child in time написа:Няма да стане перукарите ще трябва да върнат парите за ТВ права! А Ботев имат заложени 9 ма4а в телевизиите!
Е да де, ама то ако въобще няма отбор тогава какво става?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
child in time написа:Няма да стане перукарите ще трябва да върнат парите за ТВ права! А Ботев имат заложени 9 ма4а в телевизиите!
Yellow major написа:Пичове няма какво да се залъгваме ако започнем от В ,няма как да не загубим "електорат" в Пловдив. Примери много, но ще ви дам един. На брат ми който е "пасивен" фен на Ботев сина му стана локомотивец докато те бяха във възход. Училището е мястото където се случват такива неща и не на последно място пасивността на родители Ботевисти,които не са идвали на мач от години.
И като изгасят прожекторите които сега са върху нас покрай нашите перманентни проблеми със селяка, ще загубим интереса на много млади за поне 3 години. От това няма какво да се лъжем печели локото макар да сме много повече в Пловдив, но губим свежа кръв.
За това ми е много болно ,ако ни няма за дълго време и от пресата и в нета. Накой да пише за Нафтата, не си спомням?
Така че искам проблема ни да се реши максимално по-леко.
За мен целта е смяната на собствеността в клуба. Другото ще се оправи постепенно.
Ако се търсят гаранции от някого нека да бъдат в тази посока.
Покрай този изрод се изметнахме и забравихме ,че има и други фенове и у нас и по света които недолюбват собствениците на клубове.Залитаме в другата посока феновете да управляват,което е меко казано непрофесионално.
orgi написа:Ама вие само по интернетфорумите сте срещу него.досега само в един хотел се събрахте и това е.
vaskonti написа:
child in time написа:
Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!
Ама верно, и аз не мога да разбера защо са против тоя Салерно. Ако се окаже, че наистина Христолов вече го няма, ако италианеца почне да плаща какъв е проблема? Защо да не допуснат тоя отбор сега да участва? Изчакайте първо сега 2-3 дена да се види има ли въобще отбор, след това 2-3 кръга какво ще се случи и то ще си проличи на къде отиват нещата. Ако желанието ви е да ви изхвърлят от групата и да почнете наново, дали ще стане сега или след 2-3 седмици е все тая. Най-много все пак да останете в А група и италианеца да се окаже сериозен, а селския да го няма.
Какво губите ако дадете последен шанс на отбора? Истината тоя път ще лъсне много бързо!
since1912 написа:vaskonti написа:
child in time написа:
Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!
Ама верно, и аз не мога да разбера защо са против тоя Салерно. Ако се окаже, че наистина Христолов вече го няма, ако италианеца почне да плаща какъв е проблема? Защо да не допуснат тоя отбор сега да участва? Изчакайте първо сега 2-3 дена да се види има ли въобще отбор, след това 2-3 кръга какво ще се случи и то ще си проличи на къде отиват нещата. Ако желанието ви е да ви изхвърлят от групата и да почнете наново, дали ще стане сега или след 2-3 седмици е все тая. Най-много все пак да останете в А група и италианеца да се окаже сериозен, а селския да го няма.
Какво губите ако дадете последен шанс на отбора? Истината тоя път ще лъсне много бързо!
На този му дадохме доверието си веднъж. И то цялото си доверие и надежди. Вече е късно. Ще му коства много, много време и усилия, за да го спечели отново.
vaskonti написа:child in time написа:Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта