Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 15:40

Gotzev.88 написа:
blue avalanche написа:
Gotzev.88 написа:След трансферите осакатяхме в нападение, не в защита.

След като установихме, че най-стабилната защита в България я разбил Пенев, остава да уточним кой разби нападението?

Не знам СИНЯТА лавина какво я интересува нападението на ЦСКА, но ще отговоря. Откъм вкарани голове статистиката е сходна, откъм атракция Любо успя да я пооправи, но не стана значително по-ефективна. Разби се предимно от продажбата на Десподов, който започна да мрънка за трансфер още след мача със Славия (2.12) и продължи до спечелването на наградата януари. Той не искаше да остава и имаше оферта за него. Мауридес беше в криза и от Септември до Декември има два или три гола, единият от дузпа. Половината фенове всъщност се радвахме, че Мауридес напуска, защото беше в черна дупка. Енрике трябваше да замести Десподов и до едно време успяваше (при НЕМ Енрике беше контузен).

Поинтересувах се, защото ТИ написа, че Пенев разбил защитата и пак ТИ написа, че...това, дето съм го цитирал по-горе. И, тъй като твоето обвинение срещу Пенев беше съвсем конкретно, въпросът ми също беше съвсем конкретен: "Кой "осакати" нападението?"
Очаквам също така конкретен отговор...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 май 2019 15:41

Red Warrior написа:И Миле Китич ни става кондиционен тренер. :mrgreen:

Със съветник Милко Калайджиев. Наздраве!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 май 2019 15:48

шивача написа:
Red Warrior написа:И Миле Китич ни става кондиционен тренер. :mrgreen:

Със съветник Милко Калайджиев. Наздраве!

И масажистка Сандра Африка. :P Майтапа настрана, но май ще отнеме доста повече време отколкото си мислех за да се нормализираме.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 май 2019 15:49

blue avalanche написа:
Gotzev.88 написа:
blue avalanche написа:
Gotzev.88 написа:След трансферите осакатяхме в нападение, не в защита.

След като установихме, че най-стабилната защита в България я разбил Пенев, остава да уточним кой разби нападението?

Не знам СИНЯТА лавина какво я интересува нападението на ЦСКА, но ще отговоря. Откъм вкарани голове статистиката е сходна, откъм атракция Любо успя да я пооправи, но не стана значително по-ефективна. Разби се предимно от продажбата на Десподов, който започна да мрънка за трансфер още след мача със Славия (2.12) и продължи до спечелването на наградата януари. Той не искаше да остава и имаше оферта за него. Мауридес беше в криза и от Септември до Декември има два или три гола, единият от дузпа. Половината фенове всъщност се радвахме, че Мауридес напуска, защото беше в черна дупка. Енрике трябваше да замести Десподов и до едно време успяваше (при НЕМ Енрике беше контузен).

Поинтересувах се, защото ТИ написа, че Пенев разбил защитата и пак ТИ написа, че...това, дето съм го цитирал по-горе. И, тъй като твоето обвинение срещу Пенев беше съвсем конкретно, въпросът ми също беше съвсем конкретен: "Кой "осакати" нападението?"
Очаквам също така конкретен отговор...

Не АЗ написах 'Пенев разби защитата', а HardWork или Берторели, не ми се рови. Аз го подкрепих и отговорих на страничен въпрос. КОЙ осакати нападението? - Пак казвам, никой. Статистиката от есента и пролетта по вкарани голове е сходна! И конкретно ти казах, че Десподов искаше сам да напусне, както и Каранга лятото! НиКОЙ не можеше да ги кара да седят насила при нас. А продажбата Мауридес пак конкретно не повлия с нищо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 15:58

Gotzev.88 написа: КОЙ осакати нападението? - Пак казвам, никой. Статистиката от есента и пролетта по вкарани голове е сходна! И конкретно ти казах, че Десподов искаше сам да напусне, както и Каранга лятото! НиКОЙ не можеше да ги кара да седят насила при нас. А продажбата Мауридес пак конкретно не повлия с нищо.

След изходящи трансфери не се ли правят входящи? Или при вас такъв филм не се прожектира? :mrgreen:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 май 2019 16:00

blue avalanche написа:
Gotzev.88 написа: КОЙ осакати нападението? - Пак казвам, никой. Статистиката от есента и пролетта по вкарани голове е сходна! И конкретно ти казах, че Десподов искаше сам да напусне, както и Каранга лятото! НиКОЙ не можеше да ги кара да седят насила при нас. А продажбата Мауридес пак конкретно не повлия с нищо.

След изходящи трансфери не се ли правят входящи? Или при вас такъв филм не се прожектира? :mrgreen:

[offtopic]При нас се прожектира само клипа с Горанката :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 май 2019 16:03

Извън спама и закачките, ...... Ел Любо вече не е треньор на ЦСКА и не е нужно да се чака края на сезона, а съвсем спокойно мога да драсна в 2 реда нещата, които (според мен) не ми харесаха в неговата работа за този период (по тежест):
1. ( и най-важно) - никога не потърси вина за лошите резултати И в себе си! .... дори напускайки :!:
2. претовари физически и най-вече психологически момчетата, надявайки се те да надскачат сериозно възможностите си в дълга поредица от мачове;
3. не съобрази налаганият от него начин на игра на отбора с потенциала и възможностите на персонала;
4. пресоли манджата с непрекъснатите атаки към БФС и съдийството, което провокира нежелан ефект;

Въпреки всичко, Ел Любо се е доказал като истински цесекар и добър професионалист и при един добър тайминг на неговото назначение, можеше да ни радва доста години на пейката. Това ми е най-голямата болка!
Пожелавам му успех!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 май 2019 16:09

delqnski47 написа:Димитър Пенев, Люпко Петрович и Добри Митов ще са начело на тима научи Gong.bg,

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Паро що така са го пренебрегнали?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 май 2019 16:09

blue avalanche написа:След изходящи трансфери не се ли правят входящи? Или при вас такъв филм не се прожектира? :mrgreen:

Енрике се възстанови и се очакваше да успее да замести Десподов. В нападение си имаме Соу и Евандро, които са в по-добра форма от напусналия. Ръководството си има грешки, но не е виновно само то. Както то си измива ръцете с треньора, така и треньора си измива ръцете с него. Ако Пенев не е виждал професионализъм и необходимото качество в отбора не трябваше да подписва договор в такъв момент и да обещава титли и купи. А сега напуска НЕпрофесионално ден преди мач :roll: . И отново- не виждам теб конкретно какво те терзае нашия клуб. Затова и не смятам да водя диалог точно с теб в този точно форум.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 16:18

Gotzev.88 написа:И отново- не виждам теб конкретно какво те терзае нашия клуб. Затова и не смятам да водя диалог точно с теб в този точно форум.

Да не те видя някой ден в нашия подфорум??? :roll:

Върни се в “ЦСКА”