АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Мнениеот Янис Зику » 28 юли 2013 20:57

Аз да съм те обидил с нещо? Видя ли някъде да пиша, че Кашчей е такъв и такъв?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юли 2013 21:44

Пропадането ми не е и започнало, самият факт, че на тая възраст имам работа в тая държава е красноречив и ми стигат парите. А ти цял живот само остроумничиш и даваш акъл, но всъщност си една кръгла нула, която още нищо съществено не е постигнала. Твоето не е спор, твоето е заяждане. Ти си един форумен трол. Пак ти задавам въпроса, сами при нас ли има интересни новини? Тая вечер един софийски гранд загуби за пореден път. Сериозно ти предлагам, ако имаш някакъв проблем да се разберем на четири очи, колкото и банално да звучи, защото ми писна вече от разбирачи и силни по форумите г-да.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 юли 2013 22:18

http://www.***.eu/exclusive5690.html

Най-пресния коментар на ГА, в който най-общо се казва, че за да успее планът с продажбата на акции трябва Томов първо да излезе от светлината на прожекторите и да даде на друг пакета с акции, за да може хората които ги купуват да са спокойни, че парите ще отиват наистина в касата на ЦСКА и за нуждите на ЦСКА. Напълно съм съгласен с Атанасов в този случай!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 юли 2013 16:49

КЗК одобри сделката, така че чакаме съвсем скоро финализиране.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 авг 2013 13:34

По негово време станахме шампиони с шампионските 16 точки пред подуяне, но също така помня откраднатия лиценз, но съм сигурен, че Лупи няма пръст в това :!:

Vonin
Контакти:

Мнениеот Vonin » 03 авг 2013 18:06

По-добре с Лупи (до Коледа както е по план), отколкото в Микре и с лиценза на Нафтекс...
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 авг 2013 20:47

Гласувах "НЕ" ама... кво да се прави
Феновете не избират собственици, директори и тренери. Феновете само могат да ги гонят 8-)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 сеп 2013 20:11

Гласувах с "НЕ",ама квото и да си говорим,всичко което не е ТИТАН е добре дошло.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 03 сеп 2013 17:11

Както казват- За един бит, двама небити давам. А Томов беше прекаран жестоко в оня петък на 2008. Перукан го излъга като дърта циганка че, няма проблем и хитрата сврака - с двата крака. Сега се надявам че, въпреки тарикатлъците и алчността си е наясно какво го очаква и "онзи петък" няма да се повтори, иначе... !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 сеп 2013 01:57

Какво значи "Искате ли Александър Томов в ЦСКА?" ?????? ...... какво значи, при положение, че нямаме избор ??! Пита се искаш ли, когато двама или повече се бутат да управляват, но очевидно Томов се оказа единственият, който пожела да оттърве ЦСКА от готвената му от ТИТАН смърт.

Посочете ми кой друг иска ЦСКА и ще ви отговоря дали го искам тоя далавераджия.
Нямам нищо против да дойде някой свестен, ама нещо не виждам някой да се е затърчал. Така че искам или не, в момента няма кой друг.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”