ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 яну 2014 13:31

Същото е и с Костов. Не стават тея за ЦСКА да ходят да ритат с приятели.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2014 13:32

Не, Божилов не е за ЦСКА. Минало му е времето, виж Бакари го бива. Мощен, бърз, ефективен и млад. И аз бих искал Костов, но и той е много слаб пред гола. Нека да видим кой нападател ще доведе Томов.
Взели сме и Антон Огнянов от Любимец. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 яну 2014 14:48

На мен това започна г/д да ми прилича на добра селекция.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 яну 2014 14:49

Ако сме взели Огнянов и ако Галчев подпише отново ни остава само един нападател да вземем, нищо повече! Не знам колко е качествена селекцията, но друго ми прави по-голямо впечатление - за първа година от не знам и аз кога я правим НА ВРЕМЕ!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 яну 2014 15:03

И в Гонг излезе новината за Антон Огнянов

Капитанът на Любимец Антон Огнянов ще замине с ЦСКА за първия лагер на отбора в Ксанти. „Армейците“ потеглят за Гърция в понеделник в 9.30 часа.

По информация на Гонг двата клуба са постигнали договора за трансфера на футболиста, но се очаква завръщането на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, за да бъде обявен официално.

Огнянов най-вероятно утре ще премине медицински изследвания на комплекса „Царско село”, където и останалите играчи на ЦСКА ще бъдат подложени на тестове.

Антон Огнянов направи много добро впечатление с изявите си на Любимец през първата част от сезона в А група. 25-годишният футболист не случайно бе определен за капитан на отбора. През настоящата кампания изигра 21 мача в "А" група, вкара 3 гола и записа 3 асистенции.

Антон Огнянов ще се превърне в петото ново попълнение на ЦСКА, след като „червените“ вече привлякоха Тони Силва, Здравко Илиев и Стивън Сънди. Очаква се Борис Галчев също да подсили отбора воден от Стойчо Младенов.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 яну 2014 15:06

j0rka7aa написа:Ако сме взели Огнянов и ако Галчев подпише отново ни остава само един нападател да вземем, нищо повече! Не знам колко е качествена селекцията, но друго ми прави по-голямо впечатление - за първа година от не знам и аз кога я правим НА ВРЕМЕ!

Щом взимаме Огнянов е много вероятно,някой измежду Милисавлиевич или Карата да бъде продаден иначе не виждам смисъл от 5-то крило?С оглед на това,че Огнянов играе от ляво може би Карата ще го продадат.Ситуацията при дефанзивните халфове е същата невиждам смисъл от 5-човека на тази позиция при положение,че нямаме още централен нападател.А защо пък Долапчиев да не изнесе сезона?

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 яну 2014 15:10

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
j0rka7aa написа:Ако сме взели Огнянов и ако Галчев подпише отново ни остава само един нападател да вземем, нищо повече! Не знам колко е качествена селекцията, но друго ми прави по-голямо впечатление - за първа година от не знам и аз кога я правим НА ВРЕМЕ!

Щом взимаме Огнянов е много вероятно,някой измежду Милисавлиевич или Карата да бъде продаден иначе не виждам смисъл от 5-то крило?С оглед на това,че Огнянов играе от ляво може би Карата ще го продадат.Ситуацията при дефанзивните халфове е същата невиждам смисъл от 5-човека на тази позиция при положение,че нямаме още централен нападател.А защо пък Долапчиев да не изнесе сезона?

Мхм, според мен ако някой се продава това ще бъде Марсиньо, според мен шанса някой измежду Карачанаков и особено Милисавлевич да бъде продаден клони към по-малко от 0! Много харесвам Долапчиев, безспорен талант е, но мисля, че все още няма силите да изнесе целия полусезон, задължително ни трябва един качествен нападател и разкарване на всички останали! Един наистина качествен нападател и Долапчиев съм съгласен, че ще се справят, но не и сегашните нападатели.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 яну 2014 15:21

Вратари: Черни, Мболи, Стоян Колев

Леви бекове: Фо-Поре, Милисавлевич (може да бъде върнат, като ляв бек и затова да не търсим друг такъв, а да взимаме ляво крило?)
Десни бекове: Венци Василев, Здравко Илиев, Васил Попов (ДЮШ)
Централни защитници: Менди, Вальо Илиев, Апостол Попов, Грънчов

Халфове: Тошко Янчев, Чочев, Съни, Галчев, Витанов (ДЮШ)

Леви крила: Карачанаков, Антон Огнянов, Мартин Петров, Милисавлевич (?), Пол Александров (ДЮШ)
Десни крила: Тони Силва
Атак. халфове: Гъргоров, Марсиньо

Нападатели: Долапчиев (ДЮШ), Бруно Морейра

Отляво са ни много играчите. Марто има договор до лятото (30.06.2014), на Милисавлевич също му е до тогава, но неговия ще бъде подновен, Карата е до лятото на 2016, а Пол за следващите 3 години. На Фо-Поре също изтича след 6 месеца, но той е слаб, не виждам с какво може да ни помогне.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 яну 2014 15:34

Антон Огнянов може да играе и като ляв бек, ако не се лъжа преди това му беше основния пост на терена, което значи, че сигурно го взимаме за конкуренция на Фо-Поре. Доволен съм от този трансфер, защото той бе един от малкото, ако не и единствения футболист от по-малките отбори, който правеше впечатление. Сега остава само да вземем един КЛАСЕН център-нападател и селекцията е завършена. Даже можем да засилим към Португалия Морейра. ;) Като ги няма боклуците, Герги Павловци и Първан Първановци да се бъркат на Стойчо, даже без пари правим добра селекция и то НАВРЕМЕ.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 04 яну 2014 15:40

Антон Огнянов може да играе като ляв бек, ляво крило и дори централен нападател. Бърз е и има хубава техника и хубав пас. Доволен съм.

Колкото до Станислав Костов, когато беше в ЦСКА при Стойчо, той вкарваше. 4-5 мача влезе като резерва и вкара три гола, ако не се лъжа. Млад и мисля че при нас ще вкарва повече. На Ботев им е толкова затлачена играта и толкова нервна пред гола, че там и Ибрахимович няма да вкарва.

Върни се в “ЦСКА”