Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На вниманието на ръководството на ЛЕВСКИ!
yasen , земете се щом го харесваш
.., а честито 29то второ място и на теб

-
- Контакти:
уважаеми левскари мисля че вече разбрахте какво е то съдийска балтия,защото досега само ви подкрепяха а от сега нататък ще ви гледаме колко сте жалки и слаби !
Re: Томислав Русев - за пореден път обективен
Палячовци, цяла вечер ритат безцелно топката и накрая им дават 2 дузпи и говорят, че Левски не играл. Единственото, с което си играете е съдята да ви вади от нещастието. Шампион ще видим накрая кой ще е.
-
Асенка къде се изгуби,пиши, какво ще кажеш след прочита на моето мнение?Къде е конспирацията,А?Къде?Ориентираи се към някакъв друг спорт(или по добре да не е спорт)!Пишете без да мислите и после бягате,защото фактически си знаете истината,а тя боли и е по хубаво да бъде преиначена!Айде със здраве и ЧЕСТИТО второ място!

Асинке_1914 дали чуждестранния съдия ще подмине суплекса срещу Стоян Ставрев на мача в Пловдвив срещу локото? А дали ще подминава с лека ръка лактите и своеволията на гонзо? В историята на БГ футбол Лефски-то са най-подпирания отбор, така че хайде недей драматизира толкова нещата заради последния кръг! Един път малко ви порежат после 3 пъти ви подпират яката 

Фен съм на "Левски" , но не съм съгласен акцентът от слабата игра на тима през пролетта да бъде изместван към съдийството . Ако бяхме играли както трябва във Варна , щяхме да спечелим и без да плачем за дузпата срещу Гонзо . Така че Велев и Борето да се съсредоточат върху повишаване класата на тима , а не върху плач към съдийски решения !
evelinho написа:Ми предпочитам 111111110000000000 втори места ама поне да са честниа не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...
тук си АБСОЛЮТЛИ прав . Всичките ваши ІІ-ри места са напълно заслужени

Определено съдиите показаха отношение. По вашта реакция разбирам ,че съдиите са престанали да ви свирят дуспи на които вие сте свикнали. но то винаги има видоьв ден - одаван по форумите ви се обръща внимание , че сините момчета са свикнали винаги да им се свири в тяхна полза и когато не е така - почва един реввввв.
Ако не ми вярваш - Колко дуспи е изработил Гонзо за Рен и Риека - колко за Левски

Ако имаше някой онепправдан отбор - то доскоро това беше Литекс.
Кога ще се даде щанс на младите нападатели?
Мисля, че за всички нас е видно, че като цяло изпитваме големи затруднения в атака. Алекс Фергюсън даде прекрасен пример, и за тях беше важен мача и им трябваха точките, но той пусна 1 младо момче, което донесе успеха. Не е въпроса дали ще пуснем някой за 1 мач и ще ни донесе успех, но просто като не върви на някой този ден да се даде шанс на Табаков, Цачев да играят те, може пък на тях да им е ден. Не може като се вижда, че не отбелязваме да чакаме до края и да се молим да вкараме. Не всеки мач ще имаме 8+ положения за да вкараме 2. Накратко да подкрепим нападателите ни от школата!:)
evelinho написа:vlade написа:а не да нямам 1 мач в който да не ми е помогнал съдята или всички отбори да ми лягат и в същото време на живот и смърт срещу вечния съперник...![]()
![]()
![]()
evelinho , явно си малък и отскоро си фен на лефски .....
Да малък съм,но важното е че кура който те направи и влиза перфектно на майка ти ...
Някои хора си плачат за БАН

Часът на възмездието наближава.Този които каза духаите супата,пръв ще я духа.