Абсолютно подкрепям мненията на Koisa i Mikata - имаме добри нападатели - Мапуку, ако има ден и желание, според мен е най-добрият в А група, заедно с Кешерю, който наистина е отличен нападател, но да не коментирам делиорманец. А Буш е доста приличен нападател, който е вкарвач тип Пипи Индзаги (да ме прощавате за кощунственото сравнение), но до него трябва да стигат топки, а такива няма. С две крила като Кабрал от последните 20 минути в Стара Загора и Обертан зад нападателя (или двамата нападатели), този отбор заспива, но не съм аз човекът, който ще дава акъл на доказал се спец като Роси, какъвто у нас не сме имали скоро (Дедо не се брои, той е друга вселена, но да не влизам в старата полемика).
Просто дайте малко време на новите в отбора - ако Кабрал наистина играе така, както го направи за 20-30 минути в Стара Загора, а Белмонт е на нивото му, остава само леко допълване на състава, за да има конкуренция. Но това реално ще се разбере чак март месец догодина. Дотогава се надяваме да не губим много точки, защото отсега съм убеден, че нито Делиорманец, нито Тирето ще ни бият, но гаранция ще загубим точки срещу малките ексчорби тип Чорбое, армейците от Пловдив, черно-белите им братя с шеф чорбар, другите с шеф чорбар от Стара Загора и т.н.
П.С. Интересен парадокс е, че където има тренери, които са бивши играчи или тренери в Левски, въпросните отбори ни скачат яко и играят стандартно срещу Тирето, но където има ексчорбари за тренери, абсолютно винаги скачат супер здраво на нас и съответно свалят гащите и застават в стойка Г пред оранжевите тирета, но то какво ли друго да отгледа сектор Г, освен мъжка любов в стойка Г