XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2014 23:00

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа: Тъй де, както заподозрях, според теб това "почукване" не е violent conduct!
:)

И според мен, и според правилата.

Верно ли според правилата? Може ли да ми покажеш къде пише, че умишлен ритник през ръцете на вратаря не попада в този термин? Какво трябваше да се случи с Мболи, че да има прекомерна сила - счупена ръка? Глава? Ти наистина ли смяташ, че удар с топка е по-голямо прегрешение от умишлен ритник?
Всъщност, не е нужно да ми отговаряш. Едва ли ще кажеш нещо по-убедително от "такива са правилата". Разбира се, без да цитираш кои точно.

Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава? Само това искам да ми отговориш. Удобно пропусна да ми посочиш при кое хвърляне на предмет има прекомерна сила, ако при това на Мболи няма, сега ми отговори на обратната ситуация.
Не знам след колко време ще усетиш, че те затапвам с всяко мнение и ти се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Правилниците започна да ми цитираш и тях ти ги оборих.

Затапвал ме бил :lol:
С кое ме затапваш - с твърдението, че едно нарушение в игрова ситуация, в което двамата футболисти се борят за топката е същото като положение в неигрова ситуация, в което единия футболист просто рита през ръцете вратаря? Все така да ме затапваш! :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 мар 2014 23:01

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:Бързал да поднови играта в последната минута на мача, при положение, че ЦСКА води в резултата :mrgreen: И от бързане, вместо да подаде топката на свой съотборник напред, я трясна в главата на Туре, наляво. Явно е бързал да поднови играта, като изкара топката в тъч :mrgreen:

Нещо по-изискано не можа ли да измислиш :roll:

Явно мислят, че са много интересни, като напишат някоя тъпотия.

Все едно аз да кажа, че Пелето просто реши да полегне, какво е виновен, че Тони Силва е бил точно там. :geek:

Не знам за Пелето, но ми прави сега впечатление нещо друго: съдията не спира играта след нарушението на Туре, защото иначе М`Боли гори за повече от 1 мач, но дава картон на вратаря, без да отсъди нарушение-това правилно ли е, или аз не съм довидял нещо в бъркотията след тези изцепки?

Спирането на играта е точно заради ритника срещу Мболи, обаче цялата ситуация се разви толкова бързо, че съдията нямаше време да свири точно след удара на Туре. Явно е изчакал няколко секунди петия съдия зад вратата да му каже дали е имало удар от страна на Туре, защото това не се вижда добре от дистанция 4-5 метра на каквато беше съдията.

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 09 мар 2014 23:01

Кашчей написа:
мемнто написа:Той Мболи си има проблеми с очите, така че нищо чудно да не го е видял. :)

Което ме навява на мисълта, че и Туре може да има проблем с очите и да не е видял падналият М`Боли 8-)

Занчи е изцяло грешка на съдията в този случай. 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 23:02

bastuna2003 написа: Ако може някой да ми извади цитат от правилника. (без цитати от онзи)

Той правилникът е един, няма този или онзи. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 23:02

Tommi написа:
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава? Само това искам да ми отговориш. Удобно пропусна да ми посочиш при кое хвърляне на предмет има прекомерна сила, ако при това на Мболи няма, сега ми отговори на обратната ситуация.
Не знам след колко време ще усетиш, че те затапвам с всяко мнение и ти се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Правилниците започна да ми цитираш и тях ти ги оборих.

Това не е нарушение, а провокация при "неигрална" ситуация при твоята измислена логика! Ти наистина извърташ брутално нещата. И каква "прекомерна" сила изпозлва Мболи, ако приемем че просто си мята топката, защото НЯМАШЕ сигнал на съдията? Да не си 4-ти клас и да те е страх, че ще те "изселят" силно?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 23:04

vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа: Тъй де, както заподозрях, според теб това "почукване" не е violent conduct!

Верно ли според правилата? Може ли да ми покажеш къде пише, че умишлен ритник през ръцете на вратаря не попада в този термин? Какво трябваше да се случи с Мболи, че да има прекомерна сила - счупена ръка? Глава? Ти наистина ли смяташ, че удар с топка е по-голямо прегрешение от умишлен ритник?
Всъщност, не е нужно да ми отговаряш. Едва ли ще кажеш нещо по-убедително от "такива са правилата". Разбира се, без да цитираш кои точно.

С кое ме затапваш - с твърдението, че едно нарушение в игрова ситуация, в което двамата футболисти се борят за топката е същото като положение в неигрова ситуация, в което единия футболист просто рита през ръцете вратаря? Все така да ме затапваш! :lol:

Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация. :geek: Кои са тия двама футболисти, които се борят за топката? Аз нещо не виждам тази ситуация.
П.С.: Пак ми пропусна въпроса. :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 мар 2014 23:06

bastuna2003 написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:

Ми той така го изкара още преди 5-6 страници.
колкото и абсурдно да звучи Мболи си хвърли топката в игрова ситуация и не вуждам кое правило е нарушил с това. Ако може някой да ми извади цитат от правилника. (без цитати от онзи)

Бате, М`Боли си я запрати, не просто хвърли, в главата на Туре. Хайде да не защитавате една глупава постъпка на вратаря като матросовци. Туре постъпи неспортменски, а Райс му отговори по още глупав начин. Стига с това изнасяне на топката, защото отлично разбирате, че това се беше умишлен удар с топката по главата на Туре.
В такива случаи обикновено "контузеният" играч се превива поне една минута на терена, като се държи за главата, дори и да е ритнат в глезена, а нашият (М`Боли) веднага скокна, за да продължи играта-кого лъжете с тези си писания?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 23:06

Tommi написа:Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация. :geek: Кои са тия двама футболисти, които се борят за топката? Аз нещо не виждам тази ситуация.

И кога ситуацията с Мболи става "извън игрова" ситуация? Щото е логично, че в момента на мятане на топката (когато) му се отлепва от ръката) ситуацията според твоята логика вече е "игрова". :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 23:06

bastuna2003 написа:
Tommi написа:

Това не е нарушение, а провокация при "неигрална" ситуация при твоята измислена логика! Ти наистина извърташ брутално нещата. И каква "прекомерна" сила изпозлва Мболи, ако приемем че просто си мята топката, защото НЯМАШЕ сигнал на съдията? Да не си 4-ти клас и да те е страх, че ще те "изселят" силно?

Васконти нещо не иска да ми отговори, хайде да пробваме с теб. Ако хвърлянето на Мболи не е с прекомерна сила, то кое хвърляне би било с прекомерна сила?
И всъщност провокацията също е нарушение. ;)

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 09 мар 2014 23:07

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:

Всъщност нарушението на Мболи става в извън игрова ситуация. :geek: Кои са тия двама футболисти, които се борят за топката? Аз нещо не виждам тази ситуация.

Чакай бе, що да не е игрова ситуация? Съдията да не е свирил преди Мболи да улови топката? Това си е игрова ситуация, няма сигнал от съдията, няма нищо. Мболи има право да поднови играта без да чака сигнал от рефера => е игрова ситуация.
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”