СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 20:47

ДЪНОООО.... Закривай :mrgreen:

ЧК в 1-вата минута срещу Дяков :mrgreen: Мазният Киро добре ги е съчинил и послушковците действат веднага. Пропагандата е в ход. Дъ живей каузътъ...

Стяуа да ги закрива тия, че не се дишат :mrgreen:

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 14 авг 2014 20:54

хахахахахахаха
Ужас,тези ни се подиграват в очите.Ама ние сме си виновни,щото ги траем,а не отидем и с шутове да ги изхвърлим от БФС-то.Няма такава наглост,заклевам се.Търся спешно шалче и знаме на СТЯУА.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 авг 2014 21:03

ЕЕЕ какво се првъзхбудихте от Пловдив...все пак това е копие от една съмнителна медия.
Заседанието още не е минало. Нали искахте наказание за Йорданов - ще има...
А които ще подкрепяте Стяуа, живи и здрави...Той Домусчиев е крив че не даде пари за стадиона в Разград, и сега трябва да търпи всякакви гаври в София - то не бяха левскари за лацио, армейци с мамалигари по братска линия, сега и бултраси, които ги води омразата...
Ставате смешни вече със заплахите си , за подкрепа на Стяуа.
Важно е че ние ще си ги подкрепим в Букурещ !Само Лудогорец !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 14 авг 2014 21:10

snakebite написа:ЕЕЕ какво се првъзхбудихте от Пловдив...все пак това е копие от една съмнителна медия.
Заседанието още не е минало. Нали искахте наказание за Йорданов - ще има...
А които ще подкрепяте Стяуа, живи и здрави...Той Домусчиев е крив че не даде пари за стадиона в Разград, и сега трябва да търпи всякакви гаври в София - то не бяха левскари за лацио, армейци с мамалигари по братска линия, сега и бултраси, които ги води омразата...
Ставате смешни вече със заплахите си , за подкрепа на Стяуа.
Важно е че ние ще си ги подкрепим в Букурещ !Само Лудогорец !!

Абе приятел,вие наистина ли не се усещате колко нагли ставате?Ужас,направо не е за вярване.По-добре замълчете и си подкрепяйте отборчето там колкото сте 100-200 няма значение.Харесвах ви отбора,защото чисто футболно наистина сте много над останалите отбори,но кажи ми защо е всичко това?Кажи,защото аз не разбирам,защо е тази наглост?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 авг 2014 21:17

Поредното безумие е на път да сътвори БФС, научи eксклузивно PlovdivNews! Няма и 24 часа след като Николай Йорданов се нагъзи на Лудогорец, поднасяйки им Суперкупата на тепсия, и днес цялата Дисциплинарна комисия се готви да направи нов поклон към тима от Разград.
Подопечните на Борислав Михайлов подготвят решение червения картон на Алекс Колев да важи за родното първенство, независимо че заради него са спряни правата на Йорданов. В същото време натрупаните жълти картони на галениците от Лудогорец в мача за Суперкупата няма да важат за първентвото, а те не са никак малко. С жълти картони снощи бяха декорирани Роман Безяк, Александър Александров, Козмин Моци, Даниел Абало и Теро Мантула. За успокоение на Ботев няма да важи и жълтия картон на Адам Стаховяк, който той получи за разправия със съдията на полувремето.
Все пак не е изключено в последния момент ДК да прояви здрав разум и да реши, че или всички картони ще важат или нито един.
Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 авг 2014 21:19

emo_75 написа:[
Абе приятел,вие наистина ли не се усещате колко нагли ставате?Ужас,направо не е за вярване.По-добре замълчете и си подкрепяйте отборчето там колкото сте 100-200 няма значение.Харесвах ви отбора,защото чисто футболно наистина сте много над останалите отбори,но кажи ми защо е всичко това?Кажи,защото аз не разбирам,защо е тази наглост?

Кое ми е наглото. Казах че Домусчиев сам си е виновен, че ..се бави около стадиона и му се свидят паричките. Защото ако имахме стадион в Разград този дебат нямаше да го водим..
Домусчиев е лицемер...това е истина, и прави много непремерени изказвания, това е така..Петричев и той, но добри или лоши са Лудогорец в момента.
Истинските привърженици на Лудогорец са в града, околността и околните окръжни градове..
Нали не мислиш че ДОмусчиев ако реши да направи отбор Лудогорец (София) и играе в СОфия, ще съм от този отбор !
И пак казвам че не ме интересува дали ще подкрепите Стяуа или не, кое му е наглото ??
ЛУДОГОРЕЦ

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 14 авг 2014 21:38

snakebite написа:

Кое ми е наглото. Казах че Домусчиев сам си е виновен, че ..се бави около стадиона и му се свидят паричките. Защото ако имахме стадион в Разград този дебат нямаше да го водим..
Домусчиев е лицемер...това е истина, и прави много непремерени изказвания, това е така..Петричев и той, но добри или лоши са Лудогорец в момента.
Истинските привърженици на Лудогорец са в града, околността и околните окръжни градове..
Нали не мислиш че ДОмусчиев ако реши да направи отбор Лудогорец (София) и играе в СОфия, ще съм от този отбор !
И пак казвам че не ме интересува дали ще подкрепите Стяуа или не, кое му е наглото ??

Ти изобщо разбираш ли за какво говорим тук?По-важно е да се замислиш,защо масово хората вече не желаят да ви подкрепят и срещу чужди отбори.Защо миналата година ви се радвахме на успехите в ЛЕ,а сега всички са срещу вас.Нали се сещаш,че не е без причина.Важното в случая за вас е да осъзнаете,защо хората започнаха да ненавиждат отбора ви,въпреки че всички признават чисто футболното превъзходство на отбора ви в БГ.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 авг 2014 21:54

Ти изобщо разбираш ли за какво говорим тук?По-важно е да се замислиш,защо масово хората вече не желаят да ви подкрепят и срещу чужди отбори.Защо миналата година ви се радвахме на успехите в ЛЕ,а сега всички са срещу вас.Нали се сещаш,че не е без причина.Важното в случая за вас е да осъзнаете,защо хората започнаха да ненавиждат отбора ви,въпреки че всички признават чисто футболното превъзходство на отбора ви в БГ.

Разбирам много добре.Ненавиждат ни защото им разбихме синьо-червения монопол. Литекс ни ненавиждат че им отнехме титлата 'Най-силен провициален отбор" ...
Ако сме отбор като Марек или Славия, живуркащ средняк, никой няма да ни ненавижда, не е ли ясно ????
Спирам вече с тоя Гонг...няма смисъл, сори ..
ЛУДОГОРЕЦ

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 авг 2014 22:00

emo_75 написа:
snakebite написа:

Не ми се рови назад и да ти покажа, че имаше масово реване (20 калпака), че видиш ли няма да подкрепят Лудогорец, а Националният се напълни два пъти за месец! Нека направим добър резултат в Букурещ пък ще видим дали няма да е същото на реванша (поне 40 000)! Неутралните фенове искат да гледат футбол и не се драката по форумите така че извадката на ревящите тук дето са си помисли, че са мнозинството жестоко са се заблудили. Реват само фенове на псевдограндовете. Не съм чул лоша дума на славист например, а те по принцип не са никак малко, нищо че не са на стадиона. Това е положението. Когато друг провинциален отбор напълни 40 000 да се обади!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 14 авг 2014 22:15

Мдаа...един провинциален отбор-кретащ из долните дивизии до вчера, обедини кръвни врагове=не е ирония.
[offtopic]Чужди държави и имприй са ни завладявали и поробвали защото сме били разединени!!
Извод: значи въпреки скапаната управленческа политика сме в подем.[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”