Конкретно за мача събитията наполовина повториха финала от Ман.Ю - Байерн от 1999та. И тогава баварците след гола в началото на мача се прибраха плътно в защита, а Ман.Ю практически нямаше голово положение до 90та минута и онези 2 корнера, които обърнаха футболния свят с главата надолу.

Впрочем 1999та ако беше останало 1:1 и мача беше отишъл в продължения мисля че Ман.Ю вероятно щеше пак да бие заради психологическото предимство, а плана на баварците беше отишъл в коша вече и пренастройката щеше да е трудна.
Конкретно за продължението, аз мисля че то трябваше да е повече от 5 минути, защото при радостта на белите се загуби 1 минута минимум. Интересно защо обаче Кайперс свири в 95:05 при атака на Атлетико ?

Един миг във футбола преобръща всичко. Анчелоти вероятно щеше да бъде уволнен при провал срещу Атлетико,особено познавайки нрава на Флорентино, който навремето не се посвени да изгони Дел Боске барабар с капитана Фернандо Йеро, само защото 2003г. Галактикото не успя да дублира ШЛ.
А това за човек на гредата ми е доста смешно просто... вратата има 2 греди и гледам никой не отчита този факт. Я да предположим че Атлетико бяха сложили човек, ама на грешната греда, тогава какви щяха да бъдат коментарите...още по-подигравателни и щеше да се говори защо Атлетико са жертвали 1 човек вместо същия, който е бил на грешната греда да опази Рамос например.

П.П. И за да подразня малко феновете на белите ще кажа, че в събота играхте безплодно тики така със 70% владеене на топката и никакви положения до 90та минута.