Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2017 19:51

damyanov1963 написа:Аз не мога да разбера какви са тия "класни" футболисти, дето им трябват по няколко месеца, че и година, да "паснели" към отбора! Все едно някой стругар да си смени струга и първите месеци да произвежда само брак, а работодателя му да му плаща заплата и да го чака да пасне към новия струг. Като не може да пасне веднага към отбора, да го водят стажант, докато му дойде акъла в главата и дотогава да му дават стажантска заплата!

Ами нов отбор, колектив, нова обстановка и чужда държава (ако са чужденци) не е като смяната на струг или нещо такова. Ако двете неща ти се виждат еднакви явно не си ги пробвал, та да ги сравниш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2017 19:59

THE G.A.M.E написа:Стига драми.
Знаехме, че не можем да се надбягваме с Лудогорец и пребоядисаните.
Факт, отстъпваме им и като единици, и като отбор.
Роси въведе желязна тактическа дисциплина, ако не друго, но явно на този етап само с това няма да стане.
На мен ще ми е интересен отборът, ако намерим две остри и технични крила ( от типа на Гари Родригес ) ... И на халф от типа на Дарко или Бурабия, които могат да задържат топката при преса.
Това за мен са най-важните постове за схемата и идеите на Роси.
Можеби и един бек на мястото на Горанов.
За сега не разполагаме с изпълнители, които да паснат на новият ни стил.

Ти не разбираш. Роси е длъжен до 8 часа след като научи къде е България да е сглобил отбор, който да бие пребоядисаните и Лудогорец. Малко по-късно вече трябва да е измислил как отбора да бие с разлика всички наред, да печели купи, титли и да прави европоходи. В края на краищата това е Левски и ако Роси "става" то само този факт трябва да му е достатъчен да се добере до някакви групи. Разбира се, това трябва да е гарнирано с атрактивна игра, много вкарани голове (липсата на нападател или някакъв голаджия е оправдание за баламурници и истинския левскар няма как да му се върже) и задължително непробиваема защита, която обаче всъщност да няма работа.

В случай, че Роси не може да се справи с такива елементарни предизвикателства.. значи той не става, той е турист и физкултурник, дошъл да симулира дейност и да се учи на занаят на Герена. Най-вероятно е докаран като част от заговор за унищожението на отбора. И въобще по-добре да изчезва да води отбори в Италия, може да се пробва с Германия, Англия или националите на Бразилия, а не да се хваща с отбори като Левски, за които не е дорасъл.

Който разбрал какво казвам разбрал, който не е разбрал... ами то си е за него.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 окт 2017 20:03

Докарай ти един тренер.То има ли някой, който все още не се изредил ? Славиша, даже ни беше тренер и той не става.Няма да ги изброявам, че половината съм ги забравил.То какви ли не бяха...Ако в момента някой предложи адекватно име за реален тренер ще се изненадам.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2017 20:03

Балкански Орел написа:Докарай ти един тренер.То има ли някой, който все още не се изредил ? Славиша, даже ни беше тренер и той не става.Няма да ги изброявам, че половината съм ги забравил.То какви ли не бяха...Ако в момента някой предложи адекватно име за реален тренер ще се изненадам.

Betchualeng Arnaikem написа:Който разбрал какво казвам разбрал, който не е разбрал... ами то си е за него.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 окт 2017 20:05

Betchualeng Arnaikem написа:
Балкански Орел написа:Докарай ти един тренер.То има ли някой, който все още не се изредил ? Славиша, даже ни беше тренер и той не става.Няма да ги изброявам, че половината съм ги забравил.То какви ли не бяха...Ако в момента някой предложи адекватно име за реален тренер ще се изненадам.

Betchualeng Arnaikem написа:Който разбрал какво казвам разбрал, който не е разбрал... ами то си е за него.

Еми не съм разбрал, сорка.Малко си сложен.Не си доволен от Роси, ако ще фалирват клуба да докарат друг тогава, ама кажи кой да е.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2017 20:14

Балкански Орел написа:

Еми не съм разбрал, сорка.Малко си сложен.Не си доволен от Роси, ако ще фалирват клуба да докарат друг тогава, ама кажи кой да е.

Ех бамби, ти сериозно ли ми говориш в момента?

Верно не си разбрал или го играеш умряла лисица. Ужас. НО! Добряк съм и ще обясня: това е синтез от мненията на тайфата "фенове", които искат просто Левски да бие, да громи в България и Европа и намират липсата на пари, играчи и тям подобни дреболии за незначителна подробност, с която може да се оправдават само некадърници. Същите "фенове", които след 2-3 кофти мача гонят наред треньори, футболисти и горките си вярват, че в Левски имат място само тренери от класата на Гуардиола и играчи с ефективност минимум на Гара Дембеле. Айде, в краен случай на Роналдо :D

Пиша по тоя начин, защото с тая сюрия "фенове" и "специалисти", които доминират в подфорума на Левски е направо смешно човек да си прави труда да каже нещо сериозно. Което не прави казаното от мен невярно, ако има кой да го схване (демек такива, дето не са като теб).
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 окт 2017 20:19

Ако трябва на ден да прониквам зад скритите съобщения на всеки, било във форума или на живо....ще психясам.
Тука викам да ви видя, кво пишете след работен ден и толкова.Няма яд.Живи здрави.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 окт 2017 20:25

Балкански Орел написа:Ако трябва на ден да прониквам зад скритите съобщения на всеки, било във форума или на живо....ще психясам.
Тука викам да ви видя, кво пишете след работен ден и толкова.Няма яд.Живи здрави.

Е ако вярваш, че сам ще вярвам на тия шитни, които иронично написах.. (и изразяват мнението на куп поплювковци тук).. значи някак си си пропускал моите мнения досега :D

Чакам сега да изскочи онова чудо Крис нещо си да обясни, че това не е неговия Левски. Тоест неговия Левски е тоя, дето печели поне 2 трофея годишно, инак няма да им е фен и ще е отвратен.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 окт 2017 20:28

W84me написа:
metodito написа:Рошу вчера беше в групата за мача. Пак питам: Какъв беше смисъла от привличането им? Засега няма полза. Не си ли съгласен? На Запад трансфериран футболист започва да играе редовно най-много до два мача, ако става. Аз поне така съм чувал... Как да е, W84me. Стават, не стават, все тая. Имаме важни мачове за третото място с "Ботев" и Берое. Там ще стане ясно.

Аз пък мисля, че "на запад" им дават повече време за подготовка и адаптация. В последните 8 години, аз не съм видял нито един футболист, който да дойде и да кажем, че става. Явно проблема е в нас, а не във футболистите, които идват.

Колкото и да е дразнещо, трябва когато става дума за чужденци да погледнем към Лудогорец: те купуват чужденци, които в началото само тренират с отбора, после започват да влизат в игра но предимно като резерви, а после когато започнат да влизат като титуляри известно време дори да играят слабо им се дава шанс да коригират играта си и въобще дава им се един период на адаптация. И след това който се адаптира - играе, който не се адаптира разтрогва с отбора.

С други думи.. преди да "гоним играчи" е редно да се замислим колко е реално да искаме за месец, месец и малко един чужденец, дошъл в непозната страна, нов отбор и странна за него обстановка (каквато е както Левски, така и БГ футбола като цяло) да влезе в час, да се сработи с отбора, да свикне с обстановката и да заиграе спокойно на върха на възможностите си. Да, ментета бол, нагледали сме се през годините. Но и читави като за ситуацията чужденци са минали не един и двама през отбора, отписани тук като нули и доказали после, че това са страшни глупости.

В последните година немалко чужденци, които са паснали на отбора са от немай къде. Бедоя, Тасевски, Зе Соареш, Мехди, Рабех, Белаид имаха жестоки проблеми с вписването в Левски. Бедоя и Дарко не малко мачове ни късаха нервите, но поради липса на алтернатива останаха... И се доказаха. За Мехди няма смисъл да напомням. Блесна втория си сезон в Левски. Сигурен съм че и в Тунде има качества и ако и той имаше акъл и беше отишъл някъде да се обиграва под наем и не го бяха освирквали щеше да стане приличен нападател. Цветкович го "почнахме" още от първия мач, но напоследък е далеч по-стабилен от половината отбор. Стига драма. Тя е причината всеки сезон да започваме отначало. Пак ще кажа, ако някой е очаквал Роси да промени всичко за 2-3 месеца е сбъркал играта. За мен прогресът в тактическо отношение е виден. Ще има такива мачове, като вчера. Ще падаме отново, но вече не сме онзи смешен Левски от преди година-две, който всеки можеше да бие. Оставете хората да работят. Много "фенове" се подлъгват по платените журналистчета и търсят истерията във всяка загуба. Не разбирам каква е тая драма.
110 години любов!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 окт 2017 20:32

metodito написа:Човек, схемата ни не е с крила. Разберете го най-после. Имаме на теория крила, но те не са нападатели, а халфове. Ролята им е дефанзивна. Не са натоварени с функции тип Жо, Зе.
Aми много ясно, че сегашната ни схема не е типичната с крила, щото просто... Нямаме крила.
На позициите, на които играят Роман и Антонио, могат да покриват повече пространство.
Да позициите им не са на типични крила, по-скоро на вътрешни халфове, които от време на време трябва да се изнасят на фланга, за да отварят широчина в атаката.
Познавам отлично схемите с "обърнати" крила и повярвай ми, ако имаме нормални крилца, ще играем именно с крила.
Дори в малкото случаи когато играе, Кабрал показва разликата с Вутов и Прохазка... Пробива навътре и стреля, а често и пробива към аут-линията и центрира остро с деснячката, ама съвсем друг е въпросът, че нападателите ни, а и Обертан, не застават правилно в наказателното.
Как да е... Гари беше десничар, но играеше в ляво, на позицията на Роман, мисля че е излишно да споменавам кой-как се справя.
За това казвам - трябват ни крила, нормални такива, играчи с подобен профил, и ще видим разликата в офанзивен план.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”