ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Mitata
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот Mitata » 20 юли 2017 22:58

На фона на хърватите сините не приличаха дори на чираци. Реалният резултат бе 1:10.
Последна промяна от Mitata на 20 юли 2017 22:59, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 юли 2017 22:59

шивача написа:
koisa написа:Безсмислено е искането на нов треньор. Такъв трябваше да има още след второто 3:0 от Литекс или най-късно след мача с Верея. Сега вече е късно и всеки, който дойде на негово място ще изпадне в патова ситуация. Освен това Митов няма да бъде сменен докато не осере сезона. Също така сериозните треньори не искат някой да им се бърка в работата и да ги принуждава да пускат синчето на директора. :geek:

Реално наистина ще е глупаво сега да смените треньора. Новия ще иска на зимата нови футболисти и отново омагьосан кръг се получава. Ама от друга страна с тоя джобен треньор борба за трето място :idea:

Ръководството да е мислило по-рано. Аз не виждам кой сериозен треньор ще се съгласи да дойде при чужда селекция и подготовка? Ако има смяна на треньора, то трябва да е някъде месец и нещо (максимум) преди зимната пауза. Както вече казах, вероятността Митов да е осрал сезона е много голяма, но поне борбата за второ/трето място и подготовката на отбора за ЕКТ са напълно възможни.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юли 2017 22:59

Като се замисля, не сме станали по - силни от пролетта когато играхме с юношите. На този "треньор" каквито и играчи да му доведат, все ще сме гола вода. Ако се класираме в 4-та в първенството с него, ще е постижение. Пред нас със сигурност ще са Л-ц, оранджевото тире и Ботев. Помнете ми думата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 юли 2017 23:00

mikata написа:Всичко идваше от слабата халфова линия,няма добър дефанзивен халф!
С Люпко нямаше да имаме проблеми с Хайдук!!!

Верно? Като с Марибор ли? Или като с Монтана?
И на 9 септември " али ми е лошо, али да си гледам здравето..."
Стига с тоя кенеф вече!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 20 юли 2017 23:01

TodorT написа:
шивача написа:
koisa написа:Безсмислено е искането на нов треньор. Такъв трябваше да има още след второто 3:0 от Литекс или най-късно след мача с Верея. Сега вече е късно и всеки, който дойде на негово място ще изпадне в патова ситуация. Освен това Митов няма да бъде сменен докато не осере сезона. Също така сериозните треньори не искат някой да им се бърка в работата и да ги принуждава да пускат синчето на директора. :geek:

Реално наистина ще е глупаво сега да смените треньора. Новия ще иска на зимата нови футболисти и отново омагьосан кръг се получава. Ама от друга страна с тоя джобен треньор борба за трето място :idea:

Не, няма да е глупаво да се сменя треньор. Щом си направил добра селекция, значи имаш сериозни намерения. Аз така го разбирам :? Тогава ти трябва и качествен треньор. Отборът вече е изграден г/д, необходими са само още защитник/ици и крило и мисля, че и нов треньор ще се справи. ;)

Отборът хич не е изграден и днес се видя. При футболистите, които има в момента тази схема 4-2-3-1 с преливане на 4-1-4-1 изобщо не работи и няма да сработи ;) . А Жадното повече от това не може да измисли.
За кондиционната подготовка изобщо не ми се говори. Айде Гомес нормално и ясно (забавената селекция) обаче Хайдук миналата седмица след 70 мин. бяха умрели, а само за една седмица показаха, че може да влезеш в кондиция, докато Левски показа точно обратното.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 20 юли 2017 23:01

Къв Мъри,напрво сър Алекс
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 юли 2017 23:02

Der Schmarotzer написа:

Въобще не е късно! Тоя трябва до утре до обяд да е изчезнал от Левски, ако искат от този отбор да стане нещо, а не поредното осиране. В отбора има играчи, трябва му само треньор, но истински!

Не е късно, ако ни сложат някой като Овчия, Топчо, Сухия и т.н. Предвид факта, че обявиха цели титла и купа, малко се съмнявам да дойде истински треньор точно сега. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юли 2017 23:03

sin4ec написа:
mikata написа:Всичко идваше от слабата халфова линия,няма добър дефанзивен халф!
С Люпко нямаше да имаме проблеми с Хайдук!!!

Верно? Като с Марибор ли? Или като с Монтана?
И на 9 септември " али ми е лошо, али да си гледам здравето..."
Стига с тоя кенеф вече!

Марибор са две класи над Хайдук!!!
С Монтана имаше бойкот на някои играчи!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 20 юли 2017 23:04

Аз съм против смяната на треньора. Макар че и Дани Боримиров, и Митрев изразиха учудване от тактиката на отбора.

При тоя късмет - даже техен отби от нашата голлиния - трябваше да играем за дузпи и късмет.

Не разбирам как може да сме по-зле физически, отколкото в първия мач в Хърватска?! А и отлажихме мача с Лц.

Според мен, както казаха в началото, а и днес Митов потвърди - иска се време. Но този сезон не бива да се надяваме на нещо повече от 5-6 място и примерно полуфинал за купата.

Или ще се възражда Левски, или е поредната схема за източване и комисиони.

Само Левски завинаги!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 юли 2017 23:05

Според мен единствения правилен ход е да се върне С. Стоев. С тези футболисти сме почти шампиони. Иначе догодина няма да има и ЕКТ. А като няма ЕКТ, следва припознаване, защото имаме скъпоплатени футболисти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”