може да вкара,но ние с нашите простотии твърдо сме решили да им подарим титлата. Накрая да не се окаже,че и ГГ участва в сделката с капарирането.

Е добро утро много ясно, че е част..... нека си припомним момента при кандитатура на Любо за президент на БСФС и как от РАКоводството на ЦСКА никой нищо не каза публично, а те точно 2г. не спряха да плюят по Боби и ко. И какво беше възнаграждението ... 3годишното правило някакси отпадна и се игра в ЕКТ. ГГ може да от село ама не прост.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “ЦСКА”