Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 01 сеп 2017 14:17

JackPackage написа:
mikata написа:Взех си безплатен билет за мача с Лудогорец в сектор А с този билет си избих 25лв. платени за клубната карта!
Направиха ми и отстъпка в магазина 5лв. за един артикул с картата!

Аз също имам карта, как става сдобиването на безплатните билети - трябва да отидеш предварително да си го вземеш предполагам, не непосредствено преди мача в магазина или на касите :roll:

Със Славия се сетих че имам безплатни билети на полувремето :lol: :mrgreen:

Може и преди мача,но реших,че ще има хора и компютъра ще забие :) даваш картата проверят в системата и ти дават билета за 1мин. стана.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 сеп 2017 14:20

mikata написа:
JackPackage написа:
mikata написа:Взех си безплатен билет за мача с Лудогорец в сектор А с този билет си избих 25лв. платени за клубната карта!
Направиха ми и отстъпка в магазина 5лв. за един артикул с картата!

Аз също имам карта, как става сдобиването на безплатните билети - трябва да отидеш предварително да си го вземеш предполагам, не непосредствено преди мача в магазина или на касите :roll:

Със Славия се сетих че имам безплатни билети на полувремето :lol: :mrgreen:

Може и преди мача,но реших,че ще има хора и компютъра ще забие :) даваш картата проверят в системата и ти дават билета за 1мин. стана.

Ясно, мерси :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2017 14:25

Лошо впечатление ми направи,че в магазина на стадиона има поне 10 артикула които въобще не се предлагат в онлайн магазина :cry:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 сеп 2017 14:54

Роси да не се е върнал? Или интервюто пред клубния канал е от преди заминаването му.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 сеп 2017 18:17

BojanJorga0607 написа:Време беше! По-голям некадърник от Нар едва ли някога е играл в Левски.

А сещам се и за други няколко такива "таланта" - Бру, Китанбала ..... :).

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 сеп 2017 18:34

popokutepetel написа:
BojanJorga0607 написа:Време беше! По-голям некадърник от Нар едва ли някога е играл в Левски.

А сещам се и за други няколко такива "таланта" - Бру, Китанбала ..... :).

Да, ама Нар има 50на мача, както и трансферна сума, платена за него...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 сеп 2017 20:49

Направиха ми и отстъпка в магазина 5лв. за артикули с картата!
Имам право на още 3 безплатни билета!

Аз пък ще похваля ръководството, и специално момчето, наричано презрително от някои " Универсиадата". Та по негова инициатива миналата пролет на всички деца от школата, които желаят, се издадоха безплатни карти за мачовете на Левски. А за тези под 15 години се издава и една карта за придружител (на единият родител примерно). Ето как се оказах с карта за сезона.
Не, че не си плащаме в школата такса, такси за мачове и съдии, застраховки, екипировка и прочее, но това си е сериозен жест и заслужава адмирации!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 сеп 2017 01:25

Пичове, попаднах в един малко странен сайт на статия, че Обертан тренирал по 4 часа на ден (2 със съотборниците си и 2 по желание във фитнеса), повече от всеки друг, което правело сериозно положително впечатление. Статията цитира като източник и популярен спортен вестник. Аз съм малко далеч от случващото се ежедневно в който и да било клуб, не мога и категорично да дам оценка на сайта, но ако приемем че има достоверност в тази статия мисля че е ясно какво ме притеснява. Чудим се после защо физическата подготовка не е ниво и издържаме на високо темпо до 70-тата минута най-много.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 сеп 2017 13:36

Продадени фланелки за три месеца в онлайн магазина,тук не влизат продадените в магазина на стадиона!

Официална фланелка синя сезон 2017/2018 - 119 бр.
Официална фланелка светло сива сезон 2017/2018 28бр.
Официална фланелка жълта сезон 2017/2018 4бр.

https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... path=59_92

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 сеп 2017 21:09

doktora25 написа:Пичове, попаднах в един малко странен сайт на статия, че Обертан тренирал по 4 часа на ден (2 със съотборниците си и 2 по желание във фитнеса), повече от всеки друг, което правело сериозно положително впечатление. Статията цитира като източник и популярен спортен вестник. Аз съм малко далеч от случващото се ежедневно в който и да било клуб, не мога и категорично да дам оценка на сайта, но ако приемем че има достоверност в тази статия мисля че е ясно какво ме притеснява. Чудим се после защо физическата подготовка не е ниво и издържаме на високо темпо до 70-тата минута най-много.

Случаят с Обертан е следният: момчето след контузии и несполуки е тръгнало да си гради кариерата. Избира спокойно място, с прилични условия и сериозен треньор и почва да бачка. Здраво. Нищо изненадващо.
Дано нашите попият от него. Особено малките. На тренировки изобщо не се държи като звезда и с удоволствие им показва разни трикове и пинизи. Станислав и Иво го гледат като почти божество и го следват като кученца... :)
Ако всичко се развие добре, той ще ни напусне. Няма какво да се лъжем. Но ако играчите ни попият от него, ще е безценно. Нека ни води напред, нека отиде в голям отбор, с което ще ни донесе огромен приход, пък тогава ще го мислим...
Но засега сме в началото, той-също.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”