Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Среща на феновете на Ботев Пд
Ако не се отнесат много сериозно с проблема, феновете от наше голямо предимство могат да станат препъникамъка за връщането ни в професионалния футбол. Ако трябва да се раздават шамари, но да не се допусне някой келеш да провали усилията на отбора. Справки и поуки Нефтохимик през миналия сезон.
БОТЕВИСТИ НАДЯВАМ СЕ ОТ 15 АВГУСТ ДА СТАРТИРАМЕ С ПОБЕДА И ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДО ПОСЛЕДНИЯ КРЪГ!БОТЕВ ЗАВИНАГИ!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Бях на срещата, според мен нещата ще се подредят, и то бързо-бързо.
Имаше нелоши идеи, както и рационални предложения, като се надявам нещата да не останат само на думи.
Имаше нелоши идеи, както и рационални предложения, като се надявам нещата да не останат само на думи.
Не натискайте ТУК!
Шврнц Тпрунков написа:Бях на срещата, според мен нещата ще се подредят, и то бързо-бързо.
сподели повече, или поне това което е за форума
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
optimista написа:Шврнц Тпрунков написа:Бях на срещата, според мен нещата ще се подредят, и то бързо-бързо.
сподели повече, или поне това което е за форума
Основното - на път е да се забрани поне тази година бомбите на ТИ. Каза се, че глобите са жестоки и БФС ще ни дебнат под лупа, и дори и една дреболия ще ни дърмонят с максимални глоби.
Говореше се за разни други неща - лавките за безалкохолно, феншопа и т.н.
Очаква се оригинален екип да е около 50 лева, но цената не е крайна.
Не натискайте ТУК!
Основното - на път е да се забрани поне тази година бомбите на ТИ. Каза се, че глобите са жестоки и БФС ще ни дебнат под лупа, и дори и една дреболия ще ни дърмонят с максимални глоби.
Очаква се оригинален екип да е около 50 лева, но цената не е крайна.[/quote]
знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...
Очаква се оригинален екип да е около 50 лева, но цената не е крайна.[/quote]
знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
angelloit написа:знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...
Мини през студиото на Божо, там ще има списък за първите 30-на броя, предполагам, че ще те впишат по-напред, предвид пътуването.
Не натискайте ТУК!
Шврнц Тпрунков написа:angelloit написа:знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...
Мини през студиото на Божо, там ще има списък за първите 30-на броя, предполагам, че ще те впишат по-напред, предвид пътуването.
ей сега говорих с него, мерси за инфото
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
angelloit написа:Шврнц Тпрунков написа:angelloit написа:знаеш ли кога ще се пусне новия екип за продажба, че се налага да заминавам за далечна украйна, и искам да си взема преди да тръгна, за съжеление ще бъда само на първия мач...
ей сега говорих с него, мерси за инфото
Няма проблеми

Не натискайте ТУК!
ей сега говорих с него, мерси за инфото[/quote]
Няма проблеми
А като се чу с него - целия екип ли ще е на една цена, или отделно фланелка и гащета?[/quote]
каза ми че сега ще има само първия екип, но неказ а колко ще струва, другата седмица като си дойда до Пловдив ще се видим с него, но няма значение колко струва,немога да тръгна за там без това!!! И без това ще се чудя ка да следа мачовете.....
Няма проблеми

каза ми че сега ще има само първия екип, но неказ а колко ще струва, другата седмица като си дойда до Пловдив ще се видим с него, но няма значение колко струва,немога да тръгна за там без това!!! И без това ще се чудя ка да следа мачовете.....