Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Не съм гледал нито един от етапите, и днешния няма да мога, а има пак шанс да е интересен
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
То аз не мисля че бяха особено интересни и първите два. Ако не бяха паданията, всички щяха да са в рамките на десетина секунди.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Брутална касапница, такова нещо не помня да съм виждал като днеска. В тия 3 етапа сигурно 80% от колоната падаха поне по веднъж. Днеска каските спасиха няколко живота.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
5-и етап и Погачар вече с над 1:30 над претендентите.
Зверско каране направи днес.
Браво и на Матю, надскочи възможностите си, за да остане в жълто.
Браво и на Матю, надскочи възможностите си, за да остане в жълто.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Погачар е уникален състезател и толкова мултифункционален а само на 22. Вчера разби топ часовникарите, смятайте какво очаква останалите по изкачванията. Този тур обаче започна с много проблеми, така че и той не е застрахован от падане, факт е обаче, че с времето става все по-силен и вероятно ще сме свидетели на нова ера, в която той вероятно ще се превърне в легенда.
Силно се надявам Погачар пак да ги бие Инеос и Висма!
Няма друг такъв тур като сегашния. Ако някой беше предвидил всичките до сега 7 етапа, никога нямаше да познае. По-интересно няма как да бъде.
Чудесен тур!
Все пак в първата седмица никой не е спечелил.
Великите Инеос на 5:30 заедно с Мувистар!
Погачар на над 3:30 Мин.! Може да се пробва да прави чудеса. И все пак има 2 мин. пред Инеос и още един часовник.
Висма може и да се борят за победа но не чрез Роглич!
Все пак да видим в планинските.
Погачар на над 3:30 Мин.! Може да се пробва да прави чудеса. И все пак има 2 мин. пред Инеос и още един часовник.
Pichichi написа:Чудесен тур!
Висма прехвърлят на Вингегард, това е ясно. Стават ми с две идеи по-симпатични, датчанина е пич и надали ще мишкува като Роглич, ако може да спечели Тура.
Аз съм абсолютно съгласен с коментаторите днес, безумна за кой ли път тактика на Мувистар, от която спечели единствено Погачар. Вместо Карапаз да му направи минута, те го завлякоха на финала с равно време. Шампионът определено не е неуязвим, независимо от добрата преднина към момента.
Иначе съм приятно изненадан от Ван Дер Пул, страхотно се представя до момента. Заслужена фланелка, макар че надали ще я задържи още много.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага