Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 05 яну 2017 22:14

Разбери едно. А то е, че Мюлер е Байерн и обратното. Поне в момента. През юли може да е друго, ама надали.
Той олицетворява всичко в този клуб. Не напразно или е обичан или мразен. Никого не оставя безразличен. Даже и тренерът Марадона разбра, че е е по- добър играч от озеленителите на АА, а това не е малко.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 15 яну 2017 23:33

Официално - Никлас Зюле и Себастиан Руди стават "баварци" от лятото . Двама немски национали - не е лошо като за начало на лятната селекция .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 15 яну 2017 23:40

sapio0o написа:Е, немският си е друга бира, признавам. Супер недъгав език, който и да ми плащат не бих учил. :lol: Щрале, мрале, кирхе.. :) Испанският между другото се учи много бързо, а на наш Бейл му отне 2 години и кусур да даде първото си интервю. Британци, какво да ги правиш. Само на тяхна територия се вилнеят. 8-)

Мюлер всъщност като какъв играе? 4 гола и 5 асистенции в 22 мача този сезон не ми изглеждат обещаващи, освен ако не е халф. Ако не се лъжа му искахте към 100 милиона преди 2-3 години от МЮ. :roll:

Нито немския , нито кастиляното са лесни езици . А за британците всеки чужд език е кошмарен . Като добавим , че за Бейл английския не е майчин език , разбираемо е ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 яну 2017 10:41

Абе, то уелския го знае около 30% от населението на Уелс, така че Бейл може и да не го говори :lol: :lol: То това няма нищо общо с английския, някаква маймунска работа :lol: Колкото до трансферите на Руди и Цюле ( май така трябва да се чете :? ) - хубаво е да се взимат бели играчи малко за разнообразие :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 яну 2017 16:54

boabbb написа:Абе, то уелския го знае около 30% от населението на Уелс, така че Бейл може и да не го говори :lol: :lol: То това няма нищо общо с английския, някаква маймунска работа :lol: Колкото до трансферите на Руди и Цюле ( май така трябва да се чете :? ) - хубаво е да се взимат бели играчи малко за разнообразие :lol:

Уелския е келтски език , английския произхожда от "германската група" ... нормално е да нямат нищо общо . Писах защото бях чел преди години , че Бейл се беше самоопределил за келт , не за англичанин . 8-)
Скромните ми познания по немски казват , че Süle по произношение е по близо да "Суле" и "Зюле" , отколкото до "Цюле" . Някой по на "ти" с немския може да помогне . Не че има голямо значение . Важното е , че след поредицата изпуснати таланти от Бундеслигата , Байерн най-накрая привлече един . Руди също е много добър трансфер ( при това без пари ) .
Ако има нещо притеснително , то това е факта , че откакто Анчелоти е начело на Байерн , клуба е е изхрачил ( ще изхарчи ) 100 млн евро за трансфери , нито един от които не е в списъка на треньора .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 яну 2017 17:12

Баш си е Зюле. То и Сеп Майер е Зеп, но ще е прекалено издребняване относно правилното изговаряне на S в началото на думата, написано пред гласна. Все пак столицата на България е Зофия за германците :) Последното е дразнещо, но така четат там.
Одобрявам твърдо трансфера на Зюле! За Руди съм довелен. Днес и Робен е подписал нов договор.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 яну 2017 11:26

Аз бях останал с впечатление, че на немски го пишат Züle - затова съм писал Цюле :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 яну 2017 16:56

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OpolDq-qx6Y[/youtube][/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 18 яну 2017 16:17

Приятели, напоследък заетостта ме откъсна стабилно от любимия отбор. Някой може ли да ме ориентира какво точно се случва с тези трансфери. Верати идва, Алонсо се пенсионира, какви точно са прогнозите за състава?

MCMXIII написа:
sapio0o написа:Е, немският си е друга бира, признавам. Супер недъгав език, който и да ми плащат не бих учил. :lol: Щрале, мрале, кирхе.. :) Испанският между другото се учи много бързо, а на наш Бейл му отне 2 години и кусур да даде първото си интервю. Британци, какво да ги правиш. Само на тяхна територия се вилнеят. 8-)

Мюлер всъщност като какъв играе? 4 гола и 5 асистенции в 22 мача този сезон не ми изглеждат обещаващи, освен ако не е халф. Ако не се лъжа му искахте към 100 милиона преди 2-3 години от МЮ. :roll:

Даваха 100 млн., Бавария казаха, че нема цена .
П.п. Кирхе е църква на германски, другите думи не ги зная :)
П.п.п. Док каза останалото за Бавареца.

Щрале е "лъч", но не е популярна дума за това.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 яну 2017 17:56

Верати не идва, само има слухове за това до този момент. Зюле и Руди пристигат през лятото, те са договорени. Всичко останало са спекулации, без отказването от футбола на Алонсо.
П.п. Вече знам нова дума на германски благодарение на теб и Сапио :)

Върни се в “Байерн”