Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Teo » 10 юни 2013 23:17

Кашчей написа:
Teo написа:Тука си го обърнахте на всекидневна около подуяне, а :?: :lol:

[offtopic]Тео, как те търпят във фирмата, в която работиш, като си толкова бос... ама много бос?!Ти дори не мислиш и разсъждаваш адекватно![/offtopic]

[offtopic]Аз следвам в момента, но съм работил когато още бях ученик! И по темата: последните 2 страници не ли сране това :? разбирам, че уж ти не си левскар и цесекар, а някакъв хибрид м/у двете, но.... това е просто е** ма****[/offtopic]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 23:17

Eminem написа:
валидол за теб написа:Добре де, сега колко ни стават титлите? Да ги броя ли вече 35 или 36?

п.п. 23 е готино число, Джордан цъкаше с него

Иска ти се. Титлите ще ви станат точно 4 :lol: :lol:

400 :shock:
Това е невъзможно :idea: Затвори си едното от перпендикулярните очи и брой на глас :idea:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 юни 2013 23:17

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Може и да са спекулации на журналисти,но явно се готви сливане http://www.sportal.bg/news.php?news=431467

Ако се слеете кой ще плаща дълговете?
Голямо шоу ще е ГГ да плаща дългове на ЦСКА към Титан, с които са съдружници.Не виждам как Титан ще плащат сами на себе си :roll:

Новината е от BTV .За мен това не е най -добрия вариант(няколко мои мнения по-назад съм написал ,какво според мен трябва да се случи),но е в пъти по-добър от най -лошия
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Честито на победителите и горчиво!

Мнениеот AN71 » 10 юни 2013 23:17

На мен лично не ми пука с кой се обединявате само ви гледам сеира ;)

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 10 юни 2013 23:19

ЦСКА са феновете, историята и Армията. ЦСКА не са нито играчите, които се сменят всяка година, нито собствениците през 5. На никой не му пука дали в ЦСКА ще отидат 5 или 15 играча на Литекс, дали треньора или чистачката. Докато феновете са в сектор Г, ЦСКА ще бъде жив!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2013 23:19

валидол за теб написа:400 :shock:
Това е невъзможно :idea: Затвори си едното от перпендикулярните очи и брой на глас :idea:

Край с полуфиналите, край с убиеца на еврограндове. Няма да имате с какво да се хвалите. Историята ви ще е само и единствено тази на Литекс. Левски ще е отборът с най-много титли от съществуващите отбори.
:lol:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 10 юни 2013 23:21

Някой може ли да обясни как създадения от БКП ДСО Динамо наследи историята на закрития цял месец по рано Левски?
И какво общо има грашновото АД ПФК 1914 от 1999-та със Левски-Спартак и Витоша??

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 10 юни 2013 23:21

eddie написа:ЦСКА са феновете, историята и Армията.

Това е самата истина и тя си остава с нас. А на боклука отива едно ад, което никой не го иска.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 юни 2013 23:21

***cska*** написа:Ама тука яко се пукат сини жлъчки. :lol:

Прекалено много им дойде за един ден като разбраха, че ГГ е на 95% в клуба и са изтръпнали миличките Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2013 23:22

eddie написа:ЦСКА са феновете, историята и Армията. ЦСКА не са нито играчите, които се сменят всяка година, нито собствениците през 5. На никой не му пука дали в ЦСКА ще отидат 5 или 15 играча на Литекс, дали треньора или чистачката. Докато феновете са в сектор Г, ЦСКА ще бъде жив!!!

Те и феновете се сменят.Например от онези,дето са гледали ЦСКА-Интер,почти никой не е останал. ;)

Върни се в “Архив”