Gotzev.88 написа:blue avalanche написа:Gotzev.88 написа:След трансферите осакатяхме в нападение, не в защита.
След като установихме, че най-стабилната защита в България я разбил Пенев, остава да уточним кой разби нападението?
Не знам СИНЯТА лавина какво я интересува нападението на ЦСКА, но ще отговоря. Откъм вкарани голове статистиката е сходна, откъм атракция Любо успя да я пооправи, но не стана значително по-ефективна. Разби се предимно от продажбата на Десподов, който започна да мрънка за трансфер още след мача със Славия (2.12) и продължи до спечелването на наградата януари. Той не искаше да остава и имаше оферта за него. Мауридес беше в криза и от Септември до Декември има два или три гола, единият от дузпа. Половината фенове всъщност се радвахме, че Мауридес напуска, защото беше в черна дупка. Енрике трябваше да замести Десподов и до едно време успяваше (при НЕМ Енрике беше контузен).
Поинтересувах се, защото ТИ написа, че Пенев разбил защитата и пак ТИ написа, че...това, дето съм го цитирал по-горе. И, тъй като твоето обвинение срещу Пенев беше съвсем конкретно, въпросът ми също беше съвсем конкретен: "Кой "осакати" нападението?"
Очаквам също така конкретен отговор...