Английска Висша лига 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2011/12

Мнениеот Awesome » 25 сеп 2011 00:53

Hiddink написа:Вярно ли имало някакво правило, според което при първия ЧК играчът не се наказва за 3 мача? :?

Жервиньо си отнесе тройка кебапчета за шамарчето срещу Бартън...

Уилшър ще играе сигурно чак догодина. Сега Уолкот се контузи - не било "класически хамстринг", а бил почувствал остра болка в коляното...
Е, изненада ли ще е ако и той изгори за няколко месеца?!

Арсенал отново игра ужасно... просто случиха на тотално разбит отбор подобно на нас, пълен с проблеми и липси на ключови играчи който просто се предаде след червения картон... и пак изкара човек сам срещу вратаря от центъра...
Направо не ми се мисли другата седмица какво ще направи Адебайор с защитата ни...

Първото полувреме нямахме дори удар във вратата им :shock:
След червения картон тия тотално сдадоха багажа и ни позволиха да ги довършим.
Преди това имаха 4 поредни загуби - сега 5-та. Ние бяхме с най-слабата защита - те с 2-рата най-слаба, но си разменихме позициите след мача :lol:
Мдаа, срещу Картофите ни предстои сериозно изпитание...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 25 сеп 2011 01:02

Аз за Уилшър писах - много ме е яд за него, харесва ми като играч. А и на никого не пожелавам да страда от контузии.

rhaegar написа:

Обаче и Ники Кънчев много дразни като почне да увърта, особено на въпроса за външата граница. каква външна граница може да са Люксембург и Чехия, след като са в централно - европейския регион? E, Люксембург е малко по-нагоре, но все пак.. Айде за Белгия разбирам, ама... Иначе младото ни поколение е по-зле и от американското - масово не се знае на кой континент сме, кой е президент... Някой дори не знаят коя е столицата ни...

Хитлер бил футболен треньор, а Холокоста празник след края на войната. Ужас... Направо ми падна шапката като ги слушах.

П.П Не мисля, че играхте зле - нашият мач не го даваха, а мразя да гледам наши мачове на стрийм и поглеждах от време на време и само кретенията на Жервиньо ги спаси от още няколко гола. А Болтън имаха точно 3 опасни атаки за целия мач - като единствената им по-добра възможност беше в началото на мача.
Последна промяна от Hiddink на 25 сеп 2011 01:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 25 сеп 2011 01:06

Awesome написа:Мина ми бана :lol:
Интересно как се толерират провокатори и системни нарушители във форума, но другите го отнасят...

Ние системните нарушители сме недосегаеми
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 сеп 2011 01:14

Да, Жервиньо ми трови нервите с глупавите си решения...
В началото на мача не си поведе топката като хората, а беше 100% голово положения.
По време на мача няколко лоши първи докосвания и неточни пасове.
Може и да страдаме от липса на директност, ама трябва и да се сети понякога да подаде на съотборник, когато той е на мнооооого по-добра позиция от него! Срещу Блекбърн и Дортмунд осираше атаки и губеше топката, защото не подаваше! Да влиза в час, че ми писна от прости футболисти...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 25 сеп 2011 10:17

Начи вчера хващам всички мачове като знак(без Юнайтед) но нито един с точен резултат :evil:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 сеп 2011 10:22

Жоржиньо написа:Начи вчера хващам всички мачове като знак(без Юнайтед) но нито един с точен резултат :evil:

и аз така, ама хванах точния на свраките, и головото съотношение на Сити... :roll:
Ако Сонг не беше решил да се прави на голмайстор щеше и точния на Арсенал да хвана, ама на...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 сеп 2011 13:05

Изображение
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 сеп 2011 15:16

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини подготвя нов план за привличането на холандския нападател на Арсенал Робин ван Перси през зимния трансферен прозорец, съобщават медиите на Острова.

Това ще е поредният шамар на „гражданите” за „топчиите”, след като само преди няколко седмици Манчестър Сити привлече Самир Насри и Гаел Клиши от лондонския отбор.

Манчини ще се опита да привлече Ван Перси през януари, ако холандецът все още не е подновил договора си с Арсенал.

Почна се...
Сега "медиите на Острова" ще имат предостатъчно материали, за да си пълнят страниците.
Договорите на РВП, Вермаелен, Уолкот, Сонг, Аршавин изтичат и скоро ще стартират преговори от страна на клуба, но въпросът е как ще бъдат убедени да останат? Както бяха и Сеск, Насри, Клиши...

Най-много ще ме е яд ако ни напуснат първите двама.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 25 сеп 2011 15:56

Е, за какво им са още нападатели? Тоя Манчини го пере сачмата яко... Дадоха 50 милиона за нападател преди 2 месеца и вече искат нов - това и в Челси го няма даже :lol:

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 25 сеп 2011 17:59

от THE RED SNAKE на 21 Сеп 2011 22:34
Манчестър Сити-Евертън 2:0
Арсенал-Болтън 2:1
Челси-Суонзи 2:0
Ливърпул-Уулвърхямптън 2:0
Нюкасъл-Блекбърн 2:1
УБА-Фулъм 1:0
Уигън-Тотнъм 1:2