damyanov1963 написа:PFC Litex написа:Се тая, къде отива, ще се появи друг отбор, който да ви мачка, щото вече шеста година сте само едно име и нищо повече, а този период вероятно ще продължи... Домусчиев е много по-коварен от микренския.
Също така моли се ББ на предсрочните парламентарни избори отново да е на власт...
Искаш да кажеш, че Литекс ни мачка? Я виж статистиката. И като се появи друг отбор и той ще дойде при вас. А за Б.Б. Берое да се притеснява. На тях им подари държавен спонсор. А да си забелязал, че тази шеста година е точно откакто Б.Б. е на власт?
Аз не живея с прашясалата история, а с реалността.
За историята обикновено се хващаш, когато няма, с какво да си актуален днес и служи за самоуспокоение.
Да, виждам го, последните шест години се пита, колко отличия имат сините?
Ливърпул викат, че бил най-титулования отбор в Англия (може вече да не е) това дали ги топли?
То и България е била на три морета, но днес е кенефа на Европа и един хъраватин ако ни се присмее за същото, ние ще го оборим с това "ама знаеш ли, кои сме били"... ей точно така звучиш в момента.
Аз искам просперитет за всички. Никой не ми пречи и на никой не пожелавам смърт или фалит. Такива неща пожелават само мишките с бедни души.